![]() |
Supraevaluat sau nu, omu' inca se joaca de-a robotzeii cu Megan Fox. Motiv pentru care are din partea mea toata invidia de care dispun, :P .
|
da' cine il supraevalueaza? :D
|
copiii de gradinita si arheologii trecuti de prima tinerete. sau chiar a doua.... :lol:
|
Asta daca ar fi ultimul barbat de pe planeta si tot nu mi-ar placea.E antipatic si scortos,e pe pile ce mai.
Daca mi-as cumpara un sac de box ,mi-as pune o poza cu el pe sac.Cum sa fie asta Indiana Jones? Orice film cu el e compromis.Al cui e,sa si-l ia acasa. Shia,luate-ar gaia. |
Originally Posted by erectia eunucului:
Mai stiu io pe unu` : Christian Bale. |
Salata Beof si bale.Nici mie nu-mi place Bale.In TDK e chiar cretin cu sasaiala lui.Noroc cu Heath :((
|
Originally Posted by Pitbull, în cronica filmului 'Eagle Eye',:
|
The next action star ... oh boy...
Era mai bun in rolurile din copilarie, cele de comedie din "Even Stevens"... |
imi pare rau dar nu sunt deacord cu tine :"> mie imi place foarte mult acest actor :D a jucat in cateva SUPERFILME la 20 de ani :D : Transformers, Eagle Eye, Indiana Jones, I,Robot ...
|
Ca a jucat in ele nu inseamna ca a jucat bine :P La asta se refera lumea de mai sus, ca la prestatiile lui primeste prea multe roluri. Oricum a intrat in sfera filmelor comerciale, deci nu prea il vad sa ajunga cine stie ce mare actor, dar cine stie...
|
Originally Posted by Liviu-:
|
Originally Posted by redmen:
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Originally Posted by Pauline Kael:
Ce legatura are cretinismul cu sasaiala? :-/ :x Christian Bale :x este foarte talentat si nu spun asta pentru ca arata cum arata. Mai sunt si actori talentati printre cei care arata superb!!! \m/ \m/ \m/ Deci, actorii cu actorii si salata cu salata! Sa nu amestecam merele cu perele! |
Cum sa nu-ti placa de Christian Bale?!!
![]() |
Miercuri, tu cu pozele, eu cu un videoclip, ca acum n-am timp de incarcat poze. Trebuie sa le dezvoltam gustul acestor oameni:
http://www.youtube.com/watch?v=thwZloeFSC8 |
In caz ca sunteti interesate, in Esquire e Masinistul,cu 17 RON.
|
Multumesc mult, Buticut! >:D<
|
shia a fost ridicol in indiana jones,de acord(dar intreg filmu era ridicol!),insa...e o chestie aici; tot intr-un film ieftin (un remake al lui "rear window"),face un rol bun,proaspat si interesant. deci cred ca e genul de actor care depinde destul de mult de regizor.
p.s. bai,ce v-a apucat cu christian bale,nu sunteti in firea voastra?:-/ |
Originally Posted by ulrich:
Cui se adreseaza intrebarea? Taberei pro sau celei contra :x Christian Bale :x ? |
celor care au parapon pe el, fireste. a, ca mai are si el uneori sincope...(de fapt,cred ca e vorba de alegeri mai putin inspirate ale unor roluri
|
Multumita lui Buticut am cumparat Esquire cu Masinistul. Rolul lui Trevor Reznick este unul dintre cele mai bune ale sale! ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 22:52. |