Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Este illotempore prea rea? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95674)

illotempore2002 13 Jun 2009 00:20

Este illotempore prea rea?

Pt ca mi se spune tot mai des pe acest forum, direct sau indirect, si pt ca in principiu tin cont de parerea celor cu care impart ceva.

Nu-l interpretati ca pe un poll prin care vreau sa vin in centrul atentiei (cum presupun ca se va interpreta) - pur si simplu vreau sa vad cat de tare credeti voi ca exagerez. Nu-mi place sa vbesc mult despre mine, prefer sa vbesc despre altii.

Daca veti considera ca sunt excesiv de agresiva, rea, promit ca voi incerca sa ma temperez.

illotempore2002 13 Jun 2009 00:27

vot secret.

Judex 13 Jun 2009 01:18

Fa-l vizibil.

Alex Leo Serban 13 Jun 2009 09:06

nu; e 'decit' zapacita, zabauca, imprastiata, vesnic contrariata, confuza, impulsiva, 'gura bate curu'... :D

rautatea e o arta!

illotempore2002 13 Jun 2009 11:34

mai, deci votati "illo e o scorpie" ca daca nu, am sa intzeleg ca sunt de treaba si nu exagerez cu nimic si am sa imi permit si mai multe >:) adica o sa fac si mai urat (ca se poate, sa stitzi)

=))

Judex 13 Jun 2009 11:35

Stim. :D

illotempore2002 13 Jun 2009 20:58

>:) Bine.
Deci va promit ca de acum incolo am sa fiu cu adevarat rea.
ce ati vazut pana acum a fost doar o prajiturica.

p.s. zabauca - stiati ca este o contaminare intre zapacit si nauc?
:))

illotempore2002 14 Jun 2009 22:21

Eu.

:)

Judex 15 Jun 2009 04:30

La tine nu exista Eu. Submediocritatea ta inconstientizata exclude aparitia Eului in manifestari, transofmandu-l in egocentrism. Neajunsurile care iti macina existenta te fac sa folosesti cu atata ardoare inclusiv termenul "frustrat" cu care ii impodobesti pe niste oameni care uneori nu-ti vor decat binele. Tu insati esti atat de frustrata, din varii motive, incat simti nevoia de a-i cataloga pe cei din jur astfel, doar pentru ca nu-ti impartasesc anumite opinii izvorate tocmai din aceste frustrari ale tale. Dar ai o particularitate aparte, care ma cutremura si pe care nu reusesc s-o descifrez: sa faci o persoana care banuieste ca o detesti si care crede ca a ajuns sa te deteste sa te doreasca in continuare.
Tu nu esti rea, Illo, esti nesincera. De multe ori cu tine insati.
Si, ca sa raspund la sondaj, este ok, dar nu in limitele bunului simt.

illotempore2002 15 Jun 2009 07:29

ma, am frustrari, dar nu ma intereseaza ca lumea sa share-uiasca aceleasi opinii cu mine :-/ ....devreme ce eu nu share-uiesc aceleasi opinii cu ei.....

in rest da, mi se pare normal sa ma "ataci" devreme ce eu te-am atacat mai devreme...dar nu uita ca tu ai inceput primul, asa ca asuma-ti rautatile pe care ti le aplic B-)

nu esti nici pe departe un inocent ci ...un frustrat
:))

Judex 15 Jun 2009 15:55

Girafel, poate ca sunt frustrat din unele motive, dar nu are nici unul legatura cu tine. Tu doar ai reusit sa ma mahnesti.

ricutza 15 Jun 2009 16:07

"Illo este o veninoasa". Mi-a placut asa de tare formularea ca n-am putut sa ma abtin sa n-o votez. :P :))

halebardul 15 Jun 2009 16:36

asta inseamna ca votul nu e valabil? :-/

illotempore2002 15 Jun 2009 17:04

nu, aia este perceptia reala a Ricutzei asupra mea
:|

ricutza 15 Jun 2009 18:26

Originally Posted by illotempore2002:

nu, aia este perceptia reala a Ricutzei asupra mea
:|

:P
pai ne-intelegem bine, ne-intelgem bine, dar cat asa? ;)
deci sa ne razboim! tu cu veninul tau de viperutza, eu cu veninul meu de scorpiutza.... :)

serios acum, de cand am citit chestia cu veninoasa imi tot rasuna in cap melodia aia cretina de acum o mie si o suta de ani: "pustoaico tu ai sange de vipera". Chestie care m-a binedispus teribil si n-am mai putut privi poll-ul cu ochi seriosi.
Si sincer vorbind, la cat de amuzant si dulci sunt formulate toate optiunile, mi-e si greu sa concep ca oamenii chiar iau pollul in serios.

Alex Leo Serban 15 Jun 2009 19:38

sa fim seriosi, ricutza. n-are illo atit venin day in/day out timp de o luna cit pot sa secret eu in anumite momente :P

am mai spus-o si o repet: rautatea pura e o arta, iar ea (k si razbunarea) e-un fel de mincare care se serveste rece...

illo e prea nestapinita, iute la minie, iar veninu ei e prea 'hot-tempered' to qualify :D

hellsteed 15 Jun 2009 19:44

latina like ?

illotempore2002 15 Jun 2009 21:45

mai lasatzi gargara si votatzi
nu v-am cerut sa va dati cu presupusu

:P

illotempore2002 16 Jun 2009 12:16

deci illo e cam vipera....well, imi voi adapta comportamentul la cerintele colegilor forumisti atunci.
de azi illo se face fata de treaba B-)

Alex Leo Serban 16 Jun 2009 12:49

decit una cu pretentii care se crede desteapta, mai bine una care stie k e proasta & n-are nicio pretentie ;)

All times are GMT +2. The time now is 20:12.