![]() |
Carte - semnal
probabil incalec multe topicuri deja existente, dar rostul astuia e unul singur: sa anunte cand a aparut o carte importanta, care merita.
incep cu una de la Humanitas, "Confesiunile unui cafegiu" de Gheorghe Florescu. priceless pentru cine vrea sa inteleaga mai bine perioada comunista, chiar daca a trait-o. |
N-am sa stau acum sa caut daca mai exista asa ceva, topicul este binevenit, Hale.
|
O carte excelenta.Am citit`o deja.
|
N-am citit-o, desi stiu despre ea, si o voi avea curând. In epoca aia, cumpäram si eu de la Florescu (am stat un an în Rosetti), iar acum sunt bun prieten cu fiica lui, Vali.
|
e foarte misto.
ai cumva senzatia ca citesti despre aceeasi poveste ca-n L-am servit pe regele Angliei, doar ca nu e bere, e cafea. Iar memoria amanuntelor e fenomenala la tip. |
Da .. dar in unele situatii chiar am avut impresia ca le`a mai si inventat.Oricum ramane o carte excelenta.Mai stau putin si o mai citesc odata.
|
La Curtea Veche a aparut o noua carte de Vladimir Sorokin - Kremlinul de zahar, in traducerea Antoanetei Olteanu, sper sa o citesc in curand!
|
All times are GMT +2. The time now is 19:10. |