![]() |
Cine stie?
Am niste imagini al unui film ce fusese difuzat la inceputul anilor 90 de televiziunea romana. Imi amintesc ca tindea spre horror sau mi-a lasat impresia asta.Imi amintesc ca era un portret al unei femeie ce avea o fata ovala si care clipea. Si parca oamenii mureau in jurul acelui portret. daca stie cineva despre ce film e vorba i-as fi foarte recunoscator
|
nimeni
|
Originally Posted by hellsteed:
Nu stiu ce sa fac....Nu e Expresul Groazei nu?...ala a fost difuzat atunci si era ceva gen ce spui tu ,dar nu imi aduc aminte de femeia aceea.... |
cum pot sa fac sami scrie sub avatar location ?? mie imi scrie join date si posts dar location nu cum pot sa fac sami apara ??
|
Daca vrei poti,Daca nu , nu poti.
|
Unde si-a gasit si ala sa puna intrebari. Si eu care credeam ca are un raspuns
|
Dar nu vezi ce e dela cu 3e3e3e3e3l33t3?
Astia mereu incurca treburile.Doar trebuie sa te uiti atent la ei si iti vor spune totul.:) |
cand o sami raspunda cineva la intrebare ??
|
Originally Posted by hellsteed:
ai aflat ? |
da de unde... din pacate nu.... dar imi amintesc ca era o fata ovala in portret, si erau carute semn ca era undeva prin secolul 19.. si un peisaj de stepa cred.. eram mic... dar mi-au ramas intiparite in minte aceste imagini. Stiu ca tipa din portret clipea si parca atunci o lua cineva razna sau ceva de genu.
|
La dracu :D
M-ai facut curios rau cu "imaginile" alea. |
Poate s-a uitat la caseta din The Ring si acum se apropie termenu'...:-S
|
...
|
Originally Posted by Windom:
=)) =)) =)) |
cine stie
vreau sa stiu si eu daca merg vizualizate filmele pe site .........:) si daca da cum????? ma suzati dar sunt nou pe aici:P
|
nu merg.
|
ce legatura sa aiba cu "the ring" ? .. am niste franturi de amintiri legate de acest film. Dar mi-a ramas in minte acea fata ovala... asa am inteles eu la habar n-am cati ani aveam... a fost scary... posibil undeva prin 92-93 sa fi vizionat acel film si eu is din 86... asa ca..
|
Originally Posted by lautar_de_calarasi:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:14. |