Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   ce parere aveti despre noul film 'Defiance'? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93684)

leonktp 01 Sep 2008 11:35

ce parere aveti despre noul film 'Defiance'?

daniel craig

Pauline Kael 01 Sep 2008 11:41

Ce-a facut?

Pitbull 01 Sep 2008 13:08

A jucat.
Despre film nu avem nici o pärere, de vreme ce nu l-am väzut, si nici nu-l vom vedea pânä-l 12 decembrie.

Pauline Kael 01 Sep 2008 14:46

Leonktp,sa stii ca ai avut o idee buna.Asa ca mai vino sa te citim :)
Filmul e fain pt ca e cu razboi si cu rezistenta impotriva nazistilortherats(cred).Si Craig are niste ochi...Albastri.
Trailer:
http://www.imdb.com/title/tt1034303/...b-vi2008154393
Si mi-am adus aminte de "Blood Diamond" ,e acelasi regizor.So...sa speram ca e mai bun decat. :P

Pitbull 01 Sep 2008 17:05

L-ai gäsit pe net, Pauline?

Pauline Kael 01 Sep 2008 17:09

Trailerul,da.Filmul,nu si nici nu-l caut.
Multumit? :)

Pitbull 01 Sep 2008 17:32

Nu prea... :huh: Ai zis (citez): "Filmul e fain". Päi, cum... asa, pe nevé? :?

Pauline Kael 01 Sep 2008 17:45

Pedepsiti-ma :(( dar cu grija :P sa fie frumos :oops:

Pitbull 01 Sep 2008 17:54

Nu, te iert si te iubesc. :happy: :love:
Si pentru cä si tu mä iubesti, hai - fä-mi hatârul: nu mai zi cä-i bun sau räu, fär' sä vezi.

Pauline Kael 01 Sep 2008 17:57

:oops: :oops: :oops: :love: :love: :love:
Bine nu mai zic de aia ca sunt sobolani.
Si am scris mai sus:

Quote:

Si mi-am adus aminte de "Blood Diamond" ,e acelasi regizor.So...sa speram ca e mai bun decat.

Se presupune ca nu l-am vazut.
Haideti sa fugim in lume ca in poeziile lui Sorescu. :lol:

Pitbull 01 Sep 2008 18:02

Originally Posted by Pauline Kael:

Haideti sa fugim in lume

M-am säturat de patul meu de-acasä...
Cearsafurile nu mai îmi zâmbesc...
Aceleasi haine zac täcut pe masä...

Pauline Kael 01 Sep 2008 18:05

*In afara de faptul ca m-am zapacit...mai e forumul ala care se numea ca formatia si plaja?
Vama Veche.

Pitbull 01 Sep 2008 22:07

Forumul l-am încuiat în octombrie, anul trecut.
Pentru totdeauna.

Se7en 04 Sep 2008 14:15

Hei Pit, legat de Defiance m-am uitat pe imdb sa vad cand apare si din cate am observat nici nu a aparut inca. Oricum sa il vad pe Daniel Craig (James Bond- blond) pe post de salvator-razboinic evreu in WW2 si mi se pare rau tras de par. Pana acum evreii erau victimele in majoritatea filmelor, acum de-o data sunt cei care kick ass? (Vezi "Dont' Mess with the Zohan")

Pitbull 04 Sep 2008 17:07

Originally Posted by Se7en:

Hei Pit, legat de Defiance m-am uitat pe imdb sa vad cand apare si din cate am observat nici nu a aparut inca.

Päi tomnai despre ASTA era vorba mai sus... ;)

Pauline Kael 04 Sep 2008 20:36

Originally Posted by Se7en:

Hei Pit, legat de Defiance m-am uitat pe imdb sa vad cand apare si din cate am observat nici nu a aparut inca. Oricum sa il vad pe Daniel Craig (James Bond- blond) pe post de salvator-razboinic evreu in WW2 si mi se pare rau tras de par. Pana acum evreii erau victimele in majoritatea filmelor, acum de-o data sunt cei care kick ass? (Vezi "Dont' Mess with the Zohan")

Da,ma rog,hai sa zicem ca erau si evrei blonzi.Desi ai rezon,se potriveste Craig ca nuca in perete.Evreii,ma abtin,sa nu zica cineva ca sunt antisemita.
Ma enerveaza filmele astea cu Zohan,cu Iron Man,cu Blood Diamond in care suferinta arabilor,iranienilor,a Africii(I love Africa) e minimalizata.Terorismul si exploatarea de catre marile puteri au ajuns motive de ras,de circ...manipulare in masa,ce mai.Pfui. :sick:

Suspect de bizar 04 Sep 2008 21:23

In Diamantul sangeriu nu poti spune ca diminau suferintele celor di africa.

Pauline Kael 05 Sep 2008 10:01

Originally Posted by Suspect de bizar:

In Diamantul sangeriu nu poti spune ca diminau suferintele celor di africa.

Suspectutzule,mie mi s-a parut ca au facut un scenariu aleator la "Blood Diamond".S-au folosit de imagini shoking cu copii drogati si obligati sa omoare,cu oameni nevinovati ucisi ,imagini realiste pe langa o poveste cvasi-fantastica si trasa de par cu diamantu'.Dar despre filmu' ala,la "Acum pe ecrane" exista acolo trei postari :P

All times are GMT +2. The time now is 18:42.