![]() |
Care ati reusit sa va schimbati avatarul? Cum ne putem schimba avatarele? De ce nu ne putem schimba avatarele? Si cand ne putem schimba avatarele?
Multumesc. |
de ce topic de sine statator si nu o postare in problemele forumului nou?
|
S-a mai intrebat despre avatar.Raspunsul a fost:"ca se poate edita".Pe bune nu se poate.Si am zis ca aici sa vb userii separat despre cum sa-si schimbe avatarul,daca tot si-a pus forumul haine noi.Eram curioasa ce avatare si-ar fi pus si Redmen si Leonard. :-P
Se poate inchide topicul, de e absolut inutil. |
test
|
Eeew,ce-ai in avatar,pui de cangur? :-P
Pai nu e problema sa pui cred(doar) ci sa-l schimbi p-ala vechi.Bine ai sosit,zi cum ai umblat la avatar. |
Halebardule!
|
test 2
sobolani |
test 3
da, nu merge, am pus problema pe lista |
Originally Posted by Pauline Kael:
Ce e? |
credea ca sobolanesti pe-aici, dar nu e cazul :)
|
apropo de avatare vaz ca-i un trend sa va puneti poze cu voi (stefan si gloria si parca mai erau)....cine se mai baga...pauline?
|
nu-i un trend, ci o cerinta a sefului, vrea sa ne vada mutrele pe toate paginile, la orice comentariu, cronica sau postare pe forum (ii place mult de noi ;) )
|
bine că nu v-a pus pe post de emoticoane.
cum era să apareți in locul ăstora: :o ;) :mad: :p ? |
Cu ocazia asta am constatat ca ati pus limita la emoticoane, nu se pot folosi mai mult de 4 odata.
Nu pot sa zic decat: Hm... |
Si eu voiam sa-mi pun poza reala,dar astept pana se fac niste chestii pe la schimbatul avatarelor.
Ar fi o faza sa ne vedem mutrele personale,ne-am apropia cumva virtual...Zic si eu. |
Almanahuri, nu sttiu.
Almanahe, da. La 5. |
ok...iata si de la mine o poza cu privire patrunzatoare :)
|
Originally Posted by StefanDo:
sa ne vada mutrele = mie si gloriei ii place de noi = de mine si de gloria :) |
....
|
Nu-mi apare avatarul nou,asta e.Probabil nu evoie cu animate.:rolleyes:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:45. |