![]() |
Mic forumeeting joia asta
Vine Gionloc în Bucale, si ne vedem a o bere p-undeva p-aicii-sa pîn centru, seara la 19:00.
Care mai vrei, neamule? |
(sters)
|
cred ca vin si io
nu risc de data asta ca nu mai ies la clubbing ca la forumeetingul trecut |
Splendid - da' þintirim nu mai pupi!
|
eh la frigul asta cine mai vrea la cimitir?
lasa ca vine ea primavara. vedem si pomii infloriti in tintirim si etc. |
Originally Posted by illotempore2002:
|
S-a stabilit:
Joi, ora 19:00, în Red Lion (strada Academiei, portiunea dintre B-dul Regina Elisabeta si Banca Nationalä - vis-�*-vis de magazinele tehnice si electronice de sub colonadä). |
cunosc locul, cred cã trebuie rezervatã o masã-->zece dacã vii cu gaºca. Altfel iese haloimãs. Aºadar, câþi vin? Existã o listã? S-a fãcut catalogul?
|
Tot ce-i scris, în topic e pus.
Intotdeauna, când am intrat acolo, cu gascä, färä gascä, a fost lejer. |
Originally Posted by Pitbull:
maine la pranz stiu daca pot veni si eu. L.E. Deci Pitbull, gionloc, StefanDo, films4all, illotempore2002. Masa de 6? :) |
i-auzi, vine gionloc :p
|
Imi cer mii de scuze insa a aparut o schimbare in program si deci nu o sa mai pot sa fiu prezent la forumeetingul din seara asta.
|
in timpul saptamanii e f. lejer, chiar si de cand au inchis "terasa cu iedera"
|
Originally Posted by cherryblossom:
Miniforumeeting gionloccian. |
Nice to forumeet you all! Simpatie, empatie, toate bune si frumoase.
Un film bun al evenimentelor. |
Deci, am fost asa:
Gionloc - care-ti bagä-n cur un toc Egon - care-ti bagä-n cur un pion Pitbull - care-ti bagä-n cur un ghiul LedZaPencil - care-ti bagä-n cur un ustensil Mrs. LedZaPencil - care ti-l bagä cu stil Stefan Dobroiu - care-ti bagä-n cur mäturoiu Gloria - care-ti bagä-n cur istoria Mädälina din redactie - care-ti bagä-n cur o fractie N-au venit: Illotempore - care-ti bagä-n cur ore Films4all - care-ti bagä-n cur potol Cherryblossom - care-ti bagä-n cur un om La masa vecinä erau: Alexandra Olivotto - care-ti bagä-n cur un aparat foto Alti câtiva ziaristi - care-ti bagä-n cur moristi |
hy
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
V-ati adunat cativa si v-ati simtit bine!Frumos!Despre ce ati vorbit?ma gandesc ca in primul si in primul rand ati vorbit despre politica!care dintre voi vorbeste cel mai mult?Trebuie sa fie unul.Eu fara sa-l cunosc mi-l imaginez pe pitbull un vorbitor bun la care-i place sa vorbeasca la fel de mult cum ii place sa scrie. |
pitbul nu numai ca vorbeste mult, dar mai si tzipa pe deasupra :lol:
|
Si pe dedesubt nu? :?
|
pe dedesubt nu stiu daca tzipi (desi nu cred), dar sigur bolborosesti... :)
|
All times are GMT +2. The time now is 06:54. |