![]() |
Seann William Scott
Seann William Scott : unul dinte actorii mei preferati ! are multe filme super ! Toate filmele lui aici : http://www.cinemagia.ro/actori/seann...am-scott-1158/
Ce parere aveti despre el ???? |
Ce e cu el?
|
Originally Posted by Kramer:
Ce e cu el ??? =)) Nu e nimic cu el e unul dintre actori mai preferati ! si as vrea sa aud si parerile altora despre el si filmele sale ! Get It ??? |
Originally Posted by ooo333:
gEtit n0t!:)) dacă vrei să "auzi", (în afară de faptul că ăsta e un site vizual şi nu audio) trebuie să începi tu. dacă ai a cu ce. da' se pare că nu ...=))=))=)) |
Din moment ce tu ai scris numai numele lui, fara sa zici ceva despre el, as putea sa vorbesc si despre lenjeria lui intima sau ce sapun foloseste. Get it? ?
|
Originally Posted by paul_aramis:
ba , tu nai ce face inafara sati bati joc de mine ????!! |
Originally Posted by Kramer:
Yes , get it !! am gresit dar reciteste lam corectat ! |
Wow, ce topic interesant :> !
A jucat destul de bine in American Pie, in rest :-SS No, Paul' zii ma si tu ceva de el =)). |
da american pie e super ! celelalte filme nu sut un succes total dar nu sunt chiar dezastru !! unele au fost asa si asa sau bunicele !
|
Ori asa si asa ori bunicele? Hai hotaraste-te!
|
Originally Posted by Gospin:
american pie - super , celelalte bunicele |
băiatule, deocamdată tu eşti ăla care îşi bate joc de noi |
Paul, you're back >:D< !
Nu-si bate joc, el chiar se distreaza! =)) Care mai stiti mah cate ceva de Sean postati acilea' :-/ |
Originally Posted by Gospin:
iote că zic: cine naiba e ăsta? |
ieu am facut o sectiune unde sa ne spunem parerile despre seann ! daca nu vrei sati spui parerea te rog frumos sa pleci altundeva de pe forum ( stii, forumul e mare , cred ca incapi si tu ) |
se vede ca esti foarte bine documentat , un lucru ciudat si eu vroiam sa ma intreb acelasi lucru despre tine , si ca sa iti imbunatatesti cultura generala este un actor( daca stii cei ala ) |
hopa, acuma vrei să plec şi de pe forum? |
Iar "ieu" pe tine te consider semi-analfabet. Ma doare capul numai daca incerc sa citesc un rand din ce ai scris tu. Ori tastezi ceva care se poate citi , ori taci!
|
nu vrea sa pleci de pe forum vrea sa pleci de la aceasta sectiune : actori : seann william scott |
Jesus H. Christ, sint citiva pe forumul asta refugiati din The Hills Have Eyes, the ones we call, with so much fondness, INBREEDS, mincaiar mama sai manince...
=)) =)) =)) |
All times are GMT +2. The time now is 00:34. |