Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Filme romanesti in premiera (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93707)

mafalda 04 Sep 2008 12:33

Filme romanesti in premiera

Stie cineva ce filme romanesti vor avea premiera in cinematografe in toamna asta?

A vazut cineva in avanpremiera filmul lui Marius Barna "DINCOLO DE AMERICA"? Cum vi se pare? (pentru cine l-a vazut deja)

Pitbull 04 Sep 2008 13:23

Päi în ultimul numär al revistei avem chiar un articol substantial pe tema asta:
Cinematografie româneascä - Colectia de toamnä-iarnä 2008, de Stefan Dobroiu.
Vine asa:

"Boogie" Radu Muntean
"Nunta mutä", Horatiu Mäläele
"Pescuit sportiv", Adrian Sitaru
"Tache", Igor Cobileanski
"Elevator", George Dorobantu
"Marilena", Mircea Daneliuc
"Intâlniri încrucisate", Anca Damian

mafalda 04 Sep 2008 13:42

Merci!

Dar nu am apucat sa citesc revista!

Pitbull 04 Sep 2008 13:44

Aaa, päi e supäräm! :x
Da' unde ne trezim aicea?

gionloc 04 Sep 2008 13:44

dintre astea am vazut citeva, mi s-au parut asa:

"Boogie" Radu Muntean - reusit, putin prea pe ceea ce gindeam despre situatiile prezentate, asa ca surprize putine. insa un film constient, realist, de aceea, un film bun!

"Nunta mutä", Horatiu Mäläele - chici!

"Tache", Igor Cobileanski - comedie fara pretentii, asa si asa.

"Elevator", George Dorobantu - un film cu stingacii, dar un film care merita vazut! un comentariu mai larg - care sa mai tempereze avintul lui Pitbull si care sa puna filmul la locul sau tre sa apara miine-poimiine...

"Marilena", Mircea Daneliuc - un film periculos, supradoza de otrava cinematografica.

"Intâlniri încrucisate", Anca Damian - si asta merita vazut, are momente reusite, are si o buna bucata de poveste incoerenta... (la tiff ma asteptam la un esec, am fost surprins sa vad ca filmul e chiar in regula!)

mafalda 04 Sep 2008 14:04

@ Pitbull

Si unde gasesc eu ultimul numar din revista sa citesc articolul lui Stefan Dobroiu? Ca il caut pe net si nu-l gasesc!

Pashpix 04 Sep 2008 19:34

Într-adevãr, distribuția revistei e jalnicã. O gãsesc abia la 2 luni de la apariție în magazine, când tot ce e scris nu mai e atât de nou!!!!
Și vorbim aici de Capitalã, nu de vreun orãșel uitat din provincie. La fel e și cu revista concurentã, tot atât de rar se gãsește.

Suspect de bizar 04 Sep 2008 19:40

Adica Filmul tau nu,revista concurenta a lui domnu Lazarescu?am o intrebare,de ce a plecat de la Cinemagia domnu Lazarescu.

mafalda 08 Sep 2008 13:04

Anca Damian e o fata talentata si desteapta. Astept cu interes sa vad filmul ei de debut in lungmetraj: "Intalniri incrucisate"
La TIFF cineva propunea difuzarea lui la TV prin cablu dar Tudor Giurgiu, producatorul filmului nu este de acord.
Filmul va avea premiera in toamna asta prin octombrie-noiembrie

All times are GMT +2. The time now is 15:57.