Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Credeti ca "Restul E Tacere" are sanse la Oscar? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94008)

Disciple 23 Oct 2008 07:23

Credeti ca "Restul E Tacere" are sanse la Oscar?

Eu zic ca da:
-bine realizat
-bine jucat
-umor excelent
-personaje remarcabile
-finalul aproape tragic
-scenariul bun

Voi ce credeti?

Pashpix 23 Oct 2008 08:52

Nu are, pentru ca nu au romanii suficiente relatii pentru a-si impune filmele in SUA.

films4all 23 Oct 2008 09:30

Nu are cum pentru ca e un film romanesc :lol: (glumesc evident)
Adevarul e ca finalul e cam ciudat. Finalul e pur si simplu... enervant. Finalul parca te scoate din film si iti cam zice " aici e mana scenaristului :D"
Are pentru ca asa cum zicea o buna prietena: "E cel mai international film romanesc." Dar nu putem aprecia de pe acum pentru ca in orice moment poate sa apara un film mai bun decat acesta si daca ar fi avut sanse pana acum.. de acum incolo sa nu mai aiba. Daia se si fac pariurile alea.. pronosticurile.. cu una/doua saptamani inainte de decernare.

mafalda 23 Oct 2008 10:22

Nu are, pentru ca nou romanii nu stim sa ne facem publicitatea necesara pentru a ne promova un film in SUA. La OSCAR, conteaza mai mult marketingul decat calitatea filmului. Si cred ca mai sunt si alte interese...

redmen 23 Oct 2008 10:53

Din 50 si ceva de filme sa fie ales asta ... ar trebui sa aiba si un mare noroc.Eu cred ca nu va fi ales.

StefanDo 23 Oct 2008 10:56

nicio sansa :)

Lecart 23 Oct 2008 12:19

^ corect.

Originally Posted by mafalda:

La OSCAR, conteaza (mai) mult marketingul

corect si asta.

Olive 23 Oct 2008 12:36

Mafalda e colega cu mine da e snoaba la fel ca multi de pe forumul asta!

Pitbull 23 Oct 2008 12:38

A, avem si nobili veritabili pe-aici, nu numai sans noblesse.

mafalda 23 Oct 2008 12:39

Cred ca Olive are aceeasi parere despre mine ca si Pauline!

Pitbull 23 Oct 2008 12:52

Stai stai, cä Olive ne-a pregätit o demolare riguroasä, solid argumentatä, punctualä si punctiformä, încä de data trecutä (trei säptämâni a tot lucrat la ea)... Cred cä acum tocmai o posteazä... Sä n-o conturbäm.

mafalda 23 Oct 2008 13:04

Pe mine Olive ma amuza, deocamdata! S-o fereasca Dumnezeu sa ajunga sa ma scoata din sarite ca Tamara Pitei cand ma intalneste! :x

films4all 23 Oct 2008 13:33

Originally Posted by Olive:

...da e snoaba la fel ca multi de pe forumul asta!

Cu Olive in frunte :-" :lol:

Olive 23 Oct 2008 13:51

Poate singurul regizor roman care ar avea sanse la Oscar ar fi Sergiu Nicolaescu! El a si facut un film in coprodctie cu americanii Aventuri in Ontario. Mai de mult. Domnul Nicolaescu e poate singurul mai cunoscut in America.

Pitbull 23 Oct 2008 14:29

Nope, "Aventuri în Ontario" era coproductie româno-germanä cu participare francezä. Regia: Jean Dréville, Pierre Gaspard-Huit, Sergiu Nicolaescu. Oricum, Serj n-ar fi avut sanse la Oscar nici în tinerete, oricât l-am fi iubit noi ca Selim si Miclovan si Moldovan... Era prea amator si prea european.

Pauline Kael 23 Oct 2008 16:18

Originally Posted by mafalda:

Cred ca Olive are aceeasi parere despre mine ca si Pauline!

N-am nici o perere despre tine.

herbert 24 Oct 2008 02:03

nema sanse. cred ca am spus-o si pe alt topic.
sansa noastra la Oscar a fost filmul lui Mungiu.
altfel, perspective frumoase si un viitor plin de promisiuni.

Disciple 24 Oct 2008 06:44

De ce trebuie sa ma astept mereu la reactii din astea? :lol:

nume 24 Oct 2008 18:18

N-are.

sergiu puiu 24 Oct 2008 20:53

Nu, nu are. Chiar daca 432 a tras brazda adinca inainte.
Sint un fan al lui Nae Caranfil si trebuie sa recunosc ca RESTUL E TACERE mi-a placut mai mult din inertie.
Adica din simpatie pentru Nae cumva si saturat fiind de curentul asta "minimalist".
Desi mai corect ar fi minimalisto-maximalist. Maximizam profitul si minimalizam costurile de productie.
:)

All times are GMT +2. The time now is 17:00.