Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Primul FORUMEETING din an pe 24 ian. 2009 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94529)

Gloria 04 Jan 2009 16:40

Primul FORUMEETING din an pe 24 ian. 2009

Salut si la multi ani!
In 2009 va urez Cinemagia, cand e vorba de filme :)!
Si incep anul cu o veste buna: pe 24 ianuarie avem vizionarea filmului romanesc "Pescuit sportiv", al lui Adrian Sitaru, in cadrul unui nou forumeeting. La intalnire vom invita si actorii.

Pitbull 04 Jan 2009 17:21

Yay!! E, acum sä vä väd!
Pauline, zi adresa, sä trimitem mascatii sä te ia pe sus.
Buticut, stiu c-ai sä-mi räspuzi: "Copile, nu fi prost, Aradul e departe" - da' poate-poate gäsesti o solutie sä ne aduci Calul din Marlboro.

Ce-ar fi sä aducem cumva si forumistii imposibili? Lui Peter Jackson îi stim numele si adresa. Mel ar fi simplu de reperat. Se-aruncä cineva la Eufrosin, BJBlazkowicz, Djinjis...?

Sper ca IMM sä nu mai fie räcitä, cä ea e forumitingistä pasionatä. Reuseste aproape întotdeauna sä ajungä înainte de genericul final al filmului pre-meeting, dar ne aduce portofoliile cu pozele ei în dezabieu (partial sau mai ales total).

redmen 04 Jan 2009 21:38

La multi ani Gloria si vizionare placuta celor care vor veni :)

E.Floares 04 Jan 2009 21:49

Filmul l-am vazut...tot ceea ce pot spune e ca nu sunt atat de nerabdator sa-l mai vad inca o data, dar...voi fi prezent la forumeeting.

bre 05 Jan 2009 12:24

Originally Posted by Pitbull:

Ce-ar fi sä aducem cumva si forumistii imposibili? Lui Peter Jackson îi stim numele si adresa. Mel ar fi simplu de reperat. Se-aruncä cineva la Eufrosin, BJBlazkowicz, Djinjis...

da, daca nu vine djinjis eu nici nu ma gandesc sa apar

Bogie 05 Jan 2009 12:27

Cred ca voi veni si eu.

illotempore2002 06 Jan 2009 11:26

de data asta am sa zic ca nu vin, si am sa vin :)
deci no clubbing for friday night, 23rd of january :D

Neuptolem 06 Jan 2009 18:13

E vorba de sambata, 24 ianuarie, seara?? As putea sa vin si eu..si sa plec a doua zi..dar intrebarea e: la cine ''noptez eu sambata spre duminica dimineata? La Illo? La EgOisM??.. :happy:

As fi si mai motivat sa vin daca o aduceti pe Cristina Dochianu de la antena-1, e foarte...e foarte... e (chiar) foarte perfecta si as vrea s-o vad cat mai repede in filme, nu conteaza ce gen.( :love: )

In afar' de cele 3, altele nu ma intereseaza, poate Gloria... :oops:

Pot sa aduc si un scenariu? Si sa semneze la intalnire Pitbull regia? ca sa fiu asa asigurat ca am intrat in bransa chiar daca sunt vai de capul meu dar sa am si eu acolo un moral.. :D

PS: Incerc sa-l conving si pe Mistah-J. 8)

Disciple 06 Jan 2009 19:27

Prezent bineinteles!
Tot la Cityplex?

Led-Ze-Pencil 06 Jan 2009 19:38

Dificile aceste intalniri la care vin si actorii. Inmoaie spiritul critic. (vezi exemplul cu Nunta Muta)
Poti sa-i spui omului - iar actorul e mai ceva decat un om, e o fiinta ultrasensibila - ca filmul nu prea merge ? Asa ca mai lasi de la tine...
As prefera sa vad filmul inainte de a ma intalni cu actorii. Dar cum, E.Floares, cum? :)

Disciple 06 Jan 2009 20:27

Pai vei vedea filmul inainte de a te intalni cu actorii.De fapt vom...

E.Floares 06 Jan 2009 20:27

Am putea sa ne intalnim vineri, cu o zi inainte, sa-ti dau dvd-ul? :)

Led-Ze-Pencil 06 Jan 2009 22:02

sigur ca da.

(desi cred ca as vrea un rezon la un termen atat de strans - de ce cu o zi inainte?)
(daca e vorba de drepturi de autor atunci inteleg) :)

Gloria 07 Jan 2009 14:49

Led-Ze-Pencil vrea deja sa vada de doua ori filmul; asta-i bine.
Chiar si la o zi diferenta. C'mon, nu mai imprumuta niciun dvd si lasa-te surprins (te asigur ca in bine) la cinema.

Proiectia va fi de pe pelicula, tot la Cityplex.

Led-Ze-Pencil 07 Jan 2009 15:02

Bine, accept invitatia. :)
Daca n-o sa-mi placa o sa evit actorii sau imi pregatesc fraze imbarligate, ceva cu meandrele concretului, arta dar si cultura, imbidiguildibitatea limbajului filmic etc.

Gloria 07 Jan 2009 21:18

Deci, cum a ramas cu Neuptoleum? Sta la Illo sau la EgOisM? 8)
Iar pe Djinjis o sa-l aducem cu forta (camasa de forta?! :P ) ca sa participe si bre.
Bogie, sa faci bine sa vii; Redmen, multumesc de urare. Ce zici, dai si tu o fuga pana la Bucuresti pe 24?

djinjis 08 Jan 2009 11:20

afirmatia lui bre era ironica.

http://www.youtube.com/watch?v=eRNA20wGhYY

eh, femeile si intuitia lor...feminina...

Gloria 08 Jan 2009 14:57

Bre mi-a dat in sfarsit ocazia sa vorbesc despre tine si camasa de forta; nu ca e ironic?

Oricum, hai totusi la forumeeting. Imi esti dator, avand in vedere ca ai ignorat ultima invitatie, la Nunta muta.

Planmaker 08 Jan 2009 15:28

Sa curga rauri de beutura, i say. Count me in :D

Si eu subscriu invitatiei pentru Djinjis. Basicly, sunt curios daca chiar e mare si negru. Atat :P

Led-Ze-Pencil 08 Jan 2009 16:09

Originally Posted by Led-Ze-Pencil:

Dificile aceste intalniri la care vin si actorii. Inmoaie spiritul critic. (vezi exemplul cu Nunta Muta)
Poti sa-i spui omului - iar actorul e mai ceva decat un om, e o fiinta ultrasensibila - ca filmul nu prea merge ? Asa ca mai lasi de la tine...
As prefera sa vad filmul inainte de a ma intalni cu actorii.

Ma autocitez cu nesimtire.
Si intreb: A fost vreun cinemagician care a fost la Nunta-Muta-forumeeting si a avut o pozitie contra, atat la fata locului cat si ulterior, pe forum?

All times are GMT +2. The time now is 09:18.