![]() |
Daca as mai avea 20 de ani...
... m-as strange cu prietenii la o vizionare de film romanesc prost, l-am comenta in gura mare, ne-am distra, am face misto pe seama lui, am comenta fiecare faza. Si as inregistra tot ce spunem, cu acordul prietenilor, evident. Apoi as pune banda asta cu comentariile noastre peste coloana sonora a filmului, in sincron. Pe care l-as trimite in lume, pe net, la liber, sa se distreze si altii (si poate sa contribuie si ei cu ceva comentarii peste). Cred ca ar iesi niste comedii foarte cautate. Plus ridendocastigatmoresu' aferent, care ar face bine cinema-ului romanesc.
Dar cum nu mai am 20... ... ce ma opreste? |
Hehe, eu o sugestie similarä am avut apropo nu de un film românesc, ci de "Bangkok, Dangerous". Oricum, de ce sä deschizi un topic separat cu asta? Mai bine ti-o unesc cu unul adecvat - ia sä vedem, avem asa: "Carol", "O secundä de viatä", "Tanti" si "Marilena"... Unde preferi?
|
As prefera sa-l lasi separat daca se poate.
Se aplica tuturor filmelor romanesti proaste, n-as vrea sa favorizez pe vreunul. Si in plus, e o idee de sine statatoare. Mi-ar placea sa stau cu Gorzo la comentariile alea pe care le punem apoi pe film. Are haz. Nu stiu daca e spontan si daca le-ar scoate pe loc la vizionare sau ii trebuie timp de elaborare in fata foii albe. La Carol I m-am stricat de ras. Si-mi amintesc si cronica lui de la "15", oare o fi pe aici? Si aia era de coma. Sau la "Dincolo..." |
OK, atunci...
In cazul ästa, eu câteva am si nominalizat. |
Filme de comentat avem cacalau. Si inca mai vin :)
Cine se mai baga sa facem un astfel de grup? |
M-ar tenta... Cu o precizare: NUMAI la ale älora care se dau mari (Nicolaescu, Daneliuc, Cärmäzan, Nichitus, Pita, Barna, Marinescu, Popovici, etc.), NU si la ale celor modesti si de bun-simt (Gulea, Petre Nästase, Märgineanu când greseste ca-n "Logodnicii..." - cu "Schimb..." s-a mai scos, partial...)
|
Numai prostiile strigatoare la cer, evident.
|
Si "Dragoste pierdutä" era o prostie strigätoare la cer - dar cum Nästase a recunoscut-o cu o sinceritate dezarmantä, parcä nu-ti vine sä-l mai zgândäresti... Il lasi în pana lui...
|
Originally Posted by Pitbull:
Nu pot sa inteleg rabufnirile astea de sinceritate! E ca si cand faci baie in rahat si dupa ce iesi te scuzi pentru miros. Dar cand ai plonjat acolo, n-ai vazut in ce te-arunci? |
Ba da, si tocmai de-aia critica l-a taxat nemilos.
Dar când vin unii si zic "filmul meu e o operä de artä, n-ati înteles nimic din el", "critica e de cäcat" (Nicolaescu), etc., e normal sä le dai un bonus de suturi la gioale. |
Ce ignorăm?
|
Si asta e adevärat... Uite, câteva cazuri recente: "Legiunea sträinä", "Marilena", "O secundä de viatä", "Carol I"... - ignorate cvasi-total de criticä; te uiti pe Liternet si vezi cä le-am analizat eu si, cel mult, Gorzo (Grid Modorcea, în "Tricolorul", nu se pune). La nivel public, e firesc. Totusi, în planul finantärilor frauduloase, mersul pe burtä ajutä - deci, s-ar putea ca si semnalul de alarmä sä fie necesar...
|
pai de-asta zic.
le tihneste, si nu-i corect. |
Good point!
(Cioroianu, Maiestätii Sale Juan Carols) |
sau macar parodiate ca-n exemplul urmator:
http://www.youtube.com/watch?v=ukAhl...eature=related :D Der Untergang, probabil cel mai parodiat film pe youtube in ultima vreme. |
Nu v-ati distrat? :( :-/
|
Hale, uite din aceeasi categorie, ceva mai neaos:
http://www.youtube.com/watch?v=nbej3CPu2Wk |
Ai uitat ceva, moncher: :-bd ! |
Nope - nu väzusem secventa; cunosteam momentul doar din presa scrisä.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:04. |