![]() |
Useri iconoclasti
Acestea sunt propunerile, votati!
|
Era mai bine sa fi lasat doar fraza, fara sondaj. :D
|
=)) =)) =))
asta da Frustrare! mititca de ea! =)) |
şters
|
ei, s-a strecurat o greseala.
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
dar nu am facut nici o gluma. te-ai mirat si tu ce cauti aici, deci si tu singura, si eu m-am mirat si am dat aceasta explicatzie: o greseala.
unde ti se pare ca am glumit? nu, nu obosesc, sunt hiperenergica, dorm doar 3-4 ore pe noapte, deci.....stai fara grija |
Originally Posted by Dragomara:
|
uau
adik tu faci hanky-panky inainte de casatorie??? :)) |
întrebarea mea era retorică :P nu e ok, nici pentru creier şi nici pentru restul organismului să dormi foarte puţin. manifestărilor tale io nu le-aş spune nicidecum hiperenergie. :D |
@ALS
=)) Ba da. Si nu obosesc defel. :D |
wrong. creierul are nevoie fix de 3 ore de odihna ca sa functioneze perfect. dar cum mi-ai numi tu manifestarile, drago? |
:D
aproape fiecare topic nou de la cafenea devine motiv de hartza, un fel de cafea cu sare servita la rece...priceless |
nicidecum hiperenergie. :P |
Originally Posted by Cinemania:
|
Originally Posted by Judex:
aham.. ma duc sa golesc scrumiera |
Incepe sa-mi para rau ca m-am lasat enervat atunci de Pauline. Ce ar mai fi mers acum un catfight in trei. :D
Hai noroc. B-) |
dar cum? |
ICONOCLÁST, -Ă s.m. şi f. Partizan al iconoclasmului. ♦ (Fig.) Cel care sfărâmă, refuză autoritatea consacrată a unei valori, concepţii, personalităţi, care nu respectă tradiţiile. [< fr. iconoclaste, cf. gr. eikon – icoană, klazein – a sparge].
fetelor, nu dati la oglinzi ca e cu chirie! :-t :D |
Am votat Tamarainsa pentru ca niciodata n-am reusit sa make sense din postarile ei si asta nu poate sa insemne decat ca she's very special :P
|
All times are GMT +2. The time now is 08:13. |