![]() |
Duet Regizor-Actor
Am deschis acest topic pentru a vã spune pãrerile si a comenta relaþiile regizor-actori durabile,ca sã fiu mai bine înþeles regizorii care preferã un anumit itp de actor/actori pentru filmele sale si care împreunã cu ei au realizzat cele mai bune filme ale lor.
Câteva din ele: Burton-Depp Martin Scorsese-Robert De Niro(principal)-Joe Pesci(secundar) Martin Scorsese-Leonardo DiCaprio(mai nou) ªi mai spuneþi voi. |
Fincher - Pitt
Ritchie - Statham Woody Allen - Diane Keaton/Mia Farrow/Scarlett Johansson/Judy Davis |
Ingmar Bergman-Liv Ullman
Lars von Trier-Stellan Skarsgaard,Udo Kier Clint Eastwood-himself John Cassavetes-Peter Falk Lia Bugnar-Dorina Chiriac Dan Pita-Stefan Iordache Kaurismaki-Markku Peltola si Kati Outinen,Matti Penlopaa Catalina Buzoianu-Valeria Seciu Radu Muntean-Dragos Bucur Truffaut-Jean-Pierre Leaud Fratii Coen-mai multi,sa zicem unul,Steve Buscemi Alain Resnais-Bruno Podalydes,Andre Dussollier Kusturica-Miki Manojlovic Mircea Veroiu-Ovidiu Iuliu Moldovan Si cauta si aci: http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...&view=previous |
Si Nae Caranfil-Mircea Diaconu,Vizante
Cronenberg-Viggo Mortensen iarasi Ingmar Bergman(vezi mai sus)-Max von Sydow Fellini-Mastroianni David Esrig-Dinica si Moraru Herzog-Klaus Kinski Soderbergh-Benicio del Toro Burton-Martin Landau,Bela Lugosi |
Jim Sheridan-Daniel Day-Lewis
ªi mai bãgaþi si niºte comentarii,luaþiii pe rând ºi comentaþii. :) |
Danny Boyle - Ewan McGregor, Cillian Murphy
Baz Luhrman - Nicole Kidman David Lynch - Laura Dern Wes Anderson - Jason Schwartzman/fratii Wilson/Bill Murray/Angelica Huston Christopher Nolan - Christian Bale Almodovar - Antonio Banderas, Penelope Cruz, Marisa Paredes si altii... JP Jeunet - Audrey Tatou Todd Haynes - Christian Bale, Julianne Moore |
Geo Saizescu - Sebastian Papaiani
Geo Saizescu - Dem Rädulescu Sergiu Nicolaescu - Amza Pellea Sergiu Nicolaescu - Mircea Albulescu Lucian Pintilie - Victor Rebengiuc Lucian Pintilie - Räzvan Vasilescu Nikita Mihalkov - Iuri Bogatîrov Nikita Mihalkov - Elena Solovei Andrei Tarkovski - Anatoli Solonitîn Milos Forman - Jan Vostrcil Horea Popescu - Ovidiu Iuliu Moldovan Mihnea Columbeanu - Valentin Uritescu Mihnea Columbeanu - Laurentiu Lazär Alecu Croitoru - Vistrian Roman Malvina Ursianu - George Motoi Serban Marinescu - Stefan Iordache |
Sydney Pollack - Robert Redford
Cei mai frumosi ani, Jeremiah Johnson, Cele trei zile ale condorului, Calaretul electric, Havana si Departe de Africa. filmele care au pus in evidenta latura aventuriera a personajelor interpretate de Redford, cu exceptia Celor mai frumosi ani. |
Sa inteleg ca avem un fan Redford :D
|
Originally Posted by redmen:
oho! 8) |
Luis Bunuel - Fernando Rey
ar mai fi Sergio Leone - Clint Eastwood... |
Cel mai bun mi s`a parut Sergiu Nicolaescu - Sergiu Nicolaescu.
|
Originally Posted by redmen:
fix la asta ma gandeam si eu :) dar ala nu e duet, e balet...vorba lui Baiesu... :) |
Burton - Christopher Lee
Jean Cocteau - Jean Marais Hitchcock - James Stewart Welles - Joseph Cotten Capra - James Stewart Ridley Scott - Russell Crowe |
Billy Wilder - Jack Lemmon
cred ca cei doi au realizat impreuna cele mai destepte comedii de dinainte de woody allen. |
Originally Posted by buticut:
E binecunoscut ca au fost iubiti,un cuplu pasional si controversabil.O relatie de durata,pana Cocteau l-a adoptat pe actorul Edouart Dermit,si acesta i-a devenit si iubit. Deja vu?Soon-Yi Woody Allen-Mia Farrow |
Tot cuplu: Burton - Helena Bonham-Carter
|
Roberto Benigni - Nicoletta Braschi, cuplu si in viata, ea a jucat in aproape toate filmele lui, cu exceptia unuia singur ("Non ci resta che piangere").
|
Sofia Coppola - Kirsten Dunst
Luc Besson - Jean Reno, Mila Jovovich |
Burton-Depp
Scorsese-De Niro Brooks-Wilder Brooks-Brooks Muntean-Bucur Ritchie-Statham Si mai sunt da nu-mi aduc aminte |
All times are GMT +2. The time now is 13:04. |