![]() |
Film ATF, despre Mircea Vulcänescu
La începutul anilor '90, cam prin perioada când Radu Muntean fäcea "Si ei sînt ai nostri" (portretul ultimului Brätianu), un alt student la regie a fäcut un film despre Mircea Vulcänescu; continea niste cadre cu cotetele de porci aflate azi (atunci) pe locul fostei gropi unde fusese înhumat anonim.
Stie cineva titlul si autorul? |
Bai, ultimul Bratianu traieste, e un loser de vreo 30 si ceva de ani ... despre el vbesti?
|
Nu, despre ta-su.
(L-am cunoscut si pe loser - în 1992, când avea vreo zece ani; împärtea în B.E.C. manifeste despre cum i s-au furat tätânelui listele cu adeziuni.) |
L-a cunoscut si io, la Biserica :))
Nu, nu mergeam eu la Biserica, eram cu un prieten care dona niste fonduri acolo.....si cand ne-am dus in ziua aia, asta micu' a lu' Bratianu baiatu', o ardea si el pe-acolo.....sters, prafuit, nu spunea nimic, nici nu l-am retinut. Prietenul meu era prieten cu el, mi l-a prezentat, eram plictisita (de treaba cu biserica), trageam sa plecam mai repede....dupa aia, cand am plecat, mi-a zis prietenul meu "asta e ultimul descendent al Bratienilor"....m-am uitat in urma mirata. Si mi-a parut rau de el. |
Da, din päcate, e un descendent complet nereusit...
|
All times are GMT +2. The time now is 11:34. |