![]() |
Filme romanesti in premiera
Stie cineva ce filme romanesti vor avea premiera in cinematografe in toamna asta?
A vazut cineva in avanpremiera filmul lui Marius Barna "DINCOLO DE AMERICA"? Cum vi se pare? (pentru cine l-a vazut deja) |
Päi în ultimul numär al revistei avem chiar un articol substantial pe tema asta:
Cinematografie româneascä - Colectia de toamnä-iarnä 2008, de Stefan Dobroiu. Vine asa: "Boogie" Radu Muntean "Nunta mutä", Horatiu Mäläele "Pescuit sportiv", Adrian Sitaru "Tache", Igor Cobileanski "Elevator", George Dorobantu "Marilena", Mircea Daneliuc "Intâlniri încrucisate", Anca Damian |
Merci!
Dar nu am apucat sa citesc revista! |
Aaa, päi e supäräm! :x
Da' unde ne trezim aicea? |
dintre astea am vazut citeva, mi s-au parut asa:
"Boogie" Radu Muntean - reusit, putin prea pe ceea ce gindeam despre situatiile prezentate, asa ca surprize putine. insa un film constient, realist, de aceea, un film bun! "Nunta mutä", Horatiu Mäläele - chici! "Tache", Igor Cobileanski - comedie fara pretentii, asa si asa. "Elevator", George Dorobantu - un film cu stingacii, dar un film care merita vazut! un comentariu mai larg - care sa mai tempereze avintul lui Pitbull si care sa puna filmul la locul sau tre sa apara miine-poimiine... "Marilena", Mircea Daneliuc - un film periculos, supradoza de otrava cinematografica. "Intâlniri încrucisate", Anca Damian - si asta merita vazut, are momente reusite, are si o buna bucata de poveste incoerenta... (la tiff ma asteptam la un esec, am fost surprins sa vad ca filmul e chiar in regula!) |
@ Pitbull
Si unde gasesc eu ultimul numar din revista sa citesc articolul lui Stefan Dobroiu? Ca il caut pe net si nu-l gasesc! |
Într-adevãr, distribuția revistei e jalnicã. O gãsesc abia la 2 luni de la apariție în magazine, când tot ce e scris nu mai e atât de nou!!!!
Și vorbim aici de Capitalã, nu de vreun orãșel uitat din provincie. La fel e și cu revista concurentã, tot atât de rar se gãsește. |
Adica Filmul tau nu,revista concurenta a lui domnu Lazarescu?am o intrebare,de ce a plecat de la Cinemagia domnu Lazarescu.
|
Anca Damian e o fata talentata si desteapta. Astept cu interes sa vad filmul ei de debut in lungmetraj: "Intalniri incrucisate"
La TIFF cineva propunea difuzarea lui la TV prin cablu dar Tudor Giurgiu, producatorul filmului nu este de acord. Filmul va avea premiera in toamna asta prin octombrie-noiembrie |
All times are GMT +2. The time now is 15:57. |