Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Contra-condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94000)

Pauline Kael 21 Oct 2008 19:00

Contra-condica de sugestii si reclamatii

Un fel de Cantarea Cinemagiei,cantarea cantarilor ,filmul lalait.Ce ne place in acest moment pe Cinemagia.
Imi plac Proletar si Herbert.De ce? Asa.Sa fie moderatori.Si de Cinemania mai imi place.Si in plus gateste.
Fete nu mai sunt :(( O ador pe Buticut.She's the smartest in the house.EgOism e cute.
Voua?

Pauline Kael 21 Oct 2008 19:12

Si mai imi place de Pitbull cand are inspiratie chiar daca e suparacios.Irevocabil.

illotempore2002 24 Oct 2008 09:45

mie imi place de Silver Boy si de Djindjis
:D

bre 20 Nov 2008 10:53

Re: Contra-condica de sugestii si reclamatii

Originally Posted by Pauline Kael:

Un fel de Cantarea Cinemagiei,cantarea cantarilor ,filmul lalait.Ce ne place in acest moment pe Cinemagia.
Imi plac Proletar si Herbert.De ce? Asa.Sa fie moderatori.Si de Cinemania mai imi place.Si in plus gateste.
Fete nu mai sunt :(( O ador pe Buticut.She's the smartest in the house.EgOism e cute.
Voua?

si de mine nu-ti mai place?:P

ca mie-mi palce de tine :love:

Pauline Kael 21 Nov 2008 17:42

Re: Contra-condica de sugestii si reclamatii

Originally Posted by bre:

si de mine nu-ti mai place?:P

ca mie-mi palce de tine :love:

E conditie sine qua non,asta,esti my friend for ever and ever and ever,vorba lu' ala din"Open Season". :)

redmen 21 Nov 2008 22:54

Credeam ca a lu` Demis Roussos :)

films4all 22 Nov 2008 00:09

mie-mi place forumul cinemagist :)

buticut 04 Dec 2008 01:10

Mie imi place de toti care au raspuns aici :love: ,in afara de redmen, pe care nu l-am uitat pentru faza cu Meg Ryan :lol: .

Pauline Kael 29 Mar 2009 11:24

miercuri,corinka,buticut,bre.Chambord,razi,costobo cus,keepwalking,redmen,halebardul,Cinemania,EgOism ,Miss Gloria ,Stefan,Pitbull,Liviu-,erectia eunucului.Cam astia sunt activii,sper.Si de bine.
Si sa se inmulteasca,sper ca n-am uitat pe cineva.

EgOisM 29 Mar 2009 17:17

Eu va iubesc pe toti!!!:love: :love: Mai ales pe aia care nu ma suporta!!!:love:

Neuptolem 29 Mar 2009 18:01

Originally Posted by EgOisM:

Eu va iubesc pe toti!!!:love: :love: Mai ales pe aia care nu ma suporta!!!:love:

Atunci eu aleg sa nu te suport.

EgOisM 29 Mar 2009 18:16

Originally Posted by Neuptolem:

Atunci eu aleg sa nu te suport.

when you gonna live your life right???

Neuptolem 29 Mar 2009 18:34

Originally Posted by EgOisM:

when you gonna live your life right???

Acum ce trebuie sa spun?

corinka 02 Apr 2009 22:31

Mie, dintre fetele de pe forum, imi place Mafalda.

Chambord 03 Apr 2009 16:08

si mie imi plac toti userii dar pt amatorii de statistici :p insir cativa cu care am kestii interesante in comun:

- illotempore2009 - we both like Godard :)
- Pauline - we both like rock ... and girls :love: LOL
- corinka - amandoi avem 29 de primaveri si suntem nascuti pe data de 29 (twentyniners cu acte :p )

...va urma...

corinka 03 Apr 2009 17:27

Originally Posted by Chambord:

- corinka - amandoi avem 29 de primaveri si suntem nascuti pe data de 29 (twentyniners cu acte :p )

etete... acum am verificat informatia! :D
bonus: anul asta am fost de doua ori la bacau. :)

Chambord 04 Apr 2009 09:53

Originally Posted by corinka:

etete... acum am verificat informatia! :D
bonus: anul asta am fost de doua ori la bacau. :)

wow Cory, eu nici nu mai stiu daca am apucat sa ies de 2 ori din el anul asta :p De fapt, ba da, ca am mai fost in delegatii de serviciu.

Erai doar in trecere sau ai stat mai mult ? Atunci la urmatorul passing-by eu si sotia te vom invita la o prajitura. Facem noi cinste, bineinteles ;) Facem un mini-forumeeting pt ca oricum la alea oficiale de la Bucuresti ajungem mai greu. :)

illotempore2002 04 Apr 2009 11:21

si eu sunt nascuta p 29 :cool:

corinka 04 Apr 2009 22:40

@illotempore2002
Si tu esti nascuta pe 29? Nice to hear that! Eu sunt din ianuarie. Esti mai tinerica decat mine si Chambord?

@chambord
Multumesc de invitatie, dar nu stiu daca mai vin vreodata.
Sotul meu a fost la Bacau de doua ori anul acesta, doua saptamani in ianuarie si trei in februarie, fiind trimis de firma.
Cu ocazia asta, am fost la el si am petrecut si eu doua weekend-uri in Moldova. In primul m-a dus sa vad Iasiul, iar in al doilea ne-am dus prin Suceava la manastiri, apoi la Humulesti. Aveti multe locuri frumoase in Moldova!
In Bacau am fost si la cinema, la voi la mall am vazut Revolutionary Road. Dezamagitor, din pacate!

europe_east 04 Apr 2009 23:06

29-er me too :)

All times are GMT +2. The time now is 05:38.