![]() |
Remake`uri romanesti
Cand sa ne asteptam sa vedem primul remake romanesc ? Se va intampla vreodata ?
|
"Mihai Viteazul" / "Buzduganul cu trei peceti"
"Intre oglinzi paralele" / "Ultima noapte de dragoste" "Mara" (film TV) / "Dincolo de pod" |
Ma gandeam la ceva care sa se intample pe viitor.Nici nu consider chestiile alea remake`uri.
|
OK, cu proxima ocazie dau în Tarot si väd ce iese.
|
din cate stiu se va face remake-ul dupa "Atunci i-am condamnat pe toti la moarte"
|
Ai dreptate, auzisem despre asta.
|
@redmen
cred ca ar fi trebuit sa propui ceva dupa care sa merite sa se faca remake. de principiu, orice film merita un remake, pt ca de ce? Alte mijloace, alta stiinta, alte vremuri, alte gusturi. Nici un film nu mai functioneaza normal dupa trecerea a X ani (exceptiile sunt genialele) lista de posibile remake-uri, dupa gustul meu: Moara cu noroc Padurea Spanzuratilor Rascoala Cel mai iubit dintre pamanteni Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi Patul lui Procust (deja ecranizat in 2 variante) Literatura Romana clasa I-XII Cam tot. Plus literatura de sertar + cea marginalizata + tot. Uita-te cate filme a "provocat" Titanic. http://www.imdb.com/find?s=all&q=Titanic&x=0&y=0 |
Daca as fi cunoscut asa de bine cinematografia romaneasca as fi venit si cu recomandarile mele.Din pacate nu prea stau bine la capitolul asta.Dar as vrea totusi sa vad ceva inspirat de Caragiale care sa se intample in zilele noastre.Una dintre idei.
|
All times are GMT +2. The time now is 19:16. |