![]() |
Crank 2 Tensiune Maxima
V-a placut?Daca da/nu de ce?
|
Nu l-am vazut,inca/:)
Marcus,daca deschizi cate un topicel,e de preferat sa-ti spui si parerea,presupun ca tu ai votat cu "Mi-a placut".Nu doar un poll si atat. \m/ Peace. |
Da bine io vreau sa-l vad da n-am varsta...
|
Eteee...!
Douä luni räbdare si ti-l iei de pe net. |
M-o lasa taicamiu?
|
dar cati ani ai,daca nici acasa nu ai voie sa il vezi:))?sincer, nu mi se pare cine stie ce sa fie cenzurat in halul asta ,la cinema sau la tine in casa.
|
Unul din cele mai proaste filme ele lui 2009,m-a dezamagit total,o infectie de film,pacat de Jason,nici nu l-am putut urmari pana la final.Stiu ca mi-a placut Crank 1,m-a distrat ,dar asta,Crank 2 a fost o greseala.Pacat, daca Jason se duce in jos(nu din vina lui,trebuie sa joace si el in ceva,nu?).Mai bine faceau alt film de actiune cu el.X(
|
Originally Posted by marcusARCUS:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Hehe daca nu i-a placut Paulinei,care-i iarta multe lui Jason,atunci chiar e naspa. Dar poate-poate ma incumet la o vizionare,daca tot am ajuns acasa :D. |
Buticuuuuuuut!Welcome back,girl.:x
Dap,uita-te,asa e ,asteptam parerea ta8-> |
Originally Posted by Pauline Kael:
ai rupt posterul cu Jason? :D |
Posteru' n-a gresit cu nik iar Jason is hot encore.:P Filmu' e un cacao.
|
Originally Posted by EgOisM:
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by marcusARCUS:
Deci, data viitoare când mai vin pe-acolo, n-am sä port nici mänusi, nici sosete, da? |
Unde sa vii?
|
La Hi.
|
Originally Posted by Pitbull:
:-/ |
@MarcusARCUS:
Niciodatä sä nu te bagi nepoftit în dialogurile altora, ca ciovârgäii. (Vezi, forumul ästa îti oferä si posibilitatea de a deveni mai mult decât inteligent, chiar întelept: omul inteligent învatä din propriile greseli; înteleptul învatä dintr-ale altora... - iar prostul deja le stie pe toate.) |
filmul e super aiurea, o aberatie...fara actiune fara nimic, O MARE PORCARIE! ...nota: 4 X( aveam asteptari de mii de ori mai mari X(
|
All times are GMT +2. The time now is 21:28. |