![]() |
Care este actorul/actrita/regizori, cu care ati vazut cele mai multe filme ?
Ale mele sunt astea.
Robert de Niro 37 Woody Allen 27 Bruce Willis 27 Sylvester Stallone 24 Samuel L. Jackson 24 Mel Gibson 23 Steven Spielberg 23 Gene Hackman 22 Anthony Hopkins 22 Robin Williams 21 Al Pacino 21 Dustin Hoffman 20 Brad Pitt 19 Morgan Freeman 19 Sean Connery 19 Arnold Schwarzenegger 18 Nicolas Cage 18 Tom Cruise 17 Tom Hanks 17 Martin Scorsese 16 Ed Harris 16 John Malkovich 16 Denzel Washington 15 Jim Carrey 15 Jack Nicholson 14 Steve Buscemi 14 Leonardo DiCaprio 14 Kevin Costner 14 Robert Duvall 14 Richard Gere 14 |
Johnny Depp 30
Jean Reno 22 Adam Sandler 16 Drew Barrymore 15 |
Măi să fie! Şi eu vreau să văd filme cu DeNiro. Încă nu am avut ocazia, aşa că trebuie să mă mulţumesc cu filmele în care a jucat.
|
Bruce Willis: 19
Jean-Claude Van Damme: 16 Sylvester Stallone : 23 Brad Pitt: 20 Johnny Depp: 11 Keanu Reeves: 18 Robert Downey Jr: 20 Nicolas Cage: 15 Angelina Jolie : 15 Adam Sandler: 18 Uma Thurman: 10 Charlize Theron: 6 Will Smith: 16 Vin Diesel: 13 Ben Stiller: 16 Leonardo DiCaprio: 10 Robert De Niro: 15 Denzel Washington: 11 Julia Roberts: 12 Chris Rock : 13 Eddie Murphy: 21 Queen Latifah: 11 sper ca n-am uitat pe nimeni important... |
Dupa calculele mele, Christopher Reeve. Primul meu actor preferat si nu numai. Desigur, pun in calcul si seriale TV si alte aparitii.
|
Johnny Depp , dar trebuie neaparat sa numar filmele ? :)
Al Pacino , Edward Norton .. si mai sunt multi altii |
Kevin Spacey - 32 de filme si 8 episoade din diferite seriale
Ralph Fiennes - 16 filme si a caror numar nu-l stiu dar sunt pana in 15 sunt : Marlon Brando Anthony Hopkins Gary Sinise Al Pacino Ewan McGregor Jake Gyllehaal Jack nicholson Morgan Freeman Jack Lemmon Samuel l. Jackson Ben Stiller Hugh Laurie |
cred ca primul e woody allen.
apoi, foarte aproape, robert redford. urmeaza james stewart, paul newman, jack lemmon, stan si bran, charlie chaplin, fratii marx. |
pai...am vazut toate filmele lui johnny depp...cam asta pot spune..la ceilalti actori nu am tinut o numaratoare stricta....dar am vazut destul de multe filme cu fiecare dintre ei...;)
|
Cele mai multe cred ca sunt cu Tom Hanks, urmat apoi de De Niro & Al Pacino si Brad Pitt, mai sunt cativa dar nu mai stiu numarul filmelor :)
|
Am vazut prea multe filme si mi-e frica de calcule si statistici.:))
|
cred ca cele mai multe filme le-am vazut cu Anthony Hopkins,care este si actorul meu preferat ; dar o sa verific
|
Dintre straini cred ca cele mai multe filme le-am vazut cu Virginie Ledoyen. As fi curios sa-mi spuna astia de-au vazut cu De Niro cum se comporta ca spectator.
|
Eu una am vazut cred ca vreo 50:D cu Meryl Streep!Adica toate!
|
Al Pacino 24
Brad Pitt 20 Robert De Niro 18 Tom Cruise 16 |
sunt destui de multi actori dar voi lua in considerare doar filmele vazute cu actorul meu preferat de pe locul 1 sa zicem asa
JENSEN ACKLES - 3 filme :-My bloodie valentine 3d -Devour -Ten inch hero iar ca si seriale :- Supernatural -Dark Angel |
Jim Carrey - aproape toate filmele, inafara de vreo 7
|
Edward Norton: 12
Brad Pitt: 13 Leonardo DiCaprio: 11 |
Cred ca cele mai multe sunt cu Johnny Depp dar printre mai multisoare filme se gasesc si Jared Padalecki si Ashton Kutcher ....nu le stiu numarul dar astia ar fi aa da si nu zic ca in copilarie nu perdeam nici unul cu Arnold Schwarzenegger( imi placeu ca ma uitam cu parintii mai cu seama cu tata) :)
|
Johnny Depp -- 27
Brad Pitt -- 14 Tom Cruise -- 13 George Clooney -- 12 Jude Law -- 12 |
All times are GMT +2. The time now is 00:48. |