![]() |
Cele mai frumoase filme de dragoste
Mi-ar placea ca lumea sa faca schimb de pareri despre filmele de dragoste. Sa ne recomandam unul altuia filme. Distractie placuta!
|
Hm .. mai pe tine nu te striga si Dragomara acolo de unde esti tu ?
|
Denyssa,nu cred ca esti clona,a glumit baiatul asta care seamana cu De Niro;) Uite ,aici un link unde se vb despre filme de dragoste,zi si tu unul:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=93894&page=3 |
claudiu-daniel
Dupa mine cele mai bune filme de dragoste sunt The Notebook si Titanic-ul.:-*
|
Niste filme de dragoste ce nu au aparut le-am vazut pe spam si mi se par foarte interesante cum ar fi: Letters to Juliet, Remember Me, niste filme care apar in 2010. Vizionati trailer-ul
|
S`a strigat SPAM !
|
Singin' in the Rain
Gone with the Wind Love Story Pretty Woman The Ghost Dirty Dancing Titanic |
before sunrise/sunset
|
Clasicele A walk to remember , Sweet november , Pretty Woman si Toamna la New York ,Mozart and the whale.
|
Bin-Jip abordeaza tema dragostei intr-un stil total inedit. :x
|
Debbie Does Dallas
|
|
crazy stupid love,love story(evident),last song si ar mai fi
|
The Notebook - siropos, dar se incadreaza perfect in tema
The Painted Veil - sublim, mi-a placut la nebunie :) Romeo And Juliet al lui Zeffirelli It Started In Naples, foarte dragut The English Patient, normal Titanic, desi sa fiu sincera mai mult mi-a placut partea in care se scufunda nava, are mai multa adrenalina :P Ar mai fi, dar probabil nu m-au impresionat foarte tare daca nu le-am retinut. |
Great Expectations(1998)
Wuthering Heights |
Moulin Rouge! (2001),City Lights (1931),Fa yeung nin wa (2000) ,Meet Joe Black (1998),Legends of the Fall (1994),Bram Stoker's Dracula (1992),Le fabuleux destin d'Amélie Poulain (2001),Cold Mountain (2003),Breakfast at Tiffany's (1961),Memoirs of a Geisha (2005),The Curious Case of Benjamin Button (2008),A Good Year (2006),Atonement (2007),Yeopgijeogin geunyeo (2001),
|
If only (2004) Un film remarcabil !!!
|
Nu vad nimic cu adevarat constructiv in topicul de tip enumerare. De acum le inchid pe cele deja existente, dar n-am nimic cu crearea altora noi atat timp cat presupun un raspuns oarecum argumentat. Unele le mai las, un exemplu fiind cel cu topurile personale.
Topic Inchis. |
wtf liviu? nu mai are voie lumea să împărtășească ce-i place fără să pledeze nevinovat? :-/
înțeleg că vrei tribuni, nu oameni care pur și simplu, uneori, se relaxează la un film. :| poate și niște sacrificii umane către zeul suprem.:-S |
Ideea e ca topicurile de genul asta sunt in cea mai mare parte frecventate de persoane care vin doar sa creasca numarul de mesaje si n-au de fapt nimic de spus. Vreau sa dispara cat mai mult chestia asta. Daca ai sti ce era in urma cu vreun an mi-ai fi dat dreptate. Acum a scazut mult, dar topicurile astea sunt oricum degeaba. Il las mai las putin deschis ca sa terminam discutia...
|
All times are GMT +2. The time now is 13:58. |