Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Shia LaBeouf is overrated (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93996)

gabonne1 20 Oct 2008 13:20

Supraevaluat sau nu, omu' inca se joaca de-a robotzeii cu Megan Fox. Motiv pentru care are din partea mea toata invidia de care dispun, :P .

Cinemania 20 Oct 2008 14:36

da' cine il supraevalueaza? :D

gabonne1 20 Oct 2008 16:18

copiii de gradinita si arheologii trecuti de prima tinerete. sau chiar a doua.... :lol:

Pauline Kael 20 Oct 2008 18:20

Asta daca ar fi ultimul barbat de pe planeta si tot nu mi-ar placea.E antipatic si scortos,e pe pile ce mai.
Daca mi-as cumpara un sac de box ,mi-as pune o poza cu el pe sac.Cum sa fie asta Indiana Jones? Orice film cu el e compromis.Al cui e,sa si-l ia acasa.
Shia,luate-ar gaia.

redmen 20 Oct 2008 18:45

Originally Posted by erectia eunucului:

Il supraevalueaza regizorii care-i dau o gramada de roluri .

Mai stiu io pe unu` : Christian Bale.

Pauline Kael 20 Oct 2008 18:46

Salata Beof si bale.Nici mie nu-mi place Bale.In TDK e chiar cretin cu sasaiala lui.Noroc cu Heath :((

Pitbull 20 Oct 2008 21:20

Originally Posted by Pitbull, în cronica filmului 'Eagle Eye',:

Shia LaBeouf se menþine, încã bine, pe traiectoria jalonatã anterior de "Transformers" ºi "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" - deºi mã întreb dacã nu cumva îl paºte pericolul unei cantonãri într-un singur registru de emploi-uri, cum a pãþit ºi Keanu Reeves, cu privirea lui de biet erou mereu depãºit de situaþie (care la Shia devine buimac-descurcãreaþã); oricum, câtã vreme ºtie sã evite manierizarea, tot e bine.

M0n0 25 Oct 2008 00:55

The next action star ... oh boy...
Era mai bun in rolurile din copilarie, cele de comedie din "Even Stevens"...

silz. 10 May 2009 16:53

imi pare rau dar nu sunt deacord cu tine :"> mie imi place foarte mult acest actor :D a jucat in cateva SUPERFILME la 20 de ani :D : Transformers, Eagle Eye, Indiana Jones, I,Robot ...

Liviu- 10 May 2009 17:09

Ca a jucat in ele nu inseamna ca a jucat bine :P La asta se refera lumea de mai sus, ca la prestatiile lui primeste prea multe roluri. Oricum a intrat in sfera filmelor comerciale, deci nu prea il vad sa ajunga cine stie ce mare actor, dar cine stie...

silz. 10 May 2009 17:19

Originally Posted by Liviu-:

Ca a jucat in ele nu inseamna ca a jucat bine :P La asta se refera lumea de mai sus, ca la prestatiile lui primeste prea multe roluri. Oricum a intrat in sfera filmelor comerciale, deci nu prea il vad sa ajunga cine stie ce mare actor, dar cine stie...

scuze poate nu m-am exprimat bine :D mie mi-a placut cum a jucat in astea de mai sus, mai ales in Transformers :D oricum gusturile nu se discuta :D

corinka 11 May 2009 22:03

Originally Posted by redmen:

Originally Posted by erectia eunucului:

Il supraevalueaza regizorii care-i dau o gramada de roluri .

Mai stiu io pe unu` : Christian Bale.

X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Originally Posted by Pauline Kael:

Salata Beof si bale.Nici mie nu-mi place Bale.In TDK e chiar cretin cu sasaiala lui.Noroc cu Heath :((

Ce legatura are cretinismul cu sasaiala? :-/ :x Christian Bale :x este foarte talentat si nu spun asta pentru ca arata cum arata. Mai sunt si actori talentati printre cei care arata superb!!! \m/ \m/ \m/
Deci, actorii cu actorii si salata cu salata! Sa nu amestecam merele cu perele!

miercuri 11 May 2009 23:38

Cum sa nu-ti placa de Christian Bale?!!

corinka 12 May 2009 06:17

Miercuri, tu cu pozele, eu cu un videoclip, ca acum n-am timp de incarcat poze. Trebuie sa le dezvoltam gustul acestor oameni:
http://www.youtube.com/watch?v=thwZloeFSC8

buticut 12 May 2009 10:37

In caz ca sunteti interesate, in Esquire e Masinistul,cu 17 RON.

corinka 12 May 2009 10:55

Multumesc mult, Buticut! >:D<

ulrich 12 May 2009 11:20

shia a fost ridicol in indiana jones,de acord(dar intreg filmu era ridicol!),insa...e o chestie aici; tot intr-un film ieftin (un remake al lui "rear window"),face un rol bun,proaspat si interesant. deci cred ca e genul de actor care depinde destul de mult de regizor.

p.s. bai,ce v-a apucat cu christian bale,nu sunteti in firea voastra?:-/

corinka 12 May 2009 12:26

Originally Posted by ulrich:

p.s. bai,ce v-a apucat cu christian bale,nu sunteti in firea voastra?:-/

Cui se adreseaza intrebarea? Taberei pro sau celei contra :x Christian Bale :x ?

ulrich 12 May 2009 13:06

celor care au parapon pe el, fireste. a, ca mai are si el uneori sincope...(de fapt,cred ca e vorba de alegeri mai putin inspirate ale unor roluri

corinka 12 May 2009 13:44

Multumita lui Buticut am cumparat Esquire cu Masinistul. Rolul lui Trevor Reznick este unul dintre cele mai bune ale sale! ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:52.