![]() |
One-liner
Imi place mult aceasta forma de banc (poanta/gluma) Singura regula este sa fie constituit dintr-o singura propozitie. Cu cat mai scurta propozitia, cu atat mai bine.
De ex: Ultima oara cand am intrat intr-o femeie a fost cand am vizitat Statuia Libertatii. (Woody Allen) (mi-ar placea sa urmeze o lista de alte one-linere si atat, fara devieri off sau cafturi, asa incat citindu-le unul dupa altul sa te prapadesti de ras. Deci, cu exceptia acestui mesaj introductiv, bine ar fi sa apara aici una dupa alta doar poante intr-o (singura) propozitie. Pls. |
Citate celebre sau din capul nost'?Un fel de calambururi? :lol:
|
Cum vreti, one-line sa fie. Alt exemplu, un banc:
"... 98, 99, 100, 101. E baiat! striga fericit miriapodul la capataiul noului nascut." |
Un täran avea un câine care nu avea nimic împotrivä.
|
"La cãrþi c-un as eºti asasin,
Cu spade-n luptã spadasin, Dar fãrã spadã, fãrã as, Tu singur spune: ce-ai rãmas?" - I. L. Caragiale |
Niciodata nu raspunde unei scrisori anonime!
|
"Maicã-ta de-i vie
Bine-ar fi sã vie Pân' la noi la vie." |
Originally Posted by Pauline Kael:
the real one-liner :D |
"E o mare desfãtare
Sã bei vin în crâºma sa. Cã ºi crâºmãriþa are, Cum s-ar zice vinu-ncoa !" - Al. O. Teodoreanu (Pãstorel), Nadã |
"Pe Mihai Viteazu, pe jos sau cãlare,
Neamul nostru-i mândru cu-aºa domn cã-l are. Un tur fãcut-a în Ardeal (un tur, da!) Triumfal, dar tragic încheiat la Turda..." - G. Ranetti, Jonglerii de rime |
"Poate ai un dor sã-þi vindeci,
Ori te paºte vreun blestem ? Dragul meu prieten, vin', deci, Toarnã în pahare vin, deci, ªi sã bem !" - ªt. O. Iosif, Odã bachicã |
"Articolele din « Scântei » sunt semnate Acelaº. A, ce laº !"
Amabilitate înseamnã adesea am abilitate! Când pisica nu-i acasã... te întrebi unde-i pisica. |
->Nu sufar de nebuneala,ma bucur in fiecare zi de ea.
->Poti avea totul...unde il vei pune? ->Obisnuiam sa fiu indecisa dar acum nu sunt asa sigura. |
Nu, Pauline, n-ai inteles: one-liner inseamna O SINGURA PROPOZITIE.
Ideal sa aiba un singur predicat. Dar la extrem, fie si o fraza, daca e destul de scurta. O strofa/un catren nu intra la one-liner (tocmai ca vine de la "quatre", nu de la "one") http://en.wikipedia.org/wiki/One-liner_joke http://www.tensionnot.com/jokes/one_...medy_one_liner inca un exemplu: - Va rog terminati o data cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului, soacra-mea crede ca e karaoke! (scrisoare catre un post de televiziune) |
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
I had a good laugh with these :lol: .As incerca si eu cu one liner jokes,dar imi vin in minte doar insulte momentan :P. |
Mie mi-e somn de cand m-am sculat iar tu esti de pe alta planta - zise un paduche de flori unui frate de-al sau din ghiveciul vecin.
|
Asearã am citit Testament a lui Arghezi. Am fost dezamãgit sã aflu cã nu mi-a lãsat nimic de valoare.
|
>>Din jurnalul unui om necajit
Eram asa de sarac cand am fost copil, ca daca nu eram baiat, nu as fi avut cu ce sa ma joc... O fata mi-a telefonat si mi-a spus: "Vino la mine. Nu-i nimeni acasa!". M-am dus si intr-adevar nu era nimeni acasa... In timp ce face sex nevasta-mea obisnuieste sa-mi vorbeasca tot timpul. Chiar si alaltaieri mi-a telefonat dintr-un hotel. Intr-o zi am ajuns acasa mai devreme, vad un tanar alergand gol pe strada. L-am intrebat: "De ce fugi?" Mi-a raspuns: "Ca ai venit mai devreme acasa, boule!" Am avut o zi foarte grea: am imbracat o camasa, mi-a cazut un nasture; am ridicat servieta, mi-a cazut manerul. Mi-e si frica sa ma duc la pipi... Eram un copil foarte urat: cand ma jucam in lada de nisip, pisica incerca tot timpul sa ma acopere. Pot afirma cu siguranta ca parintii m-au urat, singurele mele jucarii in cadita de baie erau un toaster si un radio... Cand eram bebelush eram foarte urat. Mama n-a vrut sa ma alapteze, mi-a spus ca prefera sa fim doar amici! Sunt asa de urat incat tatal meu poarta in portofel fotografia copilului cu care s-a vandut portofelul. Cand m-am nascut, doctorul a iesit in sala de asteptare si i-a spus tatei cu parere de rau: "Am facut tot ce era cu putinta si totusi s-a nascut" Eram asa de urat incat mama avea gretzuri DUPA ce m-a nascut. Imi amintesc ca, odata, tiganii m-au rapit si au trimis parintilor mei o bucata din degetul meu dar tatal meu a mai cerut si alte dovezi... Imi amintesc ca odata m-am pierdut de parinti pe strada. M-am dus la un politist si l-am intrebat: "Crezi oare ca-i vom putea gasi?" El s-a scarpinat in cap si mi-a raspuns: "Nu stiu. Sunt asa multe ascunzatori" Sunt asa de urat, incat odata pe cand lucram intr-un magazin de animale de casa cumparatorii intrebau cam la ce marime pot ajunge... M-am dus la doctorul meu. I-am spus: "Doctore, in fiecare dimineatza cand ma uit in oglinda incep sa vomit. Care-i problema mea???" Mi-a raspuns : "Nu stiu...dar, de vazut, vezi perfect." << |
(Realä.) In satul bunicului meu era un postas poreclit "Buricu" - asa de scund, cä atunci când trägea un pârt, se ridica un nor de praf.
|
(dintr-un joc de computer) "Vrei sa dai jos 2 kilograme? Spala-te pe dinti!"
|
All times are GMT +2. The time now is 03:46. |