![]() |
Comedie/horror/parodie
As vrea sa vad ori o comedie cu adolescenti ( Ceva in genul : American Pie , in SexCursie , Fired up , Brakefast club , Scary movie , the new guy ) , ori un thriller/horror original/clasic ( ceva in genul : Psycho, Scream , halloween , friday 13th , freddy vs jason . Cu criminali psihopati :D )
Ce imi recomanda expertii ? |
Pentru categoria comedii/adolescenti:
- dintre asa zisele clasice: # The Last American Virgin (1982) # Inghetata americana (daca poate cineva sa scrie titlul original si anul - tot prin '80, e binevenit - eu nu mi-l amintesc) Sa fie oare unul dintre "The Lemon Popsicle series"? # Revenge of the Nerds (1984) # Porky's (1982) # Porky's II: The Next Day (1983) # Porky's Revenge (1985) Pe cele noi cred ca le-ai bifat si singur. La cele horror, hmmmmmmmm: # The Texas Chain Saw Massacre # The Devil's rejects (2005) # Trilogia Maniac Cop (la vremea lui, mie mi a placut....) #Candyman (prima parte e chiar ok) Cam atat momentan. Sper sa te ajute/inspire cumva. toate cele, S |
o sa ma uit de aste ...mai stiti ?
|
Joy Ride, Cubul,omen - 1976
|
See No Evil, Hard Candy, Patologie
|
http://www.youtube.com/watch?v=YFqZNxAIS_Y&NR=1 :)) =))
Cam cu ce "persoana "de pe forum credeti ca se aseamana persoana din videoclip?>:) |
radu1711
o sa caut si eu ceva comedie mai recenta sa ma uit ca s-a cam terminat comedia la mine de cand o dau pe horror numa:P
|
Nu prea ma consider un expert in materie d e filme dar iti pot da cateva idei de filme pe care le-am vazut. Ca o comedie tare iti recomand "American High School" sau "Eurotrip". Iar ca horror trilogia "The Cube", "The omen", "The ring 1 si 2", "Shutter Island"(nu e chiar horror dar e un thriller foarte interesant).
|
Foarte tare la capitolul comedii cu adolescenți cred, seriile Van Wilder:
Van Wilder (2002) Van Wilder 2: The Rise of Taj (2006) Van Wilder: Freshman Year (2009) |
La comedii cu adolescenti incearca filmele din seria National Lampoon.
.. si filme horror incearca Scream, Scream 2, Scream 3, I Know What You Did Last Summer, I Still Know What You Did Last Summer, A Nightmare on Elm Street, The Exorcist, Friday the 13th:part 3 3D cam astea imi vin in minte. spor la vizionat |
@enjoy.life
Van Wilder cu National Lampoon's e acelasi lucru ,titlul depinde de țara în care rulează |
Boat Trip cu Cuba Gooding Jr.
|
Originally Posted by BigOvi:
Van Wilder sunt 3 filme, pe cand cele din seria National Lampoon sunt mai multe. Data viitoare intereseaza-te inainte sa faci pe desteptul. Peace. |
10 Things I Hate About You cu Heath Ledger şi Julia Stiles
|
Originally Posted by cremaxx:
|
17 Again cu Zac Efron şi Matthew Perry
|
Originally Posted by RomaniaMare:
|
Acuma m-am uitat la Couples Retreat.Bun filmul- o comedie de relaxare.
|
horror-uri ce merita vazute si recent vazute de mine:
The Collector (2009) The Crazies (2010) [REC] ambele Orphan (2009) Paranormal Activity comedii cu adolescenti: I love you Beth Cooper (2009) |
All times are GMT +2. The time now is 11:16. |