![]() |
Alex Leo Serban
Redeschid acest topic pentru ca cel vechi a fost inchis (din cauza interventiilor inutile a le unor diversi oarecine).
|
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93297
Aici era. Sunt absolut sigura ca daca ar reveni,ar reveni si admiratorii,si inamicii care au nevoie de un combatant puternic pentru a capata incredere in ei insisi. Chiar daca se invoca intr-una motive personale,si nu restrictii,rivalitati de oricare natura,eu tot sper ca ALS nu se va indura sa nu mai dea un semn de viata. |
Ai dreptate.Nu se va indura :)
|
Eu am ajuns pe forum datorita lui Alex Leo Serban si Lars Von Trier.
Primul a scris o carte despre al doilea, eu o cautam, asa ca mi-am facut contul ca sa cer informatii. Am gasit cartea si am descoperit un forum interesant. Probabil ca ALS nu se indura, dar poate se razgandeste. |
Stiu ca sunt slabe sperante ,dar ...putina betie cu apa chioara nu strica.:(
|
E nu.A doua zi cand te trezesti nu ai vazut ce te doare capul ? :)
|
Nu va inteleg,ce-are a face bascalia cu faptul ca ar fi chiar misto sa revina? Si o data cu el toata (aproximativ) gasca de cunostinte?
Pe bune,prea multa impasibilitate.E un tip modern si f cultivat,ar face un mare bine forumului,omenirii(desi probabil ca nu merita).:rolleyes: |
Da, cred că e momentul cel mai potrivit să se întoarcă pe forum.
Când o auzi als că s-au debanat toți userii, o să vină într-un suflet. :) E ca și cum te-ai plimba noaptea prin Ferentari după o amnistie generală, iar toti pârnăiașii au stat la bulău din cauza ta. :-D |
tzz
Originally Posted by halebardul:
Tocmai asta e ideea,ca daca ar vrea sa faca un bine,desi nu meritam,ALS s-ar intoarce si atunci ar curge userii.:cool: :cool: :cool: Si pareaza f bine,stai linistit. Cred ca te-ai uitat la Watchmen sau la Clanu' Soprano prea mult. |
Originally Posted by Pauline Kael:
Sau traieste in sectorul 5;) |
Originally Posted by Pauline Kael:
nu te pui cu prostul, ca are mintea odihnita. Mai ales dupa o pauza asa lunga... |
Las',să vină nenea peşte ăla ALS şi să vină şi useri care să-l atace.Nu strică un pic de sânge.
|
Se pare ca forumul cinemagia va trebui sa ramana cu "stampila" asta de a-l fi indepartat pe als.
Ar fi interesant de stiut de ce nu intra sa scrie alte nume cunoscute intr-ale criticii de film: gorzo, chirilov, valerian sava, etc (ca doar nu incepe si se termina critica romaneasca de film cu als) Sau intra? Mie mai mult decat als mi-ar placea sa vina gorzo. Are o luciditate, un umor si o lejeritate in a exprima simplu lucruri complicate, dublate de talent literar si cultura cinematografica incat face din orice text o mica bijuterie. (mai ales ca - am descoperit acum privind in urma - in ultimele postari als adoptase o scriere stenografica cu prescurtari de chat care faceau tare neplacuta si greoaie citirea; dc oare? k nu era kzu sa arate aici cat e de chatfabetizat). |
Gorzo citeste regulat forumul, dar nu cred cä va posta niciodatä. E un super-delicat, îi repugnä tipul de confruntäri care izbucnesc uneori pe-aici, si a rämas socat de violentele din regimul de tristä amintire (2002-2006); culmea - l-am cunoscut prima oarä la un forumeeting; venise sä ne întâlneascä (uman, modest, färä aere de "invitat special"), si mi-a spus cä asa, face to face, e okay - dar pe forum, never!
|
Il inteleg perfect.Nici eu nu as intra in locul lui :)
|
Originally Posted by halebardul:
ALS e mult mai de gasca,bineinteles ca snobii n-au ce cauta.Ba da,daca ar reveni,ar reveni si Mala Portugal(sa nu se supere ca iar vb de ea,dar cine naiba i-a sters avatarul?:-x ,si Herbert,si Silverboy,si probabil ca ..Marx,etc. Poate ne va face o surpriza,poate ALS intra cu alt pseudonim(i se poate permite,e un superstar ,na).Sunteti invidiosi si nesuferiti:D ,sa semnam o petitiune,sa facem rivulutie!!!:p Editare: Si pt ceicare vor A PIECE OF HIM,sigur are pregatita una tare si dureroasa in partile moi ale celor care viseaza sanje,si alte aberatii de prin ...filme. |
ALS n-avea un coţuc de pagină în libertatea unde scria?
|
ba mie mi se pare chiar misto ca publica in Libertatea. Poate ca daca s-ar incumeta mai multi sa scrie in astfel de ziare s-ar mai culturaliza si masele. Dar nuuuu, la noi elitele cu elitele, prostii cu prostii. Cu o asemenea mentalitate nici nu ma mira de ce poporul are nivelul de cultura scazut. Au inceput sa ma enerveze publicatiile astea de snobi in care pretentiosii se citesc si se critica intre ei. Ce dracu, e pierdere de vreme. nu-i pasa nimanui. Pe bune, mi se pare mai util sa publici in libertatea. nu zic, si scrisul de dragul artei isi are rostul lui, dar in Romania a inceput sa devina pur si simplu un snobism stupid
|
In principiu, da - dar nu "Libertatea" - care nu poate atinge nici mäcar nivelul de "popularizare" (de "culturalizare" nu vorbesc), din simplul motiv cä nu e o gazetä. Hai sä fim seriosi: dacä vezi pe cineva fugind pe maidan cu o fâsie de kur-papir prrroaspät folositä, zbierând: "Editie specialä, editie specialä!", oi zice cä ridicä nivelul maselor...?
(Cu A.L.S. sunt ok, ne simpatizäm, ne respectäm, comunicäm amical, dar nu-i gäsesc NICI O SCUZA cä publicä acolo.) Pauline, decât topicuri în pustiu, mai bine vorbeste cu el personal - sä-ti spunä SI TIE (nu numai mie) de ce nu mai scrie pe forum. |
Mie mi se pare un critic mediocru,şi n-ar schimba nimic scriind pe forum,doar iscând scandaluri.
|
All times are GMT +2. The time now is 09:37. |