Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   TRIVIA (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95054)

Pauline Kael 01 Mar 2009 17:50

TRIVIA

Despre informatii picante de la filmari,din filmele preferate.De pe IMDb,de oriunde.
Am o rugaminte,scrieti info in LIMBA ROMANA,nu va ia mult timp sa traduceti.

Pauline Kael 01 Mar 2009 17:54

"It's a wonderful life".
*Corbul Jimmy care apare in film,apare in toate filmele lui Frank Capra.
*In 2004 revista "Radio Times' a lui BBC tv a realizat un poll cu Cel mai bun film din toate timpurile care n-a luat niciodata Oscar."It's a wonderful life" a iesit pe locul doi,dupa "Inchisoarea ingerilor:(1994).

Chambord 02 Mar 2009 08:18

It's a wonderful life e la ani lumina de mediocritatea de 'Inchisoarea ingerilor' :sick: Aceasta penibilitate este cel mai popular film din toate timpurile (cf imdb Top 250) ceea ce demonstreaza clar ca inteligenta e o floare rara pe planeta

Pauline Kael 02 Mar 2009 09:46

Exact asta am vrut sa arat.Daca mai aveti info,orice fel,in care putem discuta despre filme cu sinceritate si fara prejudecati,va rog.

Pauline Kael 02 Mar 2009 10:59

Fratii Strugatski au facut de unsprezece ori scenariul la "Calauza" lui Tarkovsky.Filmul a fost sters de cenzura comunista,exterminat.Tarkovsky l-a refacut de la inceput,integral.

razi 08 Mar 2009 23:50

nu din cauza comunistilor a refacut Tarkovski filmu ci pentru ca in laborator i-au facut praf pelicula

crin3l 12 Mar 2009 16:15

Originally Posted by Chambord:

It's a wonderful life e la ani lumina de mediocritatea de 'Inchisoarea ingerilor' :sick: Aceasta penibilitate este cel mai popular film din toate timpurile (cf imdb Top 250) ceea ce demonstreaza clar ca inteligenta e o floare rara pe planeta

Ei hai... vezi ca crezi mai destept decat milioane de oameni carora le-a placut filmul (fiind chiar printre preferatele lor) si sigur sunt destui dintre aia care sa fie mai inteligenti decat tine... numa faptul ca ai zis asa ceva ma cam face sa ma indoiesc de marea ta inteligenta... fiindca prin aceasta afirmatie u ai vrut sa dai de inteles ca esti inteligent ca sa nu ma contrazici apoi ca unde ai zis u ca esti inteligent.

Pitbull 12 Mar 2009 16:24

Vä multumesc, muzele mele! :happy: :love:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=233833#233833

Chambord 13 Mar 2009 09:20

Originally Posted by crin3l:

Ei hai... vezi ca crezi mai destept decat milioane de oameni carora le-a placut filmul (fiind chiar printre preferatele lor) si sigur sunt destui dintre aia care sa fie mai inteligenti decat tine... numa faptul ca ai zis asa ceva ma cam face sa ma indoiesc de marea ta inteligenta... fiindca prin aceasta afirmatie u ai vrut sa dai de inteles ca esti inteligent ca sa nu ma contrazici apoi ca unde ai zis u ca esti inteligent.

tipule, esti mester ... numai Caragiale putea scoate o asemenea fraza ... esti mai inteligent decat mine :(( asta e, trist dar adevarat ... sunt idiot, dar am o calitate: stiu sa invat de la oamenii destepti. Asa ca imi modific radical perceptia si rectific: 'Inchisoarea ingerilor' ESTE cel mai bun film din toate timpurile iar in comparatie cu el, 'It's a wonderful life' e o panarama siropoasa. Cine zice altfel merita sa moara ! DIXIT !

Chambord 13 Mar 2009 09:25

aa, si vezi ca un domn Pitbull vrea sa-ti foloseasca ideile intr-un film ... PE GRATIS ... adika, te ia de fraier sau ce ? tie nu tre' sa-ti iasa nishte lovele la faza asta ? tipu n-a auzit de furt de propitate telectuala ?! fa ceva...

Pauline Kael 13 Mar 2009 09:46

Eu nu stiu de ce bagati in seama agramatii,si nu vad nimic inspirator,din contra.

crin3l 13 Mar 2009 14:42

Originally Posted by crin3l:

tipule, esti mester ... numai Caragiale putea scoate o asemenea fraza ... esti mai inteligent decat mine :(( asta e, trist dar adevarat ... sunt idiot, dar am o calitate: stiu sa invat de la oamenii destepti. Asa ca imi modific radical perceptia si rectific: 'Inchisoarea ingerilor' ESTE cel mai bun film din toate timpurile iar in comparatie cu el, 'It's a wonderful life' e o panarama siropoasa. Cine zice altfel merita sa moara ! DIXIT !

Nu am zis ca sunt mai inteligent decat tine. Recunosc ca ce am scris e cam incurcat insa zic eu ca se intelege(am vrut sa zic prea multe intr-o fraza si nu prea mi-a iesit ). Spre rusinea mea nu am o exprimare buna , dar iti garantez ca la cultura cinematografica stau destul de bine si ce ai zis tu despre Shawshank Redmption e cu totul gresit sau prea dus la extrem. Nu ti-a placut filmul... e ok...dar sa zici asa ceva e prea mult . Cum am mai zis si ma repet : filmul place la milioane de oameni si garantez ca multi dintre ei nu sunt prosti , numai datorita faptului ca au vazut acest film si l-au inteles.

crin3l 13 Mar 2009 14:45

Originally Posted by Pauline Kael:

Eu nu stiu de ce bagati in seama agramatii,si nu vad nimic inspirator,din contra.

Cat despre tine, domnisoara sau doamna (desi imi demonstrezi ca nu esti nici una din ele) , eu nu te-am jignit in nici un fel(poate doar acum) si te-as ruga sa faci la fel . Si sa stii ca sunt departe de ce ai zis tu.

StefanDo 13 Mar 2009 14:52

aoleu, pauline, ce-ai cu baiatul, ca doar nu te-a juganit :)

haide, crin3le, ca nimeni n-are nimic cu tine :)

crin3l 13 Mar 2009 14:54

Originally Posted by StefanDo:

Stiu asta ... dar am simtit nevoia sa raspund ;)

corinka 13 Mar 2009 14:55

Originally Posted by StefanDo:

A spus ca n-a jugnit-o. De juganit n-a zis ca nu! Si nici ca da.

crin3l 13 Mar 2009 15:00

Hai ca am corectat . :oops:

Pauline Kael 13 Mar 2009 16:25

Ok,scuze,Crin, singura ta greseluta e ca n-ai mai intrat de prin 2005,si ca nu-ti place It's a wonderful life.
Iertare daca te-am juganit si eu.

crin3l 13 Mar 2009 18:20

Am mai intrat ... dar nu prea am eu obiceiul sa comentez ... eventual stau si citesc. Si eu n-am zis niciodata ca nu imi place It's a wonderful life (nici nu l-am vazut) ci pur si simplu am reactionat la faptul ca Chambord a zis ca Shawshank Redemption e un film mediocru. Si apoi a iesit ce a iesit :lol:
Si mai terminati-o cu "juganit" ca cer drepturi de autor :D

Suspect de bizar 13 Mar 2009 23:19

Faimoasa scenã din „GoodFellas” cu funny how a fost o improviizaþie a actorului Joe Pesci.

All times are GMT +2. The time now is 05:09.