Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Tatuaje (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95825)

redmen 10 Jul 2009 10:40

Tatuaje

Nu mai gasesc topicul cu intrebarile (nu despre film) asa ca postez aici ... si apoi se poate dezvolta subiectul daca sunt amatori.Vreau sa stiu si eu daca cineva la noi in tara face tatuaje portret ... daca e cineva priceput 100%.Multumesc de raspuns.

miercuri 10 Jul 2009 13:03

Habar nu am, dar si eu as vrea sa intreb daca stiti ceva salon de tatuaje trust worthy cu oameni care lucreaza frumos si serios si care sa nu ma coste o mana si un picior?

in Bucuresti that being, dar merge si in Cluj sau Timisoara ...

illotempore2002 10 Jul 2009 13:26

din cate stiu eu, un ex lover a cautat tot Bucurestiul sa gaseasca un loc reliable sa-si faca un tatuaj si nu a gasit, avand diferite obiectii....in cele din urma si-a facut unul, color, dar in Japonia....as tinde sa nu am incredere in Buc.

p.s. are cineva tatuaj de pe forumul asta? :)
eu vreau sa-mi fac unul pe omoplat.

miercuri 10 Jul 2009 13:46

Originally Posted by illotempore2002:

...in cele din urma si-a facut unul, color, dar in Japonia....

well, that doesn't really help, does it :P
eu nu vreau color. am patru in plan, le-as face pe toate odata si apoi sa ma potolesc forever...
joshua tree-ul de la U2 - nu m-am hotarat unde, probabil un pic deasupra gleznei drepte

the white rabbit - pe partea interioara a incheieturii de la mana dreapta

un unicorn in doua picioare, pe stilul celui pe care il are Patrick Wolf deasupra inimii - pe partea interioara a antebratului stang

si litera chirilca Я, cu un font mai interesant, dar nu foarte inflorit - pe glezna stanga probabil

StefanDo 10 Jul 2009 13:52

un tatuaj mi se pare un lucru "prea" definitiv ca sa-mi fac vreodata :)

illotempore2002 10 Jul 2009 13:54

nu mai e nimic definitiv in ziua de azi :) tatuajele se pot "scoate" cu laser, si nu e dureros sau foarte scump.

redmen 10 Jul 2009 16:14

Din vorba in vorba am ajuns aici www.costi-tattoo.com Tatuaje destul de interesante,dar nu sta asa de bine la partea cu portretele.E din Tg.Jiu dar mai nou si`a deschis salon si la Bucuresti.Si face chestia asta din `92.

illotempore2002 10 Jul 2009 16:16

nu as avea incredere in cineva care se numeste Costi' :))

raptor 10 Jul 2009 17:25

http://viewmorepics.myspace.com/inde...lbumId=1200432

Cluj

redmen 10 Jul 2009 21:36

Lucreaza bine omu`.

Neuptolem 10 Jul 2009 23:43

Tot timpul m-au dezgustat tatuatii! Cu doua exceptii:
- Smekerii adevarati care sunt smekeri tot timpul si nu poarta fete de prefacuti; ex: ceva asemanator cu USA-ii, cam cum sunt prin filme - daca or exista in realitate si tind sa cred ca fenomenul are o amploare cu totul diferita pe alte continente, nu printre toti, desigur.
- Cei pt care un tatuaj e un sport, un act de teribilism pur, fara vreo insemnatate infantila anume; constienti ca e un simplu desen pe piele si nimic mai mult si oricand il pot da jos.
Ma irita teribil:
- snobii, "moda imprumutata", ai nostri si altii care o fac doar ca sa "PARA smekeri", fiind lipsiti de demnitate si personalitate, atunci cand dau piept in piept cu un "adversar" fug de le sfaraie calcaiele iar insemnul negru de pe tegument nu mai reprezinta nimic pt ei, practic tradeaza "mentalitatea", "crezul", semnificatia tatuajului.
- cei ce se cred din lumea buna (contabili, manageri, functionari, agenti bursieri, etc.) si fac asta doar ca sa "fie" macho - sa dea ochii pe spate unei fatuci ce nu presteaza meserie "nobila" ca dumnealor, sa "sperie" superiorul, amicul "taran", samd.
----
Nu m-am tatuat, nu ma voi tatua niciodata. E un simbol, iar pe mine nu ma reprezinta niciun simbol in definitiv, doar pe perioade, pt ca ma schimb incontinuu si sunt mai flexibil, adaptabil, inconstant, prefer sa modific din cand in cand mediul (atitudinea), altfel o iau razna.
A', plus ca nu ma impresioneaza un tatuaj iar subiectul nu creste in ochii mei, nici nu ma sparie, nici-nici..mi se pare pana la urma un act de lasitate din partea subiectului care nu accepta asa cum e el si vrea sa mai uite de complexe, frustrari, refulari, (c-o are mica si degeaba are Ferrari, c-o are prea mare iar intelectul nu-i pe masura, samd.).

Cinemania 11 Jul 2009 00:24

as fi tentat sa-mi fac tatuaj dar numai pt ca ar fi cool...adica as fi un fel de snob...deci nu-mi voi face

Neuptolem 11 Jul 2009 00:32

Originally Posted by Cinemania:

as fi tentat sa-mi fac tatuaj dar numai pt ca ar fi cool...adica as fi un fel de snob...deci nu-mi voi face

:) Nu-ti faci? Am dat eu vreo lege de interzicere? Doar mi-am exprimat libertatea cuvantului.
Asa gandesc eu. Ma nemultumesc multe, MULTE...:| mastile astea, prefacatoriile, smekeriile, politetile formale, exagerate, rasuflate, gretoase.
See? Nu sunt un monstru. Sunt un tip simplu ca si tine doar ca sunt cu un pas inainte. :)

redmen 11 Jul 2009 00:40

Originally Posted by Neuptolem:

Sunt un tip simplu ca si tine doar ca sunt cu un pas inainte.

Esti un Tyler Durden mai mic.

illotempore2002 11 Jul 2009 00:41

Neuptolem daca nu se lauda singur, cin' sa-l laude? :))

Neuptolem 11 Jul 2009 00:51

Neuptolem daca nu se lauda singur, cin' sa-l laude? :))

Redmen:
Originally Posted by redmen:

Esti un Tyler Durden mai mic.

Corect era un fel de...T.D.

Cinemania 11 Jul 2009 11:47

Originally Posted by Neuptolem:

:) Nu-ti faci? Am dat eu vreo lege de interzicere? Doar mi-am exprimat libertatea cuvantului.
Asa gandesc eu. Ma nemultumesc multe, MULTE...:| mastile astea, prefacatoriile, smekeriile, politetile formale, exagerate, rasuflate, gretoase.
See? Nu sunt un monstru. Sunt un tip simplu ca si tine doar ca sunt cu un pas inainte. :)

da' ce legatura are cu tine ce-am zis io ? :D

ai putea sa-ti faci un tatuaj mare pe care sa scrii "SUNT LIBER"

Neuptolem 11 Jul 2009 13:18

ai putea sa-ti faci un tatuaj mare pe care sa scrii "SUNT LIBER"

No, sunt liber si asa fara sa fie nevoie sa scriu. Plus ca daca nu am un tatuaj cu "I'm free" lumea o sa incerce in continuare sa ma considere subjugat sistemului ca orice om normal, iar atunci ma revolt, fiind mai palpitant. Imi place sa ma cert cu oameni care ma subestimeaza, e un deliciu inegalabil. :)

ricutza 11 Jul 2009 16:29

nu mai e nimic definitiv in ziua de azi :) tatuajele se pot "scoate" cu laser, si nu e dureros sau foarte scump.

Spune-i asta belgiencei care s-a "trezit" cu 56 de stelute pe fata in loc de trei. In mod categoric va avea niste cicatrice super urate cand si le va scoate. Si artistul care a tatuat-o cica ar fi fost roman (ceea ce eu insa nu cred pt ca prenumele era Rusland si nici numele nu suna mai romanesc).
Anyway, toata povestea a fost incredibil de amuzanta. Pe facebook poti chiar gasi o aplicatie care iti pune pe o poza facuta usor din profil, stelutele lui Kimberly (parca asa o chema pe tipa).

Mikala 18 Sep 2009 13:56

Da ` nu e problema in a-ti face un tatuaj . Fiecare cu mentalitatea lui , parca pentru unii e un subiect tabu cand zici tatuaje , ma refer la oameni comunisti , numai aia parca mai au impresia ca te "murdaresti " Daca iti faci tatuaj ca si piercingul . Eu am in buric si pana la urma ce . Cum sunt si Miami Ink sau LA Ink , nu cred ca e ceva urat daca iti faci in memoria cuiva , sau daca te simti mai frumos / frumoasa , sa iti faci.

All times are GMT +2. The time now is 18:44.