![]() |
Insula si forumista
Am selectat useritzele cu activitate constanta anul acesta. Celor pe care le-am omis (fara intentie) imi cer, sincer, scuze.
|
valeu, dar parca mai era un concurs de miss... chestia asta cu insula pustie e discutabila:
is it about survival or pleasure? B-) |
...Or spiritual pleasant survival?
|
pai asta nu e de miss :D
e miss + survival + pleasure + ce mai vreti ... e All-in-One Girl or somethin :P |
aa, si e secret asa ca nu va fie frica ;)
|
M-ar lua cineva cu el pe insula?Are you nuts?Sa faci ce?!:-?
|
Originally Posted by buticut:
Pauline este mai kinky si imaginati-va..oricum cred ca ea este singura persona cu care nu te-ai plictisi:P |
Votul multiplu exista ?
|
cam male-oriented topicul, cu mici exceptii :D
eu as lua 3, ca-mi aminteste de un banc: au esuat odata pe o insula pustie un barbat si trei femei. Dupa trei luni aia mai mica ii spune barbatului "vere", aia mijlocie ii spunea "cumnate" iar aia mare "unchiule". Ce s-a intamplat? r: le-a futut de le-a luat mintile |
De acord cu Red si Hale - vot multiplu vrem!!!
|
Sper ca acest topic sa nu creeze alte animozitati intre fetele de pe forum.
|
deci NU e vot multiplu !! X( deci lasatzi fanteziile voastre erotice ca nu despre asta e vorba !! X( deci asta NU e topicul "Bordel" pe care il facuse Neuptolem odata X( deci ar fi trebuit sa precizez sa nu alegeti cu o singura parte a corpului ci sa folositi cel putin doua :D
si acu treceti si votati mai cu spor ! |
Originally Posted by Chambord:
asta-i si mai kinki.....:"> |
deci fanteziile noastre e treaba noastra deci suntem liberi sa ne facem de care cap vrem si sa gandim cu care vrem, deci e multe de zis aici dar ma opresc
in alta ordine de idei, nu ai definit clar ce vrea sa fie topicul si de aia suntem asa bulversati & confuzed. pe cine am lua cu noi pe o insula? cum e insula aia? ca daca e imbelsugata si safe, iti mai arde de o forumista, da' daca e numai roca vulcanica si scorpioni, o toporisca, lemn si niste catran sa-ti pregatesti piroga ar fi prioritare. Define topic, Defoe! |
Originally Posted by Chambord:
Pai de`asta si vroiam vot multiplu. |
sau poate vrei sa iei cea mai nesuferita forumista si s-o torturezi si s-o ineci sau s-o dai la canibali....(am eu cel putin o propunere, da nu zic....hihihi)
|
sau s-o lasi acolo si sa fugi inapoi acasa, asigurandu-te ca n-are in nici un fel acces la internet.
si eu as avea propuneri :D |
Despre insula nu se stie decat ca e pustie (adica numai tu si forumista as humans) ! In rest puteti sa v-o imaginati cum vreti ! Hawaii like or whatever you please.
Bine, oricum tre sa avetzi umpic grija. Insulele astea sunt uneori foarte jmechere (I mean duh ! we all see "Lost", right ?) :P |
N`ar mai avea nici o placere daca nu ar fi pustie.
|
Pauline e deocamdata Most Wanted :P
|
All times are GMT +2. The time now is 09:48. |