![]() |
Nevazuti,necunoscuti
|
Dintre fratii Scott,Tony,Lucas,Ridley,ultimul e cel mai cunoscut.
|
|
Re: Nevazuti,necunoscuti
Originally Posted by Pauline Kael:
cum asa? doar il vezi zilnic :D |
:)
|
Re: Nevazuti,necunoscuti
Originally Posted by Cinemania:
|
Si Tim Burton e unul din regizorii destul de usor de recunoscut. La fel si Lynch, Tarantino, Guy Ritchie.
Also, Kubrick tanar era pretty hot :happy: |
Originally Posted by miercuri:
Burton nu e recunsocut pe cat ar trebui,Lynch,nu ma intereseaza,Tarantino e si actor,Guy Ritchie,cred ca Madonna l-a afisat destul.In general imi plac regizorii discreti si iesiti din tipar,nu spielbergieni si scorsesieni comerciali. Da,la Cinemania in avatar Kubrick arata diferit(dar in interior e acelasi,poate mai cinic). |
|
Led ze...ia zi un regizor interesant,sa-l discutam si sa vedem cum arata. :)
|
ia vezi, asta-ti zice ceva?
![]() |
nu e Tarkovsky?
|
Corect.
(ai zice ca seamana cu Daneliuc) |
uite cã pe Daneliuc nu-l ºtiu eu cum aratã.
Tarkovsky mã gîndeam cã seamãnã puþin cu Charles Bronson. |
Frank Capra:
http://www.imdb.com/media/rm932812800/nm0001008 Katrin Cartlidge (actrita,"Breaking the waves",Lars von Trier a vrut ca ea sa joace rolul Verei in Dogville,dar actrita a murit.Von Trier i-a dedicat filmul la final). ![]() ![]() |
Originally Posted by Leonard:
daneliuc ![]() seamana ~~~oarecum, evident. Tarkovski e mai spiritualizat. dar cum se poate sa nu stii cum arata? dai google pe imagini si vezi. |
da ia vedeti-i cum erau copii:
angelina jolie ![]() bjork ![]() britney spears ![]() bruce willis ![]() cher ![]() courtney love ![]() david duchovny ![]() demi moore ![]() drew barrymore ![]() eminem ![]() george clooney ![]() halle berry ![]() helen hunt ![]() jean claude van damme ![]() jean reno ![]() jennifer aniston ![]() jennifer lopez ![]() julia roberts ![]() keanu reeves ![]() leonardo di caprio ![]() meg ryan ![]() nicole kidman ![]() pamela anderson ![]() robert de niro ![]() sarah jessica parker ![]() arnold schwarzenegger ![]() tom hanks ![]() tom cruise ![]() bruce willis ![]() |
Astea macar sunt mai rare. Uite la de Niro ce fațã de golãnas de cartier are. Manelist de-a binelea. :D |
Nu sunt rare,le stiu demult,le-am pus asta -vara aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=16472 Si pe alte forumuri. Topicul asta este despre cei care stau in spatele aparatului de filmat si nu se vad,ei sunt creierul,les metteurs en scene.Sau actori mai putin cunoscuti,care n-au avut o soarta prea norocoasa,desi sunt ,sau au fost buni.Sau scenaristi ,scriitori ,scenografi de exceptie care nu se lafaie pe prima pagina a ziarelor de scandal.Comprendes? |
All times are GMT +2. The time now is 11:01. |