![]() |
Intrebari si raspunsuri
Ma scuzati,dar tocmai mi-am fakut cont si nu prea stiu chestile de pe acest site!Eu nu am postat asta pt. mn , ci pentru cei care sunt pusi in aceeasi situatie ca si mine.
Ca sa incep,ar putea cn sa imi spuna daca nu apare un film pe site,eu pot sa dau o sugestie sau asa ceva ca sal puna? Va multumesc pt. intelegere! |
Da, se poate.
|
dulsheacadea, înţelegem că eşti nouă p-aici, dar ăsta nu twitter. încearcă să scrii, nu să stenografiezi.
|
Originally Posted by paul_aramis:
|
Originally Posted by Pitbull:
asta aşa-i, dar să îi acordăm prezumpţia de nevinovăţie |
Ce?
|
|
Originally Posted by dulsheacadea:
din ce dicţionar al limbii române ai scos fakut, cn, mn? din ăla de cuvinte viitoare? |
Eu scriu cum vreau.Si te rog sa nu mai scri aici nimic daca vrei numai sa barfesti bine?
Restul,ne putem intoarce la subiect? |
şi eu te rog să nu mai scrii nimic dacă vrei doar să poceşti limba română.
|
Nu ma intereseaza ce crezi tu si team rugat sa nu mai scri aici,caci deviezi subiectul cu lucruri care nu apartin de el.
|
Dulsheacadea, Paul e baiat de treaba, nu se indeletniceste cu barfitul. Ideea e ca nu toti suntem obisnuiti cu prescurtarile si risti ca unii forumisti sa nu te inteleaga.
Sper sa nu te supere interventia mea. :) |
Că fiu în spiritul topicului, de ce nu-mi apare avatarul? M-am gândit să-mi pun şi eu unul zilele astea, l-am uploadat şi nimic. Sau doar la mine nu se vede şi ar trebui să şterg fişierele cookie?
Gata, It's Alive. |
corinka, sunt mic, rău ş-al dracului. :P ştii, tu, ăla de respira greu.
în privinţa subiectului, n-am cum să-l deviez, că nici nu a fost definit. deocamdată e general, "întrebări şi răspunsuri". aşa că am întrebat. încă nu am primit răspuns. |
Originally Posted by corinka:
Eu inteleg,dar ar putea sami explice,nu sa ma jigneasca. |
Daca imi arati un post in care te-a jignit eu alerg cu pene lipite pe fund in Piata Victoriei , vorba lu Badea!
|
kramer, vezi semnătura mea.
|
Ma rog.......Haideti sa nu ne mai certam.Imi cer scuze ca tea suparat modul meu de a scrie.
|
lol
daca a ajuns asa ceva sa se transmita in degetele e grav :D |
Bine bine........Imi pare rau ca nu ne-am inteles bine.Chiar imi placea acest forum:( Ca sa nu va mai deranjez am sa imi sterg contul.Multumiti acum?
|
All times are GMT +2. The time now is 01:06. |