![]() |
Brittany Murphy dies:
http://www.tmz.com/2009/12/20/britta...ardiac-arrest/ OMG! Atat de tanara...:(. |
Originally Posted by buticut:
am crezut că am citit aiurea. a fost una dintre actriţele mele preferate. nu-mi vine să cred!! :(( :(( :(( |
Ce trist cand se duce cineva asa tanar.
|
wow!
una din actritele mele preferate rest in peace |
|
Rest in peace.
|
S-a dus foarte tanara. Avea un potential mare si tot viitorul in fata. RIP
|
Dumnezeu s-o ierte... :(
|
Da, e foarte trist cand moare cineva asa tanar. Cine ar fi crezut. Odihneasca-se in pace.
|
Vai, cat mi-a placut Brittany in Spun, impreuna cu Mickey Rourke :((
|
în sfârşit s-a actualizat şi imdb-ul, http://www.imdb.com/name/nm0005261/ :D
mie mi-a plăcut foarte mult în Uptown Girls (2003), ăsta e trailer-ul: http://www.youtube.com/watch?v=QMSYLJpTtQs |
Mie mi-a placut si in "8 Mile".R.I.P.!
|
Dumnezeu sa o ierte...
|
cand am citit aseara pe net mi s-a parut totul atat de ireal...
|
RIP Britanny Murphy...chiar foarte trist.
|
Pacat, avea potential :(
|
Merita topic separat.
Nu sunt singurul pentru care Brittany a insemnat mai mult decat doar o actrita. |
Ma scuzati, dar nu v-am vazut asa marcati de eveniment cand a murit Gheorghe Dinica.
In cateva postari ati cam epuizat subiectul. Is it smthng erotical here? |
Nu compara halebardule, sunt 2 lucruri diferite. Dinica era un om batran, trecut prin viata!
Stii vorba aia: "si-a trait traiu', si-a mancat malaiu'!" Pe cand Britanny avea 32 de ani, o viata inainte, cum sa nu-ti para rau? suntem oameni :) Sa-ti raspund si la intrebare, nu, nu este nimic erotic, cel putin in viziunea mea. |
eu de cate ori privesc un film cu james dean, marylin monroe, heath ledger, river phoenix, am o strangere de inima. parca o umbra e agatzata de imaginea lor, parca ceva mai presus de orice nu ma lasa sa ma bucur de rolul lor, cred ca e vb. de sfarshitul lor tragic si precoce si nu doar atat, totzi au in comun o carisma ieshita din comun, in zambet, in privire, un talent foarte mare.
sa-mi fie cu iertare, dar dinica nu ma va mishca vreodata asha cum a facut-o brittany in sin city, ca fata buna fara noroc, in love and other disasters, ca tipa inteligenta in cautarea iubirii, era emotzionanta si pe aceeashi lungime de unda cu cei tineri, din zilele noastre. dinica transimtea alt tip de emotzii, obishnuit al rolurilor negative, burlesc, sau trivial-grav, era pe intzelesul altei generatzii. LE murphy era cameleonica, potrivita si in roluri comice, si in roluri romantice, si in drama si in horror sau filme muzicale. ma infior cand ma gandesc la privirea si la ochii frumoshi si umezi ai nebunei din girl interrupted, sau din don't say a word. era femeia-copil, nonconformista, ii placea jazzul, rockul, tot ce e neconventzional, era revolta ei impotriva monotoniei, ce a simtzit, cum era, nimeni nu poate judeca asta, era mai mult decat parea si mai avea multe de aratat. destinul ei seamana cu cel al regretatului heath ledger, si al celor amintitzi mai sus, un chip la fel, de neuitat, o fire rebela, un suflet viu, care a ars repede. e mare pacat. |
All times are GMT +2. The time now is 00:56. |