![]() |
Filme cu gust amar
Nu vreau sa pomenesc despre filmele care sunt proaste prin esenta lor. Nici de filmele despre care-ti faci o idee din promo-uri sau din doua-trei critici dupa care nu mai ai chef de ele in veci.
Vreau sa vorbim despre filmele de la care asteptam ceva, despre filmele care ne-au tintuit in scaun, in prima faza, facandu-ne sa ne spunem in gand "trebuie sa fie un film bun!", dar care, in schimb, pe parcurs, au creat reflexe de cascat, plictis sau chiar nevroza. |
"The Curious Case of Benjamin Button"
"4,3,2" Toate filmele americane de anul trecut,hai,99%. Animatiile americane mai ales alea 3d un zambesti previzibil si fortat in buna traditie a poantelor americane. Filmele lui del Toro. Seria "Saw". Unele filme de fratii Coen. Filmele lui Kusturica din ultima vreme. Filmele cu subiect politic pt ca deformeaza realitatea. "Persepolis" Filmele lui Gondry. Seria "Alien" in afara de primul. Filmele pt copii si adolescenti,mai ales serialele contemporane. Lista e nesfarsita. Si mai sunt topice ca asta. |
Originally Posted by Pauline Kael:
Or mai fi topice, dar eu nu le-am vazut - sunt mai nou p-aicea. :? |
Mia mult mi-a placut aberatia aia facuta dupa comicsuri de "Sin City" decat oroarea aia de "Labirintul lui Pan".Motivele le-am mai zis si sunt aceleasi.Violenta gratuita,final de cacao,doua povesti intr-una(plan oniric,plan real,desi nu exact istoric)ideea buna dar ratata,exacerbare a "bunului" gust impinsa spre grotesc inutil.
|
Eu zic ca e o capodopera, o opera de arta. Stai, nu da!
|
Si mie mi-a pläcut - cât sunt eu de pro-Franco.
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...lopez#16937 3 In schimb, "Hellboy 2" m-a dezamägit. http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=17037 http://www.imdb.com/title/tt0411477/usercomments-259 |
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Originally Posted by Pitbull:
Am vazut topicul. Vad ca iar am calcat in urma, ca de obicei. |
Originally Posted by titip:
|
Vorbiseti deja despre Labirintul faunului, pe un topic, iar eu habar n-am avut.
|
Päi si ce, tu esti Mafalda, sä ai habar de tot ce-am vorbit noi pe-aici în ultimii ani...?
Singura remarcä de fäcut ar fi aia cä, atunci când deschizi un topic nou despre un anumit film (sau pe orice temä, în genere), se cuvine sä verifici prin niste search-uri, etc., dacä n-a mai fäcut-o si altcineva, undeva, cândva, ca sä nu fie douä similare. Dar dacä doar aduci vorba despre film într-un topic, nu e nici o problemä. Eu ti-am indicat linkul ca sä te ajut, si în ideea cä discutia s-ar putea prelungi. |
Revolutionary Road... :( ... :sick:
|
Originally Posted by titip:
|
Originally Posted by corinka:
Si eu sunt de acord cu voi :D Nu neaparat o capodopera, dar un film foarte bun, un film reusit. |
Originally Posted by Liviu-:
Si eu NU sunt de acord cu voi :P Prea grotesc pe alocuri. Sau, nu imi plac filmele cu 'lighioane' in general da' astea erau urate rau :lol: |
"3:10 to Yuma", desi e cu :love: Christian Bale :love: . Sau poate tocmai pentru ca este cu :love: Christian Bale :love: . Ma asteptam la ceva mai bun... :((
|
Goodfellas - nu zic ca filmul e dezamagitor , dar nu e pe gustul meu.
The Curious Case of B.B(filmul mi-a placut - el e pe gustul meu cu toate neajunsurile lui - , dar mi-am dat seama ca se putea mai mult , cred ca daca era putina inspiratie putea sa fie si o capodopera) |
„GoodFellas” îi o capodoperã.ªi clar peste mult lãudatul „Închisoarea îngerilor”.
|
Seria The Lord of The Rings....
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:02. |