![]() |
ce minciuna cu jocu ala la lipton
ce minciuna cu jocu ala la lipton.....
am castigat chiar azi un bax de lipton si nu ai cum sa intrii in posesia premiului....... sunt niste nesimtiti:| |
Originally Posted by al3x007:
|
N-a zis cä nu-l poti lua - a zis cä nu ai cum sä intrii în posesia lui.
Sunt tare curios sä stiu dacä barem ai cum sä iesii din ea. :-? Sau la o adicä... mäcar dacä ai cum sä stai aläturii. :-S Maii stiiii? :| |
Un BAX ? :-O
cate pliculete inseamna? poti chema tot blocul la un ceai? Tot cartierul? Multumesti un cartier al Londrei la five'o'clock? Ajunge ca provizii pentru un regiment intr-o zi din Operatiunea Overlord? Ce naiba sa faci cu atata ceai? |
Baie-n el.
|
Originally Posted by halebardul:
Nu sunt pliculete, cred ca e ice-tea ambalat in PET-uri. |
Originally Posted by corinka:
Cu siguranta era doar ironic :P |
Am auzit cä dacä faci baie-n ceai te bronzezi. O fi adevärat?
(Cä mi-e lene sä mä duc la mare-n vara asta.) |
Cu siguranta, fiind colorat, va da o tenta pielii.
Da' ai grija sa nu te bronzezi cu ceas, scoate-l de la mana inainte. :D P.S. La o adica, poti sa incerci si cu Gallus. :P |
Originally Posted by Pitbull:
Poti incerca o crema autobronzanta. Oricum, ce mare tragedie ar fi daca ramai nebronzat? |
Sunteti off-topic.
al3x007 a scris: "ce minciuna cu jocu ala la lipton", nu "ce minciuna cu jocu ala la gallus", nici "ce minciuna cu jocu ala la crema autobronzanta". |
Originally Posted by Pitbull:
Tu ne-ai scos din topic. Cine-a inceput discutia despre bronzare? :P |
oare cu un bax de lipton poti vopsi un cofraj de oua?
sau cu un bax de Gallus poti bronza un vagon de blonde? oare de cate ori Lipton e un Gallus? care sunt subdiviziunile bronzarii? cine ar face baie intr-un cofraj de blonde? si de ce nu-i dati omului odata premiul? X( |
Omul vrea un BAX de Lipton.
Un BAX nu-l BEI, cä nu-ncape-n BURTA! Deci faci BAIE-n el, ca sä te BRONZEZI! Deci, BA sunt BINE-mersi on-topic! |
si Antioxidantii?
|
si Ei.
|
Ce bine! Ce bine!
Si Cantareata Cheala? |
Tot asa se piaptänä.
|
BAX! BAX! BAX!
(pendula suna de 4 ori) |
LIP, TON! LIP, TON! LIP, TON! LIP, TON! LIP, TON! LIP, TON! LIP, TON! LIP, TON! LIP, TON!
(Pendula sunä de saptesprezece ori.) al3x007, al4x006, al5x005, al6x004, al7x003, al8x002, al9x001, al10x000! (Pendula nu mai sunä) |
All times are GMT +2. The time now is 01:45. |