![]() |
mi se spune halebardul
Am hotarat sa renunt la toate beneficiile (0)pe care mi le dadea numele complicat de Led-Ze-Pencil si sa-mi spun de acum halebardul. Nu ma considerati o clona, puteti sa-mi stergeti celalalt profil.
Aveti 3 de ore sa faceti misto de nick-ul pe care mi l-am ales. Dupa aia, gata. |
Confirm ca eu am scris mesajul de mai sus.
Acum dau log-ut si gata cu ledzep. Va astept cu misto-urile. :) |
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
Apropo, nevasta Halebardului cum se numeste: Halebardä, sau Halle Berry? (Pe bune: nu e nevoie sä renunti la userul vechi. Gloria sau StefanDo, din panoul administratorului, îi pot schimba user-name-ul - cum au fäcut si cu Keepwalking, când i-a träsnit prin minte cä de-acum vrea sä-l cheme Proletar). |
Eu zic sa te mai gandesti odata inainte sa ramai cu acel user :)
|
de ce?
|
Pai nu are acelasi farmec ca primul tau user.Parerea mea.
|
E ca si cum ai veni acasä într-o zi si ai constata cä un membru al familiei si-a fäcut operatie esteticä; sau de schimbare de sex; sau l-au înlocuit vârcolacii ori L.A.P.D.-ul (ca-n "Changeling"). Iti subrezeste bazele existentiale ale fiintei.
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by redmen:
|
Clar,alegerea ta.Dar sa nu uiti sa pui la semnatura "Formerly known as Led-Ze-Pencil" sau "The Real Led-Ze-Pencil" ... ca sa nu suspine fanele cinemagiciene dupa tine,sa isi dea seama ca tu esti :)
|
Originally Posted by halebardul:
(Pentru prieteni: Pitbullitzä) |
Originally Posted by redmen:
Originally Posted by Pitbull:
pai ieri ce am tot vorbit cu StefanDo pe Regulament din Cafenea? Zicea ca nu se poate. http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...5&wnd=_default
Originally Posted by StefanDo:
|
Dreptu-i - nu se poate AUTO-schimba.
Dar se poate de cätre ADMIN schimba. |
ADMINabil!
si cine sunt acei admini pe-aici? La cine dau mielul sa ma re-boteze? |
Glo si Do.
|
Cu Do n-am avut succes, vezi mai sus.
O sa incerc cu Glo dupa ce iese Miss si ma duce la film :) (btw, dati si voi niste note acolo, la Miss, ca nu ustura. Numai maine nu-i poimaine) |
Auzi, da' de ce "halebardul", si nu "arbaletul"?
Sau "sulitul", "spadul", "sabiul"... "Ghioagul", "buzdugana", "mäciucul", "arca si sägeatul"? Se poate si pe obiecte casnice! Eu, dacä mi-ar lua vreodatä Dumnezeu depinätatea facultätilor, colegiilor, universitätilor si academiilor mintale si n-as mai vrea sä fiu Pitbull, cred cä mi-ar pläcea sä fiu "Noptierul". Nici "Sufrageriul" nu sunä räu. Sau, poate, "Bucätäriul", "Baiul", "Pardoselul", "Mochetul", "Carpetul"... Cred cä pe viitoarele mele fiice sau nepoate o sä le botez Dora si Teea - de la "Dormitora" si "Antreea". Si vreau neapärat un vär, o varä si-o primävarä pe care sä-i cheme "Masinul de spälat", "Fiara de cälcat" si "Tanþa". |
halebardul din mircesti era prea lung si nici nu-s din mircesti.
cand vrei sa te re-botezi, faci un poll si votam, nasim. Poti merge si pe lucrurile de pe birou: Radierul, Pixa, Agraful. Mausa, Tastaturul. |
Mie-mi place "Tastaturul",
Cäci suav îmi linge curul. |
fantezii cu propriul avatar? :shock:
"Sfânt trup ºi hranã sieºi, Hagi rupea din el." |
All times are GMT +2. The time now is 13:08. |