![]() |
Trivia Cinemagia
Am deschis acest topic sã scriem „recorfurile obþinute pe forumul nostru”.
Cum ar fi Utilizatorul cu cel mai mare numãr de mesaje:Pittbul Topicul despre un festival/ceremonie cel mai de succes:Oscar 2009 Topicul cel mai de succes(mã refer lung): Joc(alege unu') Primul utilizator pe forum: alexandru. Etc. Etc. Etc. |
Cele mai misto nickuri:? :?
Cele mai dese injuraturi:? :shock: CEi mai anemici useri: Cei mai aroganti cei mai ingrati cei mai stabili cei mai veseli cei mai optimisti cele mai misto avatare si semnaturi CELE MAI PERTINENTE POSTARI etc |
pai nu ai si niste nominalizari la aceste propuneri?
|
Ma mai gandesc. :lol:
|
Mie mi-ar placea sa vina un psiholog(care le are) si sa ne zica si cate ceva despre semnaturile,avatarele(eu le schimb des),nickurile ,postarile noastre.Mama,ce surprize ar fi. :P
|
Userul cu cele mai multe contribuþii:Voda
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Ar fi o chestie :) |
Cel mai hulit cineast de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu
Cel mai hulit cineast român de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu Cel mai hulit actor de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu Cel mai hulit actor român de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu Cel mai hulit scenarist de pe cinemagia:Sergiu Nicolaescu Cel mai hulit scenarist român de pe cinemagia:Sergiu Nicolaescu Cel mai hulit regizor de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu Cel mai hulit regizor român de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu Cel mai hulit producător de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu Cel mai hulit producător român de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu |
Oricat te-ai agita tu din teribilism,nu se poate sterge cu buretele ca Serj a avut si calitati si fara el cinema-ul autohton ar fi fost mai sarac,si are si fanii lui:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94244 |
Eu?Am zsi vreodată de Nicolaescu că-i prost?Sau bun?Mi-am exprimat pe forumul acesta vreodată părerea despre Nicolaescu?Am evitat tot timpul subiectul acetsa foarte sensibil.N-am zis dacă îi hulit pe nedrept,dar este cea mai hulită personalitate cinematografică de pe forum,sesizam doar.
|
Dragomara îi singura useriţă ce a fost banată vreodată e sait,şi prima banată după Marea debanare de la inaugurarea noului format al saitului.
|
Eroare.
Nume a primit cel mai dur bann din regimul trecut. Ambra Blu, Gaandalf (cu clona sa: Sade), Nightwane (cu diversele sale clone), Coco, si alti sociopati, au fost bannati si ei. Campionul nedisputat e Cristian Stasi din Constanta (aka "Peter Jackson") - cel mai iritant, cel mai bolnav, cel mai bannat. Off-topic: Suspy, "îi" e un colocvialism ardelenesc. Il folosim în graiul oral, si de banc. In scris, corect e/este: "e, este". |
N-am zis că-i cel mai dur,am zis că-i singura useriţă ce a fost banată,paremise că tu mi-ai explicat o dată cum îi treaba cu banarea userilor de gen feminin.
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
Faptul cä e "singura useritä bannatä" e irelevant (si nici nu cred cä e real; se prea poate ca si alte userite, märunte, anonime, neobservate, sä fi fost bannate în timp, pentru spam, trollisme, etc.; nu are nici o importantä.) Pentru topicul täu de-aici, trebuie sä-ti stabilesti criterii relevante, nu jucärii. Altfel, putem descoperi jdemii de "unicate", de pildä: - Keepwalking: singurul user care si-a schimbat nickul (în "Proletar"), iar dupä trecerea la vB a revenit la cel vechi - Cristian Stasi: campionul trollismului, ca timp, numär de conturi, fanatism, etc. - Pitbull: cele mai multe mesaje - Suspect de Bizar: cea mai cu susunjos viziune politico-social-culturalä. - Nume si Marx: liderii fanatismului antialsian. - A.L.S.: conducätorul fanatismului antinumismarxist. - Eufrosin: ayatollahul cre(s)tinismului homofob-antisemit-rasist-fundamentalist. - Ixulescu: cele mai multe avataruri schimbate în timp. - Ygreculeanu: cele mai multe semnäturi schimbate în timp. - Zetovici: cele mai putine mesaje (aici pot candida mii si mii cu zero mesaje; câstigätorul se trage din cäciulä).
|
Da,mia-am dat.Şi apropo de faza cu josunsus viziune politico-socialo-culturală,de ai-s suspect de bizar,nu?:lol:
|
|
cine e cel mai vechi membru activ de pe forum?
|
All times are GMT +2. The time now is 07:12. |