Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Unde e Pauline Kael? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95610)

Ambra Blu 02 Jun 2009 13:26

Unde e Pauline Kael?

As dori sa aflu motivul pentru care Pauline Kael a fost banata.
Judex, ia aminte la lectiile de ipocrizie ale batrinului Pitbull, invata cum sa fii ciinos si prefacindu-te.
Pitbull, te rog sa incerci mai asiduu sa imi testezi capacitatea de toleranta. Mai e pina sa ajungem la antiteza aia unde tu esti batrinul intelegator, si eu pustiul rebel si banat. Vrei, nu vrei, I'm here to stay. Asta ca sa nu imi mai amintesc care dintre noi doi apartine cu adevarat lumii filmului.

Pitbull 02 Jun 2009 13:28

Ambrablurica, te rog sä te potolesti. Esti ca o fetitä incäpätânatä. Respectä deciziile moderatorilor, altfel te vom pedepsi din nou, si ar fi päcat. Esti o patä (de culoare) care poate avea uneori utilitatea ei. Hai, fii cuminte.

Ambra Blu 02 Jun 2009 13:30

Nttt.
Dresaj faci acasa, cu ce potai ai prin dormitoare, nu cu mine.

Judex 02 Jun 2009 13:32

Bai, serios, asta e genul de atitudine forumistica de cea mai joasa speta. Iar eu am pierdut o gramada de timp, de juma de ora trebuia sa fiu la gara sa plec spre Estoril. Explicati-i voi, Pit, ce si cum, chiar a sarit calul prin incapatanare.

Ambra Blu 02 Jun 2009 13:34

Judex, mai stai, ca nu mai are cine sa ii mute lui Pitbull topicurile unde vrea el, si va trebui sa se descurce singur, iar, din pacate, nu are butoane si la sectiunea asta :(
El nu e admin, nu poa' sa baneze, are sceptru' mai fireav.

illotempore2002 02 Jun 2009 13:34

faceti din tzantzar armasar.
omul v-a pus o intrebare simpla: de ce a fost banata aia?
raspundeti-i si gata.

ce mare lucru?

@ambra, vrei sa-ti raspunda cineva anume? mai exact cine?
:D

Pitbull 02 Jun 2009 13:35

@Judex
Degeaba, n-ar pricepe niciodatä. De ce crezi c-a fost bannat de-atâtea ori? E un fel de Bubu + Mistah J la un loc - pe scurt: Ambrablurica e o bannare care asteaptä sä se întâmple.

@Illo
Nu, a întrebat UNDE E.
I s-a räspuns, si gata.
(Nu vrea räspuns, vrea doar scandal.)
Judex, dacä mai esti pe-aici, încuie topicul, te rog.

Ambra Blu 02 Jun 2009 13:37

Pitpule, horcaiesti, dar horcaiesti degeaba. Pe cinemagia nu se baneaza oamenii dupa pohtele tale.

Pitbull 02 Jun 2009 13:41

Gata, copilu', acum te rog frumos sa te potolesti.
Ti-ai facut numarul, te-a vazut toata lumea cu poalele-n cap, poti sa te duci la somnicu' de dup-amiaza.

Ambra Blu 02 Jun 2009 13:43

Multumesc frumos, dar nu.
Mai ramin, imi place aici.

Pitbull 02 Jun 2009 13:48

Bine, dar sä fii cuminte si sä asculti de cei mai mari ca tine.

Ambra Blu 02 Jun 2009 13:51

Asa-i ca ti-ar fi placut ca adminii de pe cinemagia sa nu fie la TIFF ci undeva aproape de butonul banati-L pe Ambra?

Pitbull 02 Jun 2009 13:53

Zbârci again, comme d'habitude - am si eu placerile mele vinovate; de pildä, sä mä uit la spectacole ridicole: "Carol I", "Marilena", "Ambrablurica". (In anumite limite, desigur.) Mä amuzä si cum tot postezi, ca un automat, linkurile alea pe care nici nu le deschid, cä oricum stiu genu' - si mi-e o leneee... :P

Ambra Blu 02 Jun 2009 13:56

Ei, asi.
Dar iti inteleg neputinta, asa e cind esti mai scurt in membru si nu ajungi la masa unde se intimpla lucrurile. Banarile, de exemplu.
Hai ia un cintecel, sa iti mai treaca amarul.
http://www.youtube.com/watch?v=tz9d0gU5mHE

Pitbull 02 Jun 2009 13:58

Tot n-ai priceput ca mi se rupe si am lucruri mai bune de fäcut decât sä dau click.
Da' te înteleg - ai si tu nevoie de autosatisfacerile tale... Mai pune, mai pune.

Ambra Blu 02 Jun 2009 14:00

=))
Hai, hai. Toata lumea stie ca ai dat click pe linku ala, n-ai putut sa te abtii. Ce mincinos prost esti, sa-mi scuzi topica, asa mi-a iesit intentionat.

Pitbull 02 Jun 2009 14:01

Sigur cä da, sigur cä da - cum spui tu!
Ies putin, da' nu te inhiba, joacä-te în continuare. Mai pe searä, când vin, poate-o sä mä uit ce-ai mai fäcut. Dacä n-oi uita.

Ambra Blu 02 Jun 2009 14:05

Nu uiti, iti maninca ficatii.

Gloria 02 Jun 2009 14:10

Ambra, nu toti adminii sunt plecati. Daca intr-adevar ai ceva de spus despre filme, fara sa jignesti vreun forumist, poti ramane; daca nu, nu.

Ambra Blu 02 Jun 2009 14:16

Gloria, am verificat mai devreme la telefon cine e plecat si cine nu.
Vorbesc despre filme in aceeasi masura in care si Pitbull vorbeste despre ele. Sint sigur ca de data asta nu o sa mai folosesti dubla masura in judecata, ca, altfel, ma supar la modul real.
Si poate o sa fii buna sa imi raspunzi la intrebarea din topic. De ce ati banat-o pe Pauline? Ca il batjocorea pe Pitbull?

All times are GMT +2. The time now is 01:54.