![]() |
La mare la Vama
Ce faceti?
Ati fost in Vama vara asta? Io ajung weekendul asta. Aveti ce povesti? |
Are cineva niste numere de telefon pt cazare in Vama?
:-S |
Mä fut în ea de Vamä.
VAMA VECHE (:x O:-)) a murit. TRAIASCA VOMA NOUA!!! :-& |
X(
Vama Veche will be forever young in our souls! |
Vama Veche will be forever ALIVE (...but ONLY in our souls - asa cä nu trec de 2 Mai, ca sä n-o omor de tot).
|
La 2 mai e pt pensioanri sau tineri cu probleme cu nervii care vor "liniste, relaxare", pt tinerii care s-au nascut obositi si stresati.
|
Nu neapärat - da' oricum, l-am citat doar ca reper geografic, nu idolatru; si el s-a stricat.
|
Am fost de doua ori in trecere anu asta, in drum dinspre Bulgaria. Sunt multe lucruri in mica asezare de frontiera, care nu convin vechilor abonati ai fenomenului Vama Veche (localitatea). Si asta pe drept cuvant.
Pe de alta parte, n-as spune ca vama s-a "terminat" ci ca Vama "s-a transformat" , e un balci non-conformist, un loc in care se distreaza multi tineri (majoritatea ne-manelisti) cu o bere/votka accesibila langa ei. De fapt e aproape la fel cu cea pe care am cunoscut-o acum aproape 10 ani, cand am fost prima data acolo, numai ca acum aproape s-a dublat in volum. Daca stai si te gandesti mari diferente nu sunt. M-am simtit bine in cele cateva ore petrecute acolo. Am dansat pe plaja noaptea si am baut ceva cu prietenii. La fel ca inainte. Eu insa nu prea mai sunt cel dinainte si parca nici nu as vrea sa mai fiu, decat cand cad in borcanul cu nostalgii. Dar asta e o alta poveste, care tine de "asocieri launtrice". PS: acum descopar Bulgaria. e o tzara foarte frumoasa daca stii unde sa mergi. e accesibil si ieftin. nu stiu de ce (sau poate stiu) o asociez tot mai mult cu Taramul de Mijloc din Stapanul Inelelor....exista peisaje asemanatoare cu cele din film, numai ca la o scara reala, mai mica decat cea de pe ecran... |
Exact asta e si feelingul meu, ca oricat de tare s-ar transforma vama, ea ramane in esenta aceeasi, la fel de libertina, fara reguli de nici un fel. Imi place ca nu ai reguli in cluburi si baruri, poti sa bei ce vrei de unde vrei etc. Nici reguli de circulatie macar nu sunt :))
Anul asta a fost mai fain decat intotdeauna pana acum. Am petrecut toata noaptea, pana a doua zi la ora 2 dupa-amiaza....dupa care o data cu venirea serii am luat-o de la capat pana a doua zi la ora 5 pm. E drept ca fauna s-a mai diversificat, dar depinde de noi ce alegem sa selectam din mediu, ce e urat sau ce e frumos. |
ramane in sufletul tau la fel probabil datorita amintirilor dar se vede pe an ce trece ca lumea care vine acolo se schimba. nici stuff-ul parca nu prea mai e mare chestie. e totusi inca ok. sper sa ajung anul asta macar 2-3 zile desi nu prea crek o sa pot...
|
All times are GMT +2. The time now is 01:03. |