![]() |
Intalnirea forumistilor cu Cea mai fericita fata din lume pe 9 mai
Sambata, pe 9 mai, de la ora 11, forumistii Cinemagia o pot intalni pe Cea mai fericita fata din lume, la Cityplex, de la ora 11.\m/
Bem, dupa aceea si o cafea, la locul stiut. Vine toata lumea, da? |
=)) Eu pot sa vin dar nu vin ca daca vin eu nu mai vine Pitbull.Damn,tocmai am fost la coaforB-)
|
vin la cafea ca de la 11 sunt la un curs sa-mi tineti un loc
abia astept |
Neuptolem, vii? :x
|
Pitbull o sa tina un workshop de film la Timisoara pe 9; hai, Pauline!
Hai Neuptolem! Doar/doar s-a tine de cuvand si Illotempore Halebardule, stii doar ca pentru tine am facut rost de acest film, nu? |
asa mult mi-ar placea sa vina si Suspect de Bizar.....
daca vine Neuptolem, sigur ma tin de cuvant |
Originally Posted by Pauline Kael:
|
hai, nu veniti nici unul din voi mai bine
:)) (glumesc :-* ) |
Poate noi suntem forumisti de PM. :P
Tu ce treaba ai? Te vezi cu Neupto si cu Suspy. |
O:-)
sper! |
Hai ca pa. See you tonight. :-*
M-ai pus sa fac abdomene si acum ma misc in slow motion din cauza de febra musculara. =)) |
sunt la Cluj weekend-ul ala
|
Vine si eu:)Sper sa nu intervina ceva...
|
jamais couche avec. cine e harley asta? de ce are nume de baiat? si de ce e cea mai fericita?
|
Voi fi ocupat. Si chiar daca nu eram, nu as fi venit. Nu e timpul. Nu reprezint nimic pe acest site si nu ma pot compara cu unele prezente care au demonstrat ceva, eu nu am demonstrat mare lucru..cand voi demonstra, am sa vin. La anu'.
Illo, te duci tu si fara mine, nu te mai agita atata. I-am spus candva lui E.Floares pe privat cum m-as prezenta la intalnirile CineMagia, cu cate o fatuca la brat ca Bruce Wayne in TDK, altfel nu. Fara fatuci in jurul meu sunt nesemnificativ si nu trezesc interesul. |
:((
|
Uite ce rating face Mistah Jay! :|
Originally Posted by Mistah J:
Mistah Jay, ce ai vorbit cu Belas de armament? Ssst! Imi zici pa mail! ---- Eu as zice sa te duci la intalnirea CineMagia, or sa vina fete frumoase care te vor face sa mai uiti de prietena ta imaginara. Toti am trecut prin asta. |
Dar vino ma Neuptolemule. Ma cunosti macar pe mine, cel caruia-i spui Mister G.
PS Pauline, daca nu vii, nu merg nici eu. Te rog. |
cine mai vine?
veniti? hai mah, veniti! |
Deci, pana acum stim ca vor veni, pe langa mine şi StefanDo, illotempore, Judex, Egoism, ilustra.
Fratilor, e vorba de Cea mai fericita fata din lume! Pe cine mai trec pe lista? |
All times are GMT +2. The time now is 22:20. |