![]() |
Ipostaze pe care le adoram/ Photos we will always preserve
The Marilyn I love:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozele cu Bogart fumand imi plac foarte mult.Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany's este minunata.
|
![]() |
Hm, acum observ ca seamana un pic cu verisoara mea primara.
|
delon
![]() ![]() ![]() ![]() edith - o expresivitate extraordinara ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Nice bre.I love Piaf.
|
|
Jonathan Rhys Meyers
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dar cel mai mult îmi place de el aici: http://www.imdb.com/media/rm2489817344/nm0001667 . |
Julian Casablancas, solistul The Strokes :x
![]() ![]() |
Casablancas are cel mai rock nume ever! Si nici macar nu e stage name, pacat nu prea imi plac The Strokes. I really did try, numa de dragul numelui, dar degeaba.
poza mea preferata cu Patrick Wolf, chiar daca are niste degete monstruase la picioare ![]() si the classic Syd Barrett ![]() mai aveam o poza cu Syd care imi placea enorm, dar momentan nu dau de ea, o sa mai scotocesc. plus Richey Edwards in nebunia lui, a shot that wrote NME history. ![]() |
5 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
Marilyn provocateuse...
Attachment 937 Doua delicioase cu Meryl Attachment 938 Attachment 939 un pastel cu Natalie (sublima) Attachment 940 Elvetianca ce iesea din spuma marii... ingrijorator de apetisanta, cu "cel mai frumos schelet din lume" (Dali dixit) Attachment 941 |
4 Attachment(s)
|
|
Jean-Paul Belmondo
![]() Jean Seberg ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 15:39. |