![]() |
Cum vă pregătiţi pentru sfârşitul lumii?
şters!
|
Anul ästa, pentru prima oarä, pe lângä Posturile Mari, am tinut si Postul Fecioarei Maria.
La Anul, voi tine si Postul Sfintilor Apostoli. Dau tot mai mult, cer tot mai putin. Nu mä vând, nu trädez. Astea fac parte din. |
Originally Posted by Dragomara:
|
Originally Posted by vave:
Prefer sä mä pregätesc pentru el cum am spus mai sus. |
Pai daca e sfarsitul lumii la ce le-ar folosi? :P Personal ma plictisesc toate teoriile astea cu sfarsitul lumii si nu le bag in seama nicidecum. Daca ar fi sa vina atunci sa vina si gata, nu e ca si cum as putea schimba ceva, iar de mantuirea sufletului nu am nevoie. Nu ma consider fara de pacat, folosesc oricum expresia chiar daca ma consider ateu, dar cred ca am dus o viata destul de onesta, oricat de scurta ar fi fost ea. Daca as sti cu siguranta probabil as avea regrete, nu pentru ce am trait, ci pentru ce nu am trait, dar cum nu cred intr-un sfarsit al lumii imedat nu am ce sa regret acum. Referitor la ultima intrebare cu siguranta as incerca sa-mi repar greselile, dusmani nu cred ca am si nici nu m-ar interesa daca as avea. |
ţinând cont că am supravieţuit deja la nu mai puţin de patru "sfârşituri ale lumii", nici cum. îl aştept pe cel care vine după următorul.
|
şters!
|
Ba da, dar nu neapärat.
M-as concentra pe cei din afara spitalelor. |
Oare chiar se pregateste cineva in adevaratul sens al cuvantului pentru sfarsitul lumii ?? Dati-mi voie sa ma indoiesc :) ...
Sa zicem ca doar ne gandim la chestia asta... si incercam uneori sa dam culoare vietii de zi cu zi, sa fim mai buni, sa iertam, sa ne bucuram de lucrurile marunte si frumoase, sa IUBIM si sa ne daruim in totalitate... si lista poate continua ;) ! Eu personal as fi pus alte intrebari... ceva de genul: Se teme cineva de sfarsitul lumii ? sau Exista viata dupa moarte ?? .... Sunt foarte multe intrebari fara raspuns... |
Originally Posted by Pitbull:
Nu cred nici într-un astfel de sfârşit. Mai degrabă mi s-ar potrivi întrebarea de genul "cum ai reacţiona dacă ai afla că mai ai de trăit un an de zile?" |
Corect din nou, dar strict individualizat.
|
Originally Posted by Pitbull:
Nu te pot contrazice. :D |
şters!
|
N-ai cum, ne reîncarnäm mereu în sus, nu si în jos.
(Apropo, am aflat cä Arella mai are de träit o viatä, si gata, s-a achitat. Dupä cum o cunosc, mi se pare absolut rezonabil.) |
sau poate că revăd filmele preferate dacă ar fi să vînd totul, presupunînd că aş avea ce, mai degrabă aş pleca în Japonia (ce să fac la Las Vegas?) m-aş duce să dansez pe malul lacului din apropierea muntelui Fuji, ca bătrînul din Kirschblüten. |
tu vorbesti de parca boala aia necrutatoare nu s-ar manifesta deloc. adica incepi sa colinzi lumea si sa chefuiesti ca si cum nu te-ar durea nici un deget. eu cred ca nici o picatura din sampaniile alea nu ti-ar prii stiind ca o sa mori in chinuri curand. si la ce folos sa-ti "vanturi" mintea prin diverse locuri din lume? ca sa vezi, ce? mai bine calatoresti in interiorul tau, ca sa te descoperi. |
Nici eu nu aş schimba nimic. Aş sta liniştit aşa cum stau şi azi ştiind că nu pot face nimic în cazul unei catastrofe. Aş urmării filmele preferate, aş asculta piesele favorite... chestii de genul. Iar ca să devin mai religios ar fi trebuit să fi fost o persoană religioasa in the first place, aşa că nu m-ar stresa acest amănunt. Oricum nu cred că aş avea loc să intru în biserică de băbuţele şi de ceilalţi oameni ipocriţi (precum criminalii) care vor dori să se spovedească sau să se roage.
|
şters!
|
Ma pun sa ma uit la un film horror si astept sa vina sfarsitu lumii , cu popcornul langa mine ! :)
|
păi,
nu se vede? eu tre' sa m-apuc de invatat! :P Serios acum: ce-i "Sfâşitul lumii"? prin ce s-ar deosebi de sfârşitul nostru ... cand ii este sorocul. "Jeder stirbt für sich allein", Fiecare moare singur - e titlul unui roman de Hans Fallada (a murit in 1947, inainte sa si-l vada publicat). Se zice ca ne pregătim de moarte aproape întreaga viaţă. Desigur, intotdeauna mai sunt si ceilalti, a caror moarte am dori sa o putem amana, chiar si cu o zi, sau doua, sau ... fiecare stim ce inseamna, din pacate. De fapt, cred ca de-abia gandul asta te doboara cand vorbesti de "Sfarsitul lumii". Si neputinta. Revolta. Teama. Imi vine in minte "Ultimul tarm", al lui Kramer. Tare m-a ravasit. Si nu, n-as face nimic. N-as mai avea pentru cine. Nu-i asta cel mai trist? P.S. Cica asta "de rit nou" ar pica de ziua mea. Il tot calculeaza unii B-) |
All times are GMT +2. The time now is 21:15. |