![]() |
Cum se poate face film acum in Romania...
... si cum am vrea noi sa se faca.
E un subiect propus de zapata pe topicul cu petitia cnc si mi s-a parut foarte bun. (sper ca nu te superi ca am postat eu subiectul, zapata; daca da atunci il sterg imediat si-l deschizi tu) Deci: - cum se poate face acum: toate variantele, de la no-budget, low-budget, independent, sponsorizat, cnc-izat, pana la co-productii sau superproductii. - cum am vrea noi sa se poata face: ce legi sa se schimbe, ce proceduri, ce facilitati sa se ofere, etc. sunt lucruri care s-au tot discutat pe topicuri diferite, dar daca se vor aseza mai organizat aici poate rezulta ceva. |
Re: Cum se poate face film acum in Romania...
Originally Posted by halebardul:
|
|
Originally Posted by Pitbull:
proiectele no- sau low-budget sunt cu suspine si durere si durata mare. Pescuit sportiv a fost conceput in 2003 si l-am vazut abia in 2009. Cine stie cate proiecte s-au mai pierdut pe drum, date fiind durerile producerii. |
Bine totusi ca l-am putut vedea. Poate fi un exemplu de urmat. |
Clar! E una din variantele de a face film in Romania. Sau oriunde.
|
Cred ca in 6 ani ti se cam taie. 2003 - 2009. Ce mananci in timpul asta ? (retoric bineinteles)
|
Onorarii pe reclame, pe cursuri, pe articole, pe traduceri, pe una, pe alta...
(Era vorba de A FACE FILM, nu de A TRAI DIN FILME.) |
CORECT!
drept urmare fac un topic nou pe tema asta, ca e foarte importanta de fapt. "Tehnici de supravietuire" please enjoy! Primii 100 au postarea gratuita. :) |
Mda, bani de seminte, fluturi multi.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:14. |