![]() |
TRIVIA
Despre informatii picante de la filmari,din filmele preferate.De pe IMDb,de oriunde.
Am o rugaminte,scrieti info in LIMBA ROMANA,nu va ia mult timp sa traduceti. |
"It's a wonderful life".
*Corbul Jimmy care apare in film,apare in toate filmele lui Frank Capra. *In 2004 revista "Radio Times' a lui BBC tv a realizat un poll cu Cel mai bun film din toate timpurile care n-a luat niciodata Oscar."It's a wonderful life" a iesit pe locul doi,dupa "Inchisoarea ingerilor:(1994). |
It's a wonderful life e la ani lumina de mediocritatea de 'Inchisoarea ingerilor' :sick: Aceasta penibilitate este cel mai popular film din toate timpurile (cf imdb Top 250) ceea ce demonstreaza clar ca inteligenta e o floare rara pe planeta
|
Exact asta am vrut sa arat.Daca mai aveti info,orice fel,in care putem discuta despre filme cu sinceritate si fara prejudecati,va rog.
|
Fratii Strugatski au facut de unsprezece ori scenariul la "Calauza" lui Tarkovsky.Filmul a fost sters de cenzura comunista,exterminat.Tarkovsky l-a refacut de la inceput,integral.
|
nu din cauza comunistilor a refacut Tarkovski filmu ci pentru ca in laborator i-au facut praf pelicula
|
Originally Posted by Chambord:
|
Vä multumesc, muzele mele! :happy: :love:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=233833#233833 |
Originally Posted by crin3l:
tipule, esti mester ... numai Caragiale putea scoate o asemenea fraza ... esti mai inteligent decat mine :(( asta e, trist dar adevarat ... sunt idiot, dar am o calitate: stiu sa invat de la oamenii destepti. Asa ca imi modific radical perceptia si rectific: 'Inchisoarea ingerilor' ESTE cel mai bun film din toate timpurile iar in comparatie cu el, 'It's a wonderful life' e o panarama siropoasa. Cine zice altfel merita sa moara ! DIXIT ! |
aa, si vezi ca un domn Pitbull vrea sa-ti foloseasca ideile intr-un film ... PE GRATIS ... adika, te ia de fraier sau ce ? tie nu tre' sa-ti iasa nishte lovele la faza asta ? tipu n-a auzit de furt de propitate telectuala ?! fa ceva...
|
Eu nu stiu de ce bagati in seama agramatii,si nu vad nimic inspirator,din contra.
|
Originally Posted by Chambord:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
aoleu, pauline, ce-ai cu baiatul, ca doar nu te-a juganit :)
haide, crin3le, ca nimeni n-are nimic cu tine :) |
Originally Posted by StefanDo:
|
Originally Posted by StefanDo:
|
Hai ca am corectat . :oops:
|
Ok,scuze,Crin, singura ta greseluta e ca n-ai mai intrat de prin 2005,si ca nu-ti place It's a wonderful life.
Iertare daca te-am juganit si eu. |
Am mai intrat ... dar nu prea am eu obiceiul sa comentez ... eventual stau si citesc. Si eu n-am zis niciodata ca nu imi place It's a wonderful life (nici nu l-am vazut) ci pur si simplu am reactionat la faptul ca Chambord a zis ca Shawshank Redemption e un film mediocru. Si apoi a iesit ce a iesit :lol:
Si mai terminati-o cu "juganit" ca cer drepturi de autor :D |
Faimoasa scenã din „GoodFellas” cu funny how a fost o improviizaþie a actorului Joe Pesci.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:09. |