![]() |
Nu pot sa postez un comentariu
Salut!
Cum fac si eu sa adaug un comentariu la un film?Scriu comentariul, dar imi cere sa adaug o nota.Marchez acolo sus la calificativ dar tot imi cere nota Unde trebuie sa pun nota? |
Caseta de postare a comentariului are urmätoarlee rubrici:
Spune-ti parerea despre Margo Nota ta ********** Titlul (opţional) Review-ul tău Evident, la "Nota ta" punctezi. |
Am inteles, dar problema la mine ca la rubrica "nota mea" eu nu am acele stelute pe care tre sa le bifez
|
Ciudat... Cum nu pot intra la tine-n computer, ca sä väd exact ce se întâmplä, nu pot decât sä sper cä mâine Daniel îi va da de capät. I-am trimis un link încoace, la mesajul täu.
|
Gata, a mers! Multumesc frumos!
|
Tot eu va deranjez , acum cu o alta problema. Se pare ca nu imi inregistreaza votul unui film. Selectez numarul de stelute, dar nu imi apare imadiat sub calificativul general si nota mea.
|
L-am anuntat. O rezolvä el.
|
Gata, acum merge! Multumesc si scuze dc v-am deranjat cu probleme minore.
|
Ca sä te scuzäm, deranjeazä-ne si cu probleme majore! :)
Adicä posteazä mult pe forum, analizeazä, disecä, laudä, criticä, întreabä, räspunde, cumbate, zi - fii activ si fä-te cunoscut! Spor! |
caut un film...cu un cantaret care petrece o noapte cu o jurnalista venita sa i ia un interviu,apoi ea ramane insarcinata si impreuna cauta o familie pentru a-si da copilul in adoptie...negasind nici o familie ,,potrivita,, in final raman impreuna!
|
All times are GMT +2. The time now is 11:40. |