![]() |
la miezul noptzii, lma, 2010!
daca din intamplare va aflatzi in fatza sau langa pc si va petrecetzi revelionul acasa, in familie sau cu prietenii, cine are asha ceva, la prieteni care-s aproape ma refer, nu uitatzi sa uitatzi de micile antipatii si sa intratzi aici sa strigatzi un sincer
la multzi ani, 2010! si alte chestii bune. |
Originally Posted by manwithamoviecamera:
Io vin la anu' cu paharele şi cu desertul, tu vii cu panşania şi cu camera. Ok?!:"> ;) |
Numa Bine ...
|
Creca' acasa ma prinde ca numai pot sa plec nicaieri, tuna si fulgera, ploua de rupe pamantu' :).
La multi ani tuturor, again! |
lma, dragomara, si sa ai un an mai bun:)
helsteed, gospin, idem. frate, daca nu aveti ce face, magnetizati cu niste vin , cu un vecin, cu ceva, ieshitzi pe strada...:P :D |
si acum roiu', ca mi se incalzeshte sticla!:-h ne citim la anul!
|
La multi ani, cu spor si sanatate!
|
Vine acu' si Rapture si va ureaza la multi ani!
Sper ca in 2010 sa vi se implineasca dorintele, sa fie un an bun ! >:D< |
La mulţi ani, românilor! (indiferent ce-oţi fi acum: nemţi, 'ricani sau unguri)
|
La multi ani all !!! :)
|
Foaie verde, hrană rece,
A venit două mii zece!!! |
LA MULTI ANI!!!
Eu am sa incerc sa mai pastrez niste bere si pentru ora 12 a Vienei si pentru cea a Londrei. |
La Multi Ani, Prieteni!!!
>:D< >:D< >:D< |
La multi ani, cel mai monoton revelion din viata mea, oricum, la multi ani Cinemagie!
Va iubesc pe toti >:D<! Sa ne auzim cu bine :) |
Cinemagicieni prinsi (sau aproape!) de venirea lui 2010 pe forum:
Pitbull Judex Windom Gospin Mercutio shadowofnight Cinste lor, cinste lor, Cinste dependentilor! (Cinste nouä, cinste nouä, Ne-a uitat douä mii nouä...!) |
La multi ani tututuror cinefililor, sanatate, fericire si cat mai multe filme bune in noul an :D
|
Originally Posted by Liviu-:
|
Lasa, noi sa fim sanatosi, ca bere-i destula :D, daca scriu prostii sa-mi spuneti maine, ca dupa 3 sticle de sampanie ... :), oricum ma bucur ca ma prinsa anu' aici!
Sanatate! Propun un toast virtual! |
#:-S nu sunt decat eu si mihnea!
e si mistah cu noi, LMA! :) |
Prosit Neujahr, Wien!
|
All times are GMT +2. The time now is 00:23. |