![]() |
Reprosuri de la moderatori pentru useri
:D
Asa e corect, nu? Sa poata sa ne reproseze si noua cate una alta, adminii....noi am facut ce-am facut si-am umplut 60 de pagini de reprosuri pt moderatori. Stefan, Gloria, Daniel si ceilalti moderatori....va ascultam (cand e cazul)! |
Illo, ce-ai consumat draga??? :|
PAI INTREG FORUMUL E UN REPROS LA ADRESA USERILOR ! E ca si cum ai propune sa mai dea si profii note la elevi daca tot s-au decis elevii sa faca o ora speciala pe saptamana prin care sa "reproseze" profilor cutare si cutare. :) |
lasa mah, sa fie aici adunate la un loc, ce te deranjeaza? ce, iti cere topicul asta de mancare?
:P |
Esti o tampita ma!!!!!!!!!!!!!!!!
Omul asta chiar a avut o problema si eu nu am stiut cum sa-l ajut. Tu doar faci misto! |
Nu, pur si simplu nu am inepuizabilitatea asta a ta..sunt mai pragmatic iar aici am sesizat o radioactivitate pregnanta de cronofagie iar pe mine asta pur si simplu ma expulzeaza de pe forum fara sa-mi mai doresc sa citesc ce s-a mai scris.
Grad de interes: Zero. |
bine Neuptolem, imi cer scuze (by the way, pt ce imi cer scuze?)???
|
Iti ceri scuze publicului ca le-ai dezamagit entertainementu', iti ceri scuze Mega-Moderatorilor ca pe ei ii streseaza topicele absurde, nu mie.
Sunt indiferent in fata zbenguielilor tale virtuale. :) |
No comment.
cred ca esti la menstruatie, asa e, in perioada asta devii mai irascibil si mai de neinteles....asteptam sa treaca. |
Originally Posted by illotempore2002:
Oare cum oi fi tu la menstruatie? De parca n-am sti. =)) |
mi s-a prabusit topicul?
ete scartz, parca mi s-ar fi prabusit actiunile la bursa sau vila din primaverii.... hai ca vbim discutii. si ne plictisim. noapte buna! |
Originally Posted by Illo2002:
BORING Pa-paaa, topicule, pa-paaa!... :) |
Bineeee. Sa stii ca nu vei ramane nepedepsit! >:)
|
Ei na! Acu' n-oi vrea sa stau cu infricospaima pe dinlauntru!
Kill me and Game Over! :| |
raportez clona.
:) |
All times are GMT +2. The time now is 04:38. |