![]() |
Horror 2009
ce parere aveti despre filmele care au aparut/urmeaza sa apara anul acesta ?
eu am fost placut surprins dupa ce am vizionat The Unborn. Actorii au jucat destul de bine, subiectul a fost ok (cu mici adaugiri din horror'urile deja celebre), dar per total 7/10 mi'a placut si Dying Breed :) tre sa'mi fac "plinul" cu horror ca am cam "tinut post" lunile astea :lol: :shock: |
poate "the uninvited" este remake "A tale of two sisters",eu nu vad nicio legatura cu "the unborn"care m-a dezamagit simtitor.
|
Re: HORROR 2009
Originally Posted by Senseless:
|
Re: HORROR 2009
Originally Posted by Leonard:
aaa da :oops: scz |
Io ma astept la multe de la nenea Jason Voorhees
|
Originally Posted by marcusARCUS:
si eu :D |
Eu astept revenirea lui Raimi :).
|
The Unborn
Mi-a placut filmul, dar, nu ca as avea eu cine stie ce experienta intre ale cinematografiei, dar, poate gresesc, subiectul e cam fumat.
La capitolul detalii tehnice,am observat ca filmul a fost lansat in 2009, iar la sfarsitul filmului scria 2008.:? Dati-mi un raspuns daca puteti.:) |
Nu stiu voi,dar eu vreau neaparat sa vad "Amusement",construit in stil "IT" mi-a atras atentia.Fara mult gore pare cam boring dar pentru ca acel clovn imi aminteste de Joker tre' sa il vad.
|
^ nu este nu stiu ce, dar filmul merita vazut muuult mai bun decat penibilul the unborn...
mi-au placut super mult the uninvited si the last house on the left (care l-am vazut ieri). |
nu mia placut the unborn in schimb am vazut the strangers un film criticat de multi insa mie mia placut ..si am auzit ca va aparea the strangers 2 ;)
|
nu prea imi place ce a iesit cu amusement...
the unborn parca ar fi facut doar ca fie observate calitatile fizice ale actritei,,,the uninvited nu se compara cu varianta coreana este mult prea "american" iar dying breed....nu m-a impresionat |
Død snø aka Dead Snow aka Nazi Zombies...
sau un slasher-fest cu umor propus de norvegianul Tommy Wirkola filmul are suisuri si coborasuri si functioneaza foarte bine pana in momentul in care incearca sa para serios (yeah, I know, inca nu a aparut nimic mai bun decat Shaun of the Dead :D ) Wirkola pare ca a adunat tot ce e mai bun din horror-ul clasic si a pus-o de un shake bunicel...la mine a functionat ca refresher |
asteptarea de 8 ani dupa un nou horror regizat/scris de Raimi aproape a luat sfarsit :D
http://www.youtube.com/watch?v=p-REviL75zg |
Originally Posted by buticut:
...desi parca-parca trailerul nu m-a impresionat prea tare. |
dar tot ne vom uita la film pt ca ne place Raimi :D
|
Uuu SWEET :D!
http://www.rottentomatoes.com/m/drag_me_to_hell/ |
Originally Posted by buticut:
ma intreb cat din film e Evil Dead si cat e inovatie abia astept sa il vad...la naiba, deja abia astept sa vad noul Evil Dead :D Johnny Knoxville=Ash??? hm |
nu, ca nu mai rimeaza la pronuntie cu ein, zwei :D
|
daca nu il termina pe asta fac cu nervii si ma supar rau pe Clive :D
http://www.imdb.com/title/tt0301252/ in alta ordine de idei a vazut careva ultimul Argento, Giallo ? |
All times are GMT +2. The time now is 12:16. |