![]() |
Mister Cinemagia
Fetelor,pe cine alegem Mister Cinemagia? Premiul intai primeste o surpriza placuta din partea fetelor(pachet de carti,filme electronice sau nu).Astept propuneri.
|
Pai sa se inscrie ei si noi sa votam. ;)
|
Nu,ca nu se inscrie nimeni,parol.Facem fiecare un clasament,si vedem...care e media preferintelor.Ma gandesc...
|
Am facut un chestionar,pusesem 20 de useri,dar nu accepta forumul decat 10.Daca se poate umbla pe acolo pe la butoane...Am votat cu Cinemania,de-aia,asa.
|
Mai fã un topic complementar.
|
E greu... nici nu stiu cu cine sa votez :oops:
Sau barbatii n-au voie sa voteze aici? :? |
hehe..conduc detasat :D
|
4.Pianmaker
Pian ? :o |
Originally Posted by redmen:
Huh?! What?! Blasphemy!! Imi cer numele sters de pe lista! Este un afront adus integritatii mele, barbatiei mele, Misterului meu Cinemagia :x |
S-a corectat in Planmaker; dar va rog sa luati in considerare faptul ca sunt 20 de candidati: iata continuarea aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=18131 |
mai trebuie thequietsurfer si djindjis
:D |
un vot?
dar vai, votul asta este al meu! Si totusi nu eu m-am votat. Incredibil! Incredibil! vreau sa te cunosc! :) |
Da, si EgoN trebuie pus; deci avem inca trei; mai propuneti si mai facem un poll cu inca 10 candidati;
|
E voie si cinemagicieni morti?
A la Nightwane, AmblaBlurica, etc...? |
pai ei cu Moartea domnului lazaresscu
|
Nu, cã nu le place - ei sunt aºa, mai paraleli o þârã.
|
bagati-l pe djinjis sa-l votez... :love:
|
o sa mai facem un nou poll, dar nu avem decat trei candidati pana in aces moment: EgoN, the quietsurfer si djinjis. Mai propuneti, ca sa fie zece in total.
|
Originally Posted by bre:
|
eu l-am votat pe suspect de bizar
:) |
All times are GMT +2. The time now is 16:49. |