![]() |
Male handsomeness I appreciate :x
Actorii/actritele de care esti indragostit, pe care ii iubesti, cu care ai colectie de articole taiate din reviste, postere etc
Iata-i pe cei care intra in clasamentul meu (ordinea este alfabetica): Billy Zane ![]() Brad Pitt ![]() Colin Farrell ![]() Gerard Butler ![]() James McAvoy ![]() Jude Law ![]() Marlon Brando ![]() Matthew Fox ![]() Paul Newman ![]() Russell Crowe ![]() Timothy Dalton ![]() |
hai să încerc şi eu. în nicio ordine:
jack nicholson ![]() javier barden owen wilson ![]() Anthony Hopkins ![]() Ben Stiller ![]() Gael Garcia Bernal ![]() Adrien Brody ![]() John Travolta ![]() alec baldwin ![]() Peter Gallagher ![]() şi pe primul loc în inima mea e... Jack Lemmon ![]() |
de apreciat junele prim al dragomarei...jack lemmon :)
felicitari, gusturi bune...anthony hopkins...chiar si jack nicholson.... gloria...fara indoiala, nota 10 pentru paul newman...un plus pentru marlon brando. |
imaginează-ţi că am renunţat ieri la înmormântarea lui MJ, ca să-l văd, pe Cinemax, pe Hopkins în Shadowlands, http://www.imdb.com/title/tt0108101/ :">
|
Originally Posted by Dragomara:
o bocitoare in minus :) sunt rau, dar cred ca michael ar fi vrut sa-l vezi pe anthony :) |
Nu prea colectionez fotografii cu actori, dar, daca as face un album, ei ar fi in el:
Europeni: Christian Bale - preferatul meu, am poza asta pe desktop la serviciu :x ![]() Alain Delon - la 60 de ani arata mai bine dacat toti colegii mei de liceu :"> ![]() Mathieu Kassowitz ![]() James McAvoy ![]() Javier Bardem - stiu ca ma iubeste, dar mi-e prea draga Penelope ca sa o fac sa sufere :P ![]() Americani: Joseph Gordon-Levitt - un 'crush' recent :-* ![]() Steve Buscemi - febletea mea :D ![]() Robert Redford - iubirea mea inca din copilarie... ![]() Robert de Niro - adorabil in orice rol :) ![]() Johnny Depp - no comment, sa nu mi-o iau de la buticut! ![]() Joaquin Phoenix ![]() Orlando Bloom ![]() Ashton Kutcher ![]() Richard Chamberlain - imi placea in copilarie, acum mai putin ![]() Jonathan Brandis - moartea lui m-a socat, am si aflat foarte tarziu :( ![]() |
Ma iertati, era sa uit tocmai de Keanu, care si canta asa de frumos!
![]() |
corinka,
excelenta alegere redford! :) |
Btw, nu gasesti si tu un Robbie mai tanar la avatar? Te-as iubi, asa cum il iubesc si pe redmen (nu-i spune, el nu stie). :">
|
Thanks corinka :D! Am vazut si eu un documentar la tv despre Jonathan Brandis, nu mi-a venit sa cred in ce mod a murit si la ce varsta....odata ce esti sus,te demoralizezi daca ajungi jos...pacat ca nu si-a mai revenit,avea potential :(.
Hai sa las si eu aici niste poze,chit ca sunt cam de acord cu preferintele voastre.La mine e mai usor,ca pe majoritatea ii am in foldere pe pc :)).CAUTION: Lista e lunga :)).Sorry,can't avoid it :(. Johnny Depp ![]() Marlon Brando ![]() Steve McQueen ![]() Paul Newman ![]() Humphrey Bogart (dunno why,but I always had a soft spot for him) ![]() Aaron Eckhart ![]() Alan Rickman ![]() Amaury Nolasco ![]() Ben Affleck ![]() ![]() Benicio Del Toro ![]() Billy Bob Thornton...:"> there is something about him ![]() Brad Pitt (he was fine in his prime :) ) ![]() Bruce Willis :"> ![]() Chris Pine ![]() Christian Bale ![]() ![]() Chris Evans ![]() Clive Owen ![]() Colin Farrell (nu imi place de el decat in anumite ipostaze,dar am un fetis cu wet men :D) ![]() Colin Firth: ![]() Daniel Craig: ![]() Daniel Day-Lewis ![]() Denzel Washington ![]() Dougray Scott (Mi-a placut de el in Ever After) ![]() Ed Harris: ![]() Eric Bana ![]() Gabriel Byrne ![]() Gary Oldman ![]() Gerald Butler ![]() Giovanni Ribisi ![]() Guillaume Canet ![]() Guy Pearce ![]() Heath Ledger :( ![]() Hugh Grant ![]() ![]() Hugh Jackman ![]() Hugh Laurie ![]() Jack Davenport ![]() Jake Gyllenhaal ![]() James Dean ![]() James Franco ![]() James McAvoy ![]() Jason Statham ![]() Javier Bardem ![]() Jean Reno ![]() Jean-Paul Belmondo ![]() Jeremy Irons ![]() Joaquin Phoenix ![]() Jonathan Rhys Meyers ![]() ![]() John Malkovich (yes,I know,not your typical heartthrob, but he's curiously sexy in Dangerous Liaisons) ![]() Leonardi DiCaprio ![]() Liam Neeson ![]() Liev Schreiber ![]() Joseph Fiennes ![]() Jude Law ![]() Keanu Reeves ![]() Kiefer Sutherland ![]() Matthew Fox ![]() Michael Madsen...again,in his prime :( ![]() Michael Vartan ![]() Orlando Bloom ![]() Paul Walker ![]() Ralph Fiennes ![]() Raoul Bova ![]() Robert De Niro ![]() Robert Downey Jr ![]() Russell Crowe ![]() Ryan Reynolds ![]() Sam Worthington ![]() The Rock ![]() Til Schweiger ![]() Tom Cruise ![]() Viggo Mortensen ![]() Wentworth Miller ![]() |
Da de Pacino nu are nimeni nimic de zis ?
|
cine imi face si mie o favoare huge si posteaza o imagine cu Louis Garrel, cel mai tare barbat in viata la ora actuala?
p.s. fetelor, nu pot sa cred, va plac playboy-i, chip&dales barbatii de mai sus? :-& aia cu pielea lucioasa si cu muschii aia falsi? yuk |
Originally Posted by redmen:
Haide Illo,muschii nu sunt falsi,ci lucrati :)). |
Originally Posted by illotempore2002:
![]() O frumusete atipica, totusi; gen Pattinson - cu un oarecare sarm, dar nu o frumusete clasica. |
Originally Posted by buticut:
Da .. gusturile nu se discuta ... dar Pacino da clasa la unii dintre cei postati de voi.Si nu ma refer la el ca actor,ca doar e vorba de male handsomeness aici. L.E. As mai adauga aici pe Sean Connery,Cary Grant,Michael Douglas,Clint Eastwood,Mel Gibson. |
Originally Posted by Gloria:
deci m-am udat toata :x |
|
well, e prea fluturanda pt gusturile mele :D
prefer stabilitatea, fermitatea :P |
si poate verticalitatea :P
|
Originally Posted by redmen:
Asta e din Ma Mere?Am incercat mai demult sa il vad,dar mi s-a parut o porcarie si l-am oprit :)). Ce dezamagire StefanDO,speram sa postezi si tu ceva female handsomeness :)! |
All times are GMT +2. The time now is 02:19. |