Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   Psycho (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96472)

mihnea999 19 Dec 2009 22:04

Psycho

Psycho ( 2 si 3 ) au fost singurele filme care m-au tinut in suspans ( coloana sonora cred ) . Parearea este ca majoritatea horror-urilor sunt (:| (:| . Foarte mult sange , aia care stiu ca sunt expusi nu au niciodata arma , criminalii sunt cel putin dubiosi , scenariul asemanator , totusi imi plac filmele in 3/4 parti : Psycho , I know what u did last summer , Scream . Stiti filme de groaza , care sa aiba si un subiect , cu coloana sonora buna ?

TheNewBlack 19 Dec 2009 23:27

nu stiu ce legatura are coloana sonora cu titlul.
mi-a placut coloana sonora a filmului "Vertigo" si in general din cele regizate de Hitchcock

vlad4s 30 Mar 2010 22:33

Psycho e o serie destul de tare,dar nu ar strica un remake:D

Cinemania 31 Mar 2010 06:35

Inca un remake ? Nu ne-a fost de ajuns cel facut de Gus Van Sant ?

buticut 17 Jun 2010 01:09

Psycho a implinit astazi 50 de ani :D!

http://insidemovies.moviefone.com/20...red-hitchcock/

psihologu 10 Sep 2010 20:39

filme ca psycho au pus bazele cinematografiei moderne..k fan al genului horror il consider unul dintre cele mai bune 10 filme ever made..Este similar cu Nasul din punctul de vedere al influentei avute asupra admiratorilor sai .. daca esti fan al filmelor de groaza este de neacceptat sa nu fi vazut un film de asemenea calibru ..Psycho continua sa fie si peste ani un adevarat thriller -horror care ,desi nu beneficiaza de artificiile tehnologiei moderne ,iti da fiori chiar si cind l-ai revazut pentru a nu stiu cita oara..

andreyuzzu 11 Sep 2010 02:36

O fi pus Psycho baza filmelor horror , dar nu e cel mai bun si in nici un caz capodopera. In afara de scena de la dus nu m-a impresionat cu nimic. Eu cred ca e considerat capodopera din cauza filmelor precedente ale lui Hitchcock care chiar sunt capodopere (Rear Window , Noth by northwest si Vertigo)

adiman83 21 Sep 2010 11:18

nu o fi el cel mai bun horror din toate timpurile (locul asta eu l-am ocupat cu The Exorcist) dar este pana la urma un clasic si un Must See al genului

marius_em 21 Sep 2010 14:02

Ce e ala Psycho 2, si Psycho 3?

Mie nu mi-a placut. Nu mi-a placut de fapt nimic de Hitchcock, poate doar Vertigo.

Vorador 07 Jun 2011 20:17

Norman Bates,first psycho killer in a movie

White1 07 Jun 2011 21:16

Ha? Ce zici de Hans Beckert din M? Ala e din 1931.

Cristina_ 08 Jun 2011 19:02

Originally Posted by mihnea999:

Psycho ( 2 si 3 ) au fost singurele filme care m-au tinut in suspans ( coloana sonora cred ) . Parearea este ca majoritatea horror-urilor sunt (:| (:| . Foarte mult sange , aia care stiu ca sunt expusi nu au niciodata arma , criminalii sunt cel putin dubiosi , scenariul asemanator , totusi imi plac filmele in 3/4 parti : Psycho , I know what u did last summer , Scream . Stiti filme de groaza , care sa aiba si un subiect , cu coloana sonora buna ?

Suspans? Horror? Poate la vremea lor.Am incercat sa ma uit la primul din serie dar dupa nici 40 minute am iesit in oras .Prea plictisitor filmul.Boring.

rvn 08 Jun 2011 19:19

Originally Posted by Cristina_:

Suspans? Horror? Poate la vremea lor.Am incercat sa ma uit la primul din serie dar dupa nici 40 minute am iesit in oras .Prea plictisitor filmul.Boring.

si in oras nu te-ai plictisit?
cred ca Hitch s-ar rasuci in mormant daca ar citi chestia asta.
sfat: incearca si Pasarile.poate reuseste sa te retina pana la sfarsit in fata ecranului,macar asa,de dragul marelui Hitchcock.

Cristina_ 08 Jun 2011 19:23

Originally Posted by rvn:

si in oras nu te-ai plictisit?
cred ca Hitch s-ar rasuci in mormant daca ar citi chestia asta.
sfat: incearca si Pasarile.poate reuseste sa te retina pana la sfarsit in fata ecranului.

Pasarile(The Birds) a fost super.

klaudya_e 08 Jun 2011 19:41

incearca si rear window

Cristina_ 08 Jun 2011 19:44

Originally Posted by klaudya_e:

incearca si rear window

Am vazut remake-ul cu Christopher Reeve.A fost bun.

chuckyfan 08 Jun 2011 20:10

Boring? Niciodata. A fost primul film alb negru care l-am vazut. Nici n-am cuvinte. N-am mai vazut alte filme de-ale lui Hitchcock, dar cu siguranta asta e cel mai bun.

Cristina_ 08 Jun 2011 20:17

Fiecare persoana in parte percepe un film diferit.Pentru mine Psycho este un film mediocru, cam overrated.

mvpsebi 08 Jun 2011 20:17

Pai fa bine si mai uita'te la cateva. ;) Sunt vreo doua, trei cel putin la acelasi nivel. :D

White1 08 Jun 2011 20:18

Eu nu ma uit la filmele lui Hitchcock pentru suspans. Dupa atatia ani nici nu prea mai gasesti asa ceva. Ma uit la ele pentru ca sunt foarte bine facute. Si au un mare avantaj, cred ca chestia asta e specifica doar regizorilor cu adevarat mari: sunt foarte bune si pentru cei care se uita la filme "just for the fun" si pentru cei mai pretentiosi.
Din cele vazute pana acum tot Psycho e preferatul meu (in mare masura multumita domnului Anthony Perkins). Dar mai toate filmele lui sunt cam la acelasi nivel- foarte ridicat.

All times are GMT +2. The time now is 23:29.