![]() |
ce parere aveti despre noul film 'Defiance'?
daniel craig
|
Ce-a facut?
|
A jucat.
Despre film nu avem nici o pärere, de vreme ce nu l-am väzut, si nici nu-l vom vedea pânä-l 12 decembrie. |
Leonktp,sa stii ca ai avut o idee buna.Asa ca mai vino sa te citim :)
Filmul e fain pt ca e cu razboi si cu rezistenta impotriva nazistilortherats(cred).Si Craig are niste ochi...Albastri. Trailer: http://www.imdb.com/title/tt1034303/...b-vi2008154393 Si mi-am adus aminte de "Blood Diamond" ,e acelasi regizor.So...sa speram ca e mai bun decat. :P |
L-ai gäsit pe net, Pauline?
|
Trailerul,da.Filmul,nu si nici nu-l caut.
Multumit? :) |
Nu prea... :huh: Ai zis (citez): "Filmul e fain". Päi, cum... asa, pe nevé? :?
|
Pedepsiti-ma :(( dar cu grija :P sa fie frumos :oops:
|
Nu, te iert si te iubesc. :happy: :love:
Si pentru cä si tu mä iubesti, hai - fä-mi hatârul: nu mai zi cä-i bun sau räu, fär' sä vezi. |
:oops: :oops: :oops: :love: :love: :love:
Bine nu mai zic de aia ca sunt sobolani. Si am scris mai sus:
Quote:
Haideti sa fugim in lume ca in poeziile lui Sorescu. :lol: |
Originally Posted by Pauline Kael:
Cearsafurile nu mai îmi zâmbesc... Aceleasi haine zac täcut pe masä... |
*In afara de faptul ca m-am zapacit...mai e forumul ala care se numea ca formatia si plaja?
Vama Veche. |
Forumul l-am încuiat în octombrie, anul trecut.
Pentru totdeauna. |
Hei Pit, legat de Defiance m-am uitat pe imdb sa vad cand apare si din cate am observat nici nu a aparut inca. Oricum sa il vad pe Daniel Craig (James Bond- blond) pe post de salvator-razboinic evreu in WW2 si mi se pare rau tras de par. Pana acum evreii erau victimele in majoritatea filmelor, acum de-o data sunt cei care kick ass? (Vezi "Dont' Mess with the Zohan")
|
Originally Posted by Se7en:
|
Originally Posted by Se7en:
Ma enerveaza filmele astea cu Zohan,cu Iron Man,cu Blood Diamond in care suferinta arabilor,iranienilor,a Africii(I love Africa) e minimalizata.Terorismul si exploatarea de catre marile puteri au ajuns motive de ras,de circ...manipulare in masa,ce mai.Pfui. :sick: |
In Diamantul sangeriu nu poti spune ca diminau suferintele celor di africa.
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:42. |