Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   TAMARAINSA - moderatoare? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94679)

Gengar 21 Jan 2009 19:33

TAMARAINSA - moderatoare?

O vreþi pe TAMARAINSA moderatoare?

Mamã, ia sã vezi ce bann îmi iau pentru topicul ãsta... :lol:

Neuptolem 21 Jan 2009 19:54

Mistah J e genialo-bestial! :lol: :lol: :lol:
Steffy te rog lasa-l ca am nevoie de "vocea lui" pt un scenariu! 8)
AM votat 'EU MERG CU ELEVII MEI LA TEATRU".

E.Floares 21 Jan 2009 20:02

Si eu am votat "AM FOST LA TEATRU CU ELEVII MEI!", dar nu stiu exact ce inseamna...
Suna amuzant, oricum. :D

Suspect de bizar 21 Jan 2009 20:33

Originally Posted by E.Floares:

Si eu am votat "AM FOST LA TEATRU CU ELEVII MEI!", dar nu stiu exact ce inseamna...
Suna amuzant, oricum. :D

ªi io la fel.Pãi dânsa parcã-i profesoarã ºi foloseºte expresia asta des.

Pauline Kael 21 Jan 2009 23:02

Cine or fi alilati doi care au votat la fel..
Neupto,poti sa ma injuri..dar pari numai un pic bi.
I know what you feel.

Cinemania 21 Jan 2009 23:25

eu am votat nu pentru ca am mari probleme in a patrunde in meandrele gandirii dansei

Neuptolem 22 Jan 2009 17:20

Originally Posted by Pauline Kael:

Neupto,poti sa ma injuri..dar pari numai un pic bi.
I know what you feel.

:D Poti sa te arunci in stamba la topicul meu psihopatic, nu aici, aici nu ne prostim. ;)
De asemenea, poti "detalia", poti "divulga", poti "dezvalui", poti fi "senzationala", poti, poti multe. Numai un singur lucru nu poti: sa ma intelegi, de ce fac anumite lucruri pe care le fac. Why? Asta e intrebarea care te chinuie pe tine tot timpul: WHY?!

PS: EgOisM stie mai multe dar as prefera-o pe ea, nu pe tine, nu va vreau pe amandoua, nu agreez lesbianele dominante, (dominate, poate.. :? )prefer fetele calculate si echilibrate, impacate cu ele. ;)

Pauline Kael 22 Jan 2009 17:34

Esti simpatic ca intotdeauna.Si nu sunt lesbiana,si nu vreau sa ma preferi vreodata altfel decat ca si partenera de discutii(sunt sigura ca ai succes la fete si celelate). :)

Neuptolem 22 Jan 2009 18:09

Nu am succes la fete..sau daca am nu sunt constient de asta.
Dar pot avea cam 1 fata din 3 pe care le plac.
Eu nu te vreau nici macar ca partenera de discutii. Esti prea conservatoare si plictisitoare. Esti o faptura senzationala, dar in secolul XIX, nu pe Internet.
O vreau pe prietena ta, cred ca as putea s-o fac sa se simta mai bine decat in clipa asta. ;)

Pauline Kael 22 Jan 2009 18:36

Problema e,dear Nesuptolem,cine te vrea pe tine partener de discutii..Sincer,stiu ca nu-s perfecta, dar cine te baga in seama o face din mila sau plictis.Si nu mai scrie postari atat de lungi care n-au legatura cu nimic,nu le citeste nimeni,nici macar Proletar(poate cate o juma de rand).
Hai,ca nu-mi place sa ma bag in cocina. :P

Neuptolem 22 Jan 2009 20:05

Eu nu m-am inregistrat pe forumul asta pt discutii.
Si in niciun caz, etapa asta de Januar 2009, nu e ceva de bun augur, nici pt mine, nici pt forum. Dar va trece, ca multe alte etape.

cine te baga in seama o face din mila sau plictis

Te inseli. Iti reamintesc ca eu nu am fost bannat pana acum deloc. Am doua avertismente pe care le-am obtinut voluntar, nu necontrolat. ;)

Si nu mai scrie postari atat de lungi care n-au legatura cu nimic

N-am sa mai scriu postari atat de lungi care n-au legatura cu nimic, am sa scriu postari atat de lungi care au legaturi. Si noduri.

Hai,ca nu-mi place sa ma bag in cocina. :P

Dar ti-ai dori o relatie cu un argat... :)
Insa iti reamintesc ca nu suntem in secolul XIX.

Bye bye

Pauline Kael 22 Jan 2009 20:15

Ti-am transmis tot ce aveam de zis prin PM.Esti atat de slab si las (insui faptul ca te lauzi ca un prapadit ca n-ai luat bann pt ca n-ai personalitate,n-ai nik).ca mi se face greata,n-ai percutie,directie,rezonanta.Reciteste Pm-ul si plangi.

illotempore2002 07 Jun 2009 11:39

baiiiii
hai s-o punem pe tamarainsa moderator o saptamana.....da da!
hai!

Pitbull 07 Jun 2009 13:06

Eu sunt de acord.
N-o sä se întâmple nimic

illotempore2002 07 Jun 2009 13:07

pai nu, ca vorbim cu ea, o chemam, sa vina, sa ne modereze/tempereze sa fie activa, creativa etc

Pitbull 07 Jun 2009 13:26

Tot degeaba.

All times are GMT +2. The time now is 10:22.