![]() |
Albume si coperti
Avem niste toapice de musica, dar ma gandeam ca n-ar strica unul sa postam coperti faine de albume. :)
Alors, niste all time favourites The Freewheelin Bob Dylan (1963) ![]() The Red Hot Chili Peppers - One Hot Minute (1995) ![]() Beirut - Gulag Orkestar (2006) ![]() Jane's Addiction - Ritual de lo Habitual (1990) ![]() The Knife - Deep Cuts (2006) ![]() |
|
don't get me started :-B
|
nice topic
alegerile mele ptr azi: radiohead - amnesiac ![]() radiohead - hail ![]() pink floyd cu meddle si obscured by the clouds - f moody ![]() ![]() |
bre, tu es un bijou
|
Si mie foarte mult imi place coperta de la Hail to the Thief
mai trec si eu una care m-a impresionat recent, de la ultimul Manic Street Preachers - Journal for Plague Lovers (2009) - e o pictura de Jenny Saville, sa aruncati un ochi peste ce face tipa asta asa orientativ... ![]() |
@chambord ;)
@miercuri da, am aflat de curand intr-un curs de tipa asta - saville- si apoi chiar am scris (si) despre ea intr-un referat despre corp in arta contemporana. e shocking, anyway.... http://images.google.ro/images?hl=ro...-8&sa=N&tab=wi |
16 Horsepower (Sackcloth 'n' Ashes)
![]() Emperor ![]() Dead Can Dance (The Serpent Egg) ![]() |
![]() ![]() ![]() Imi place foarte mult coperta Loredanei :) |
|
Originally Posted by Bogie:
:D :D :D |
@cinemania - f misto aia cu serpent :)
hai sa mai bag si io ceva inainte sa plec noir desir tostaky ![]() |
deleted
|
pei tre sa pui si poza :D
|
pei toate au poze ... nu se vad ?!
|
la mine nu :D
hai k in loc sa pelc stau si caut coperti pe net.... faithless ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uai chiar, Faithles au avut mereu coperti geniale!
@Chambrod, nici la mine nu se vad. Mai pun si eu, de la FNM King for a Day, Fool for a Lifetime (1995) ![]() Album of the Year (1997) ![]() in poza e Tomas Garrigue Masaryk, primul presedinte al Cehoslovaciei. |
acum se vad ? sper :-S
Deep Purple Machine Head (1972) ![]() Love Forever Changes (1967) ![]() My Bloody Valentine Loveless(1991) ![]() Built to Spill Perfect From Now On (1997) ![]() The White Stripes Elephant (2003) ![]() |
|
ciudat mod de a "aparea" au pozele astea. acu un minut nu vedeam albumul lui cinemania acu il vad.
nu e cam dura ? copii, ce a vrut sa ne comunice autorul prin aceasta poza ?! elev cinemania, comenteaza ! :D |
All times are GMT +2. The time now is 13:35. |