![]() |
Filme controversate
Care vi se par cele mai controversate,scandaloase,subliminal-nocive filme din istoria cinematografiei?
|
|
Ohoo sunt destule. Ca sa mentionez cateva:
Din ciclul iti trebuie stomac tare ca sa te uiti la ele": - Cannibal Holocaust - Nekromantik - Salo o le 120 giornate di Sodoma - Caligola - Audition - Ichi the Killer - Irreversible - un film cu adevarat bun, desi greu de digerat. Disturbing si socant...cine poate uita scena parca interminabila a violului? Alte mentiuni - Videodrome - Freaks -The Cook the Thief His Wife & Her Lover - Viridiana - filmul lui Bunuel a starnit mania preotilor. Needless to say why :).Parca si Un Chien Andalou a fost controversat,cel putin secventa cu briciul e "de efect" chiar si acum. - Orice film care trateaza tema ultimelor zile ale lui Iisus. |
The Last Temptation of Christ, The Passion of Christ, Apocalypto au starnit controverse cand au aparut.
|
Originally Posted by buticut:
|
l'age d'or ca un chien andalou pentru sexualitate
d-ale lu haneke undergroundu lu kusta ca cine le tine parte sarbilor |
Razi,dar ai intrat tare ,man.Ma bucur ca vom avea cu cine conversa pe subiecte interesante.
Ca sa fac o gluma nesarata,sarbilor le tin parte peste tot ...albanezii |
pai am stat tacut pana acu si am privit, ce vrei inceputu mai timid dar acu am prins curaj, da le tin numai parti albanezii dar nici sarbii nu se lasa d-aia canta no smokin' orchestra prin concerte ne damo ne damo kosovo
|
Satyriconul lui Fellini.
|
Originally Posted by buticut:
Dar eu cred ca n-ai vazut filmul asta care e o dejectie,o secretie cu duhoare pestilentiala,o cangrena psihologica, o bataie de batjocura,vezi ca am scris la Iconoclast despre. http://www.cinemagia.ro/forum/showth...29#post1444829 Un alt film controversabil ar fi"Japon": http://www.imdb.com/title/tt0322824/ |
Ken Park
Baise-moi |
Originally Posted by Pauline Kael:
Huh?Newsflash: nu sunt !:p Vezi ca am continuat discutia cu Ireversibilul dincolo,pacat ca nu te-ai uitat la Cry-Baby,te-ar fi binedispus/ |
Originally Posted by Pauline Kael:
Perfomance (1970) de Donald Cammell si Nicholas Roeg starneste opinii extreme: <<Richard Schickel in Time called it "the most disgusting, the most completely worthless film I have seen since I began reviewing" and the cranky critic John Simon thought it was "indescribably sleazy, self-indulgent and meretricious." At the same time estimable British film critic Colin MacCabe considers it "the greatest British film ever made.">> |
Si Satyriconu' are niste scene ...asa, involuntar burlesti.
|
cel mai nou controversat film este acum ,,Antichrist", cu Willem Dafoe
|
All times are GMT +2. The time now is 12:01. |