![]() |
Il caut pe David191,
userul cu acest nume de pe forumul de la port, pentru ca am avut cu el numeroase conversatii placute si foarte amuzante despre filme. El mi-a indicat acest forum cand a fost festivitatea premiilor Oscar.
Am incercat cu lista membrilor, dar contine mii de nume si nu exista o posibilitate de cautare a unuia anume. Multumesc. |
nu exista niciun David191 pe Cinemagia. Daca are cont pe forumul nostru, probabil are alt username ;)
|
Multumesc !
Originally Posted by StefanDo:
Cel mai mult imi plac filmele vechi, de la Charles Chaplin, trecand prin neorealismul italian, ciné-vérité-ul si alte curente europene, dar si filmul rusesc, englezesc, intr-un cuvant, toate filmele bune. Ca sa-ti faci o idee despre ce gen de filme imi place, incerc sa scriu doar cativa dintre actorii mei preferati si cateva dintre filmele lor, cele care m-au impresionat cel mai mult. Voi începe cu cei doi monstri sacri pe care-i voi adora vesnic, Peter O'Toole si Richard Burton - care cel mai mult mi-au placut jucand impreunã in filmul "Becket" apoi scriu trei actori in ordinea preferintelor mele : 1. - Robert De Niro – "Taxi Driver", "The Deer Hunter", "Once Upon a Time in America" 2. - Anthony Hopkins – "The Silence of the Lambs", "Meet Joe Black", "Legends of the Fall" 3. – Al Pacino – "The Godfather", "Serpico", "Scent of a Woman" dar imi plac mult de tot si Dustin Hoffman( in special în "The Graduate") cat si John Malkovich . Cred ca pare ciudat, dar nu am o actrita preferata in mod special, poate doar cu exceptia lui Nicole Kidman. A, uitasem, si a lui Shirley MacLaine ! Sper ca la toate aceste nume sa gasesc macar un topic si pasionati de cinematografie cu gusturi asemanatoare. O seara placuta ! |
Päi SIGUR vei gäsi si topicuri, si pasionati congustativi!
Welcome to... ...Magia. CineMagia! Locul unde filmul e MAGIE, nu vräjealä! |
Hello !
Originally Posted by Pitbull:
O zi buna si spor la scris ! |
Vei gäsi multe despre filmele nu tocmai recente, mai ales în sectiunile:
- Film în general - Clasic - Cinematografia româneascä - Iconoclast - Horror |
Originally Posted by Pitbull:
Nu am gasit o imagine asociata mai mica, dar daca asta este prea mare, o pot schimba. |
Salut; poti s-o micsorezi pe asta, "urcand" poza dupa ce i-ai dat dimensiunea de 67 cu 79 pixeli.
|
|
A doua. Avatarurile prea mari sunt agresive, cele prea mici sunt ñiñirite.
Nu cäuta musai top�*ce Interesante, cum s-ar zice. De val, doar, lasä-mi-te dusä, Si de la noi nu te-i da dusä. |
Silvia? Silvia Pfeiffer????
Tu esti? :w00t: |
Ce m-am speriat,dupa avatar credeam ca a inviat Led. :lol:
|
Nu sunt eu Silvia Pfeiffer,
Originally Posted by halebardul:
Se demonstreaza astfel adevarul unei teorii care sustine ca fiecare dintre noi are o alta persoana pe planeta asta care-i seamana perfect - intre Silvia si mine sunt 2 cm diferenta in inaltime, ea are 1,80(Height 5' 10¾" - 1.80 m) iar eu 1,78 m, dar si o diferenta de varsta de cativa ani. Coincidente curioase, interesante. |
Multumesc tuturor pentru amabilitate,
am reusit sa-mi micsorez avatarul. :D
De Martisor, un gand bun si urari de bine ! :love: |
All times are GMT +2. The time now is 19:20. |